Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bir kaynana vakası
0
oy
289
göst.
21 Temmuz 2024
Diğer
kategorisinde
YiğitAli'm
(
35
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar o kadar sinirliyim ki size yazmak dertleşmek istedim. Evlerden uzak bir kaynanam var tamam mı eşim işsizken benim bileziklerimi yani rızamla aldı bi dükkan açtı kardeşiyle ama dükkanın yapımında ben annemlerdeydim büyük oğlumu doğurmuştum eşim işsiz diye anneme geldim neyse eşim benim bileziklerimi sattı borç harçla dükkanı açtılar kardeşiyle ama o zamanlar annesi hiç sahip çıkmadı kocama yemeğe çağırmadı gidip yanına uğramadı ne yapıyorsun işin nasıl neler yaptın diye maddi ve manevi hiç bir yardımı olmadı derken dükkanı açtılar fakat sonra pandemi de yasaklar vs gelince başkasına kiraladılar dükkanı ve o zamandan beridir kirayı
biz alıyoduk bu senede kaynanam olacak kadın sinirlenip gidip kiracıyla konuşmuş bu seneki kirayı ben alacam demiş bunu söylemesinin sebebi de beni aramıyosunuz ben size kızdım o yüzden parayı ben istedim dedi sonra da dedi ki onu sinirle söyledim kiracı parayı getirirse size verecem dedi ama kiracı parayı götürmüş ve bu kadında almış bi güzel cebine koymuş bende mesaj attım dükkanın parasını yollayın diye onlarda benim bu mesajımı ekran görüntüsü alıp eşime atmışlar sonra eşim camideyken aramışlar çıkışta eşim aramış onlar açmamışlar. Durum bu sizce tekrar mesaj atayım mı ya da ne diyeyim atarsam?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
+2
oy
21 Temmuz 2024
ceylancan
(
1,717
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence sen hiç karışma eşin konuşsun çünkü sen ne yaprsan yap kötü olacaksın karışma bence belli ki kaynanan çok sinsi bir kadın
21 Temmuz 2024
YiğitAli'm
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben yapmasam eşim hiç yapmaz çünkü bu zamana kadar kaynanam bana çok şey yaptı çok şey söyledi arkamdan, yüzüme karşı goril bile dedi hamileyken hemde.. eşim hep susturdu beni o yüzden ben söylemesem eşim hiç bişe demez
21 Temmuz 2024
ceylancan
(
1,717
puan)
tarafından
yorumlandı
Ozaman eşine söyle ona göre hareket et eşinin bilgisi olsun en azından arasalar dahi sen kötü olma
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
21 Temmuz 2024
Kucukhanim1710
(
3,097
puan)
tarafından
cevaplandı
Kiracının yaptığı da saçmalık. Kiminle anlaştı sözleşmeyi kiminle yaptıysa kirayı ona ödemeli. Bunu kiracıyla da konuşun bence kira elimize ulaşmadı deyin. Annenize verdim derse o ne alaka size biz kiralık deyin. Bı daha olursa biz anlamayiz biz kendi elimize gelen hesaba bakarız deyin
21 Temmuz 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
En mantıklı yorum. Şahsi olarak gidip kendiniz konuşun hatta. Eşimin annesi tarafından dolandırılmışsınız deyin.
22 Temmuz 2024
Kucukhanim1710
(
3,097
puan)
tarafından
yorumlandı
Aklın yolu bir kaynanaya dert anlatana kadar. Onu dolandırıcı ilan etmek daha mantıklı ki zaten bu durumda dolandırıcılik yapmış oluyor. Valla ne insanlar var şu hayatta ben kimseden kendi paramı bile isteyemem. Millet gidip bide başkasının olan parayı istiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Temmuz 2024
Simli_..Bardak
(
393
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşine bırak o konuşsun.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Temmuz 2024
Sarakurak
(
1,200
puan)
tarafından
cevaplandı
kiyameti kopar hakkin senin bilezigin senin mehirin kocanin bile hqkki yok sahip cik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
21 Temmuz 2024
Kusotmuyor
(
533
puan)
tarafından
cevaplandı
Zaten kötüsün zaten kötü at kız
21 Temmuz 2024
YiğitAli'm
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Vala çok şeyi sineye çektim ama yeter artık bende anneyimm o haksız yere harcayacağına ben evlatlarım için harcarım nasılsa benim param onun maddi manevi hiç bir katkısı yok bak düşündükçe sinir oluyorum
21 Temmuz 2024
Kusotmuyor
(
533
puan)
tarafından
yorumlandı
Mesaj at zaten kavgalısın kötülüğe kötülük boşver
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz