0 oy
296 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (177 puan) tarafından
Ben  üç buçuk aylık hamileyim bide üç yasinda kız var bir haftadir eltim kaynım çocukları bizde canım çıktı bugün eltim dedi halama gidecem kocamda kaynima dedi biz ayrı çıkarız sesimi etmedim sonra yatak odasına gittim uzandım bana diyo sende gelecek misin bende dedim bizi hesaba katan mi var diyo zaten evi toparlarsin :( 

5 Cevaplar

0 oy
(1,706 puan) tarafından
Sen hamilesin gezemezsin diye istememiştir belki boşver sen evde otur boş evin keyfini cikar
tarafından
glebebegim adlı kullanciya:)
(177 puan) tarafından
Gezmeye canım
(177 puan) tarafından
Sanmam canım kendi ailesinden birini görünce karısı çocuğu aklina gelmiyor
(1,706 puan) tarafından
Şimdi hamilesin bunları düşünme eğer gerçekten dediğin gibiyse sakin bir anında hislerini tartışmadan söylemeyi deneyebilirsin, muhtemelen inkar eder böyle bir durumda genelde benim eşim aynısını kendisine yapınca anlıyor yanlış bir şey yaptığını
(177 puan) tarafından
Ya valla bir haftadır canım çıktı iki öğretmenler iki çocuk  afedersin kendilerine bir su bile almadılar yemeği gezmesi hepsi kocadan dedim neyse misafirdir ben olsam bana biliyorum burnumdan gelir
-Reklam-
0 oy
(4,870 puan) tarafından
Evet otelin oda görevlisiyim zaten ben evi topalarim deseydiniz ne ilginç vallahi tam odun 
(177 puan) tarafından
Bide cocukla hamilelikle
(4,870 puan) tarafından
Yapmayın karnıma ağrı girdi yatıyorum rahatsızım basım dönüyor deyin yada yapmak istemiyorum yapmicam deyin evi b.k götürsun
(177 puan) tarafından
Kız dedim sabah kahvaltı hazırladım başım döndü yatağa gittim kimse gelipte demedi nasılsın sonra sofraya geldim hiç bir şey kalmamış
0 oy
tarafından
Sen diyon sen be yediler içtiler ekip gidecekler yetmeyecek koçanı da götürecekler kocana da bişey deyince iyi olur evi toplarsın diyecek ben o kocayı varya kızım swn manyak mısın cekiyosun bunları ben olsam o kocaya o evi varya dar ederim dar 
(177 puan) tarafından
Ah kuzum keşke ben de dar edebilsem hep içime atıyorum sahipsizlik böyle birsey
tarafından
Canım kusura bakma ben zor bi donemden geçiyorum soylediklerimi umursama sakın benim gazima gelip evinde huzursuzluk çıkarma olur mu vebalini almak istemem ben iyi değilim kusura bakma hakkını helal et
(177 puan) tarafından
Yok canım Allah sana da ferahlık versin ben mecburum yapacak bir şey t
0 oy
(4,634 puan) tarafından
Ev temizliğinde bari sana yardım etsin o kadar diyorsa 
(177 puan) tarafından
Umrunda değil ki eltim hazırlandi ben bulaşık yikiyordum dedi ben ciktim
(4,634 puan) tarafından
Evlendiğinizden beri mi bu adam böyle yoksa sonradan mı değişti
(177 puan) tarafından
Hep öyle ya hele ailesi olunca daha beter
(4,634 puan) tarafından
Demek ki ailesi iyi eğitememis kadına değer verilmesinin gerektiğini hele ki emanet olan eşe nasıl değer vermesi gerektiğini öğretememiş, her tembel gibi herşeyi hazır beklemeye alışmış rabbim yardımcın olsun bacım yaa vallahi böyle erkeklere acayip sinir oluyorum, bir erkek kardeşim var elimden geldiğince ev işi temizlik yemek yemeyi kendi sofrsini kurup toplamasını öğrettik şimdi anneme yardım ediyor ve ona nasiatim ileride evlenirsen eşine yani Allah'ın emanetine iyi bak diyorum ve daha 16 yaşında kardeşim rabbim ömrüne bereket versin (⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)
(177 puan) tarafından
Kesinlikle oyle
0 oy
(555 puan) tarafından
Nefret edıyorum başka şehirdeyim dıye gezmeye gelen ve canının ıstedıgını yapıp ezıyet veren insanlardan benı görmeye gelmez benle vakıt gecırmez gıdecegı yere de cagırmaz evımı tatıl evı gıbı keyfı kullanan lardan nefret edıyorum. Bır jkı kere düştüm bu tuzağa gezıp gezıp gel gıdelım demek yok akşam gelırken ararlar çok acız ne yemek yaptın dıye bu sene dedım kı ben çocuklarımla gezecegım kımseyı istemiyorum başka yere gıdın bu sehır hep geldıgınız yer daha benım gormedıgım yerler var cocuklarım büyüdü ( en küçüğü ıkı buçuk yasında) bende keyfıme bakıcam dedım :) 
(177 puan) tarafından
Aynısı yaşıyorum ama malesefki bende koca faktörü var

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 411 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,489 puan) tarafından soruldu
0 oy
71 cevap 1,541 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,168 göst.
0 oy