0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar tadı çok güzel 

Bir su bardağı yağlı süt 

Bir adet muz 

6 tane cicibebe atıyorum ben kıvamı güzel oluyor 

Bir yemek kaşığı fıstık ezmesi ve yanına da cokokrem atıyorum azcik 2 ayda 6 kilo aldım ben soğuk için dolaba koyun yazın cok güzel oluyor mis mis 60 kilo oldum boyum 164

7 Cevaplar

0 oy
(565 puan) tarafından
Kız kardeşimle kilo alamıyor gerçekten aldırıyormu
tarafından
Ben 4 yıldır çok uğraştım bunu buldum aldırdı valla 60 i gördüm orantılı alıyorum bide yemek yiyerek ben kilo alamam mesela desteklemem lazım denesin mutlaka
(565 puan) tarafından
Söyleyeyim denesin bakalm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Süt bana yasak bende duydum bunu ama deneyemedm
tarafından
O zmn olmaz
0 oy
tarafından
Bmde bugün kahvaltı sonrası içtim 
tarafından
Tadı beğendiniz mi
tarafından
Yani ben çok seviyorum tadını muz yoksa çilek filan koyuyorum fıstık ezmeli filan güzel oluyor birde serin serin içince :)
tarafından
Evet bazen 3 defa içiyorum ben tam bir yaz içeceği ama kilo aldırıyor bu gerçek
tarafından
Umarım aldırır banada
0 oy
(8,557 puan) tarafından

157-51 kiloyum 55 kadar olmak istiyorum bir ara denerim:D

0 oy
(6,181 puan) tarafından
Bende hamileyim hiç kilo almadım peki sabah akşam mi içiyorsun muz kabız yapmiyormu öyle gyneferon ilaç iciyorim beni çok kabız yapyor daha fazla kabız olmami
tarafından
Benimde kabızlık sorunum vardı muz bende kabız yapmıyor ben iki öğün iciyorum gece yatmadan ve öğlen arası soğuk içiyorum sıcak havada zaten kahve gibi güzel oluyor
(6,181 puan) tarafından
Cnm sürekli muz almam lazım ozman çocukta sürekli istyor kabız oluyor mesela bebe bisküvisi ve süt olsa olurmu günde iki bardak
tarafından
Muz çok pahalı biraz ama günde bri defa yatmadan iç o zmn bir kilo alsan bir hafta gider etkisi olması için bu tarifi birebir yapman lazım
(6,181 puan) tarafından
Çok saol cnm
0 oy
(715 puan) tarafından
Bekarken içerdim özellikle akşam yatmadan önce ama hiç faydası olmuyordu bana.simdi evlendik göbek gitmedi için uğraşıyoruz :))))) 
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Bu ara çok kilo verdim ben de deneyeyim, tadı da güzele benziyor gerçekten :) teşekkürler 
(565 puan) tarafından
Nasıl verdın banada anlat;))
(1,098 puan) tarafından
:D salgına yakalandım canım afedersin alttan üstten gittim iki günde iki kilo verdim.
(565 puan) tarafından
Ay bende öyle oldum son bi kaç gündür bende hafigledim gibi sanki.bi hafta spor yaptım devamını getiremedim yapıyorum bişiler baklm.tartım bozuldu kilomada bakamıyorum
(1,098 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım çok fenaydı ama ya su bile içemedim. Kesin vermişsindir hiç tartıya bakma sen zaten anlarsın verdiğini. Dikkat etmeye çalış yediğine içtiğine
tarafından
Tadı çok güzel bağımlılık yapıyor soğuk için sıcak midenizi rahatsız edebilir sıcakta bayar sizi soğuk ferahlatiyor
(565 puan) tarafından
Ediyorum canımda yine zor kilo verıyorum su içsem yarayanlardanım.en son 79 dul şimdi kaç bilmem
(1,098 puan) tarafından
Asyahatunn evet sıcak olursa bayar gibi ama bu sıcakta zaten en güzeli soğuk soğuk umudayolculukk boyun kaç ki canım
(565 puan) tarafından
1.60 canm
(1,098 puan) tarafından
Boya göre kaç oluyordu ideal kilo 70 mi senin yanlış mı hesapladım
(565 puan) tarafından
59 60 canm
(565 puan) tarafından
En son 3 sene önce 60'ı gördüm Çok iyi olmuştum bayağı zayıflamıştım yani herkes farkındaydı ama stresten olmuştu iştahsızlıktan. Sonra hamile olduğumu öğrendim doğumdan sonra daha da çok kilo aldım
tarafından
Benim boyum 163 şu an 60 kiloyum ama 50 gibi duruyorum sebebi nedir kaç olmam lazim
(1,098 puan) tarafından
Valla umudayolculukk kilo verme hakkında bildiklerim harcadığından az yemen gerektiği işte akşam yememek lazım vs. Ama sağlıklı olman daha önemli stresle vereceğine fazla kilon olsun yeter ki sen iyi ol
(565 puan) tarafından
Daha ne kız tam ayarındasın sen ne ğüzel
(1,098 puan) tarafından
Asyahatunn canım ya orantılı almamışsındır, ya da kemiklerin inceyse de zayıf duruyorsun. Saç şekli falan da etkiliyor bak bazıları yüzünü daha zayıf gösteriyor öyle bir şey de olabilir
(565 puan) tarafından
Busra doğru söylüyorsun canım herşeyin başı sağlı doğru.ama fazla kıloda problm oluyo.kıyagetler hiç olmuyo bire benim yanlar var enine kilo alıyorum canım cok sıkılıyo emzirdiğim için göğüste var haliyle tuniklerim fln olmiyo hamileyken giydim şimdi olmuyor mesela;))
(565 puan) tarafından
Aynen ben zayıflayınca yüzüm çok zayıflıyor şu an bu kilomda bile yüzüm çok da kilolu değil yani çökük duruyor
(1,098 puan) tarafından
Umudayolculukk canım o zaman senin bölgesel zayıflaman lazım ya bak yanlar için twister hareketi var ben çok faydasını görmüştüm. Göğüsler için valla beklemekten başka yolu yok benimkiler de mahvoldu
tarafından
Bileklerim ince 70 olsam almış olur muyum kilo
(565 puan) tarafından
Ben 80 oldum bileklerim yine kalınlaşmadı canım;;)) delilik etme dur durduğun yerde
(565 puan) tarafından
Busra dediğin hareketi bi hafta  yaptım  onun da faydası olmuş olabilir biraz hafiflememi n devamını getiremedim ya
(1,098 puan) tarafından
Umudayolculukk ay benim de direkt yüzümden gidiyor gözlerimin altı çöküyor hemen :( ama göbek olduğu gibi kalıyor
(1,098 puan) tarafından
Asyahatunn kız 70 çok sana umudayolculukk haklı iki üç kilo en fazla, senin kilon iyi :)
(1,098 puan) tarafından
Umudayolculukk hani ayakların omuz hizasında sabit, üst gövdeni sağa sola döndürdüğün var ya, bel için çok iyi sadece onu yapsan bile sana yeter
(565 puan) tarafından
Evet canım bazen oturduğum yerden de yapıyorumda üzerimde bir halsizlik var sıcaklardan mı nedense iyi değil bir hafta yaptım ondan sonra yapamadım;))
(565 puan) tarafından
Aynen canım vallahi yanlarla göbek gitmiyor benim bileklerim de çok ince

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
20 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 273 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 355 göst.
15 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 291 göst.
1 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Gul karaaa (847 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,265 soru

23,704,833 cevap

311,885 kullanıcı

...