Daha öncede buraya yazmıştım akrabalrlar sorun yaşıyorum diye dört aydır gözüme uyku girmiyor sabaha kadar uyanigim ağlıyor hep düşünüyorum gece uykusu uyudugumu hatirlamiyorm kendi kendime konisyirm devamlı dîslerimi devamlı sikmaktan o Ağrı'da başladı intihar etmeyi bile düşünüyorum her şey ev değiştirmemle başladı evimizi satik başka eve tasinalim kurtluruz diğer evde rahat vermiyorlar diye kaynanamlar ev bulduğu yer kardeşini apartmani hiç istemedim hep karşı çıktım bunalr bana rahat vermiyorlar diye çocuklarıma karşı oyla kızın davranışları farklı diye bana dediği şey gitme onalra gelmezler ama kendisi bize geldiği zaman devamlı onları çağırdı sabah akşam bziim evdelerdi ta ki artık sabrım tasana kadar çocuklarım davranışları hep iteleyip kakalamakti utardm bana demedikleri küfür ailemede ustine ben bı şey demedim hakimda herkese yalan şeyler söyleyip bir sürü ifitira atılar o kadar zoruma gitti ki devamlı gözümün onundeler nefret ediyorum hepsinelden Allah a havale ettim rabbim inslaah yanlarına bırakmaz bu olayların üstüne kaynanam oğlu sozlendi daha kavga edeli bir hafta oldu bizi ezip sözlerine gitti senin gelinine hakaret edip kapısına kadar gelip dövmeye kalkışan bı insana nasıl gidersn zoruma gidiyor normalde kaynanamlari silmiştim ama eşimi hatrina üç ay sonra konsutm