0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (7,148 puan) tarafından
Kızlar evimiz aşırı sıcak camlar küçük hiç hava gelmiyor yatamıyoruz sıcaktan hem gece hem gündüz ful çalışıyor emektar vantilatör. Bi sıkıntı olur mu acaba patlama filan korkuyorum da ama kapatınca da uyumanın imkanı yok 

4 Cevaplar

0 oy
(137 puan) tarafından
Devlet baba elektrikte patlatır sizi normalde patlamaz d.d
(7,148 puan) tarafından
Napalım mecbur ne kadar gelecekse ödeyecez artık . Ekmek gibi su gibi ihtiyaç oldu bizim için nefes alınmıyor kapatınca bin lira da gelse öderim çocuklarım rahat etsin yeterki
tarafından
Yo çok gelmiyor ki bizim hep açık 230 TL geldi fatura
(8,051 puan) tarafından
Bizim 2 tane çalışıyor 300 tl geldi elektrik çalışmayan ay da 240 gelmişti fazla bir fark yok
tarafından
Doğru canım cok gelmiyor klima degilki bu çok gelsin
-Reklam-
0 oy
(3,363 puan) tarafından

Olmaz inşallah birşey. Bizimkide açık sürekli. Ama gündüz arada kapatıyorum işim başka yerdeyken sürekli peşimde taşımıyorum tabi:D

(7,148 puan) tarafından
Çocuklar odada oluyor onlar için yine açık bırakıyorum anca evden çıkarken kapatıyorum diyebilirim
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Kız hiç mi dışarı cikmiyonuz arada bir hava alın :))
0 oy
tarafından
Yaklaşık 1 ay olucak gece gündüz açık hem termostat hemde vantilatör çok güzel mesai yapıyorlar valla fatura bol sıfırlı gelecek kesin 
tarafından
Çok gelmez ya bizim 230 falan geldi bu ay hep açık
tarafından
Kız geçen ay sadece termostat 700 TL geldi vantilatör hiç açmadk fırın  ütü hiç bişey olmadığı halde
tarafından
İstanbulda mısın canım bizim bu ay böyle geldi ağustosta az gelir inşallah yine vantilatör hep açık

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 365 göst.
1 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 381 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde A.i.l.e (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 302 göst.
0 oy
6 cevap 187 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (321 puan) tarafından soruldu

413,783 soru

12,455,416 cevap

46,462 kullanıcı

Kategoriler