0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kimseye anlatamıyorum nasıl geçer bilmiyorum. Diyelim birisi yanımda namaz kılıyor, kuran okuyor içime acayip sıkıntı basıyor. O odada duramıyorum resmen. Ama kendim de kuran okurum o zaman çok huzurluyum. Sadece birisi yanımda fısıltı gibi sessizce bir şeyler okurken içim sıkılıyor. Günaha giriyorum ama elimde değil. Ezan okunurken öyle değil mesela kalkarım dua ederim ezan vakti mutlaka. Ama dediğim gibi birisi yanımda fısıltı gibi sessizce kuran okurken, namaz kılarken nefesim daralıyor sanki. Bilen var mı nasıl geçer bu his? Her seferinde çok üzülüyorum sonradan. Ama o an gerçekten elimde değil duramıyorum bile odada. Lütfen linçlemeyin. Çevremde kimseye diyemiyorum soramiyorum. Birde mesela annemle konuşuyoruz sürekli Amin amin diyor. Neden bir kere değil iki kere yazıyorsun diyorum. Bütün gün Allah'a emanet olun diye mesaj atıyor bu çok çok güzel bir şey anne duası gibi yok. Bende amin sizde diyorum sonrasında amin amin diyor. Bunu günde on kere tekrarlıyoruz artık yeter diyesim geliyor içimden. :( 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

+5 oy
(393 puan) tarafından
Kimin ne linçlemeye hakkı var ? Neden herkes linçlenmekten korkuyor ? Herkes kendine baksın.
-Reklam-
+2 oy
(5,367 puan) tarafından
Onkoloji servisinde nöbetteyim bir teyzemiz var terminal dönemde yani sekaret yanındaki refakatçi kadın kuran okuyor ama nasıl hızlı okuyor ve bir o kadar heyecanlı. Allahım bir ses geliyor. Sanki ruhum çekiliyor. Sabaha doğru herkes uykuda ara lambalar açık ortam karanlık. Koştur koştur gittim odaya teyze kaptırmış okuyor korkuyor sanki. Hastaya baktım kalp atımı zayıflamış. Hastaya müdahale etmiyoruz çünkü kanser beyni sarmış. Teyze okudukça elim ayağım kesildi. Seni çok iyi anlıyorum. 
+1 oy
tarafından
Nas suresini oku canım. Seytan belli ki vesvese veriyor .
(603 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bu akşam okuycam
tarafından
Hergun oku canım yatmadan önce Felak nas Fatiha hep oku
+1 oy
(3,292 puan) tarafından

Şeytan vesvese veriyo felak ve nas sürelerini oku devamlı Hasbunallah ve ni'mel vekil, ve ni'mel mevla, ve ni'men nasîr."bunu da oku

(603 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım okuycam
+1 oy
(929 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bende genelde iki kere amin derim ikili konuşmalarda, bana öylesi daha samimiymiş gibi geliyo. Ve açıkçası bu anlattığın durum biraz bende de var, ama birisi kuran okurken yada namaz kılarken odadan çıkmak isteyecek kıvamda değil. Mesela birgün mevlid gibi bişey yapıyolar kadınlar arasında, Kuran'ı okuyan kadın normal Latin harflerle okur gibi okuyodu sureleri, hani bazı Arapça harfler vardır mesela peltek okunur, aksi halde anlam bozulabilir, öyle okuduğunu fark ettiğimde baya sinir gelmişti bana
(603 puan) tarafından
Ya bende sadece kısık sesle okunduğunda oluyor. Mevlüt falan dinlemeyi çok severim
0 oy
(84 puan) tarafından
Canım takıntı seninki baska biseu değil 
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Olay kuran degil bence tiz sesler sevmitorsunuzdur fisilti sesi sizi rahatsiz ediyor olabilir.
(603 puan) tarafından
Evet olabilir canım. Çünkü başka zaman bir sıkıntı yok. Aksine huzur bulurum. Mevlüt dinlerken falan da
0 oy
tarafından
Bende de başkasının yanında kuran okuyamama ve namaz kilamama var yani sanki yapınca gösteriş yapiyormusim gibi hissediyorum kalbime böyle bir sikinti giriyor hocama sormuştum şeytan namaz kılıp kuran okuduğunda aldığın sevabı azaltmak istediği için bu vesvesehi veriyor dedi seninkide o durum olmuş bol bol nas ayatel Kürsi Felak ve nas oku canım 
0 oy
tarafından
Mizofoni olabilir 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 553 göst.
10 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Ayselaras (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 169 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 395 göst.