Uzun olacak başdan söyleyeyim... Geçen gün kaynanamçn akrabasının düğünü vardı ... Bende kızımla gitdim sırf kızım için yeni yerler görsün diye hep evde çocuk neyse gitdik düyüne kızımda çocuk ya uslu durmuyordu ... Kaynanam her kesin içinde b.ok senin doğuran ananında babanında ağzına ... Aslında bizim dilde bu kadar kötü çıkmıyor ama türkçeye çevirince böyle ... Neyse bir şey demedim geçtim ... Sabahsş kınası vardı kızın bizde gitdik ... Yine aynı laf her kesin içinde ...yine susdum... Sonra dikkatim kızıma gitmişdi bide bakdım adım geçiyor bu k.öpek kızı bana benzemesi diye bende nede benzemem lazım dedim .. çocuk doğurmakda yani ben kız doğurdum ama eltim erkek o yüzden eltim ona çekmişmiş... Bugün ece geldi anne bana insan içinde öyle deme tamam annem babam ayrı babam umrumda değil evde dersen güler geçerim ama insan içinde yanlış ... O hemen bağırmaya kavga çıkarmağa başladı ... Resmen karşımda eşimi gördüm ... Ben anlatmağa çalışınca o hayretle alamıyordu... Sonra ben ona tıbbi ve dini açıdan çocuğun kız olmasının benimle alkası olmdığın anlatdm bana diyorki ben bilmiyormuyum bende o zaman bana bu kadar yüklenme dedim ... Neyse çok laf söyledide .. bana akıl verme annene akıl vee dedi ... Ablamı kattı ortaya ,sen evde ne yapıyorsünki dedi daha nelee neler ... Belki uzun oldu size göre ama inanın kısa yzdım ... Okuduysanız teşekkür ederim... İçimi dökmek isdedim