0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
ilk defa kiraya gidecem cok pahali. nasil geciniriz bilmiyorum. bu evde her seyi yeterince kullanabiliyordum kirada oyle olmaz mi? fakirlescez mi 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Isteristemez suanki halinden biraz azalır çünkü kiralar uçmuş eşinin maaşı önemli 

Ama tabikide en önemlisi huzur
-Reklam-
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Yorganı ayağına göre uzatirsaniz hiç birşey olmaz
(588 puan) tarafından
Ayağını yorgana göre uzat olmasın o
(5,481 puan) tarafından
Her neyse giderleri çıkarıp harcamayı ona göre yapmalılar
0 oy
(6,515 puan) tarafından

fakirlescezmi derken:)) iste ekstra 10 15 bin artik

kiran nekadarsa taksit oducen gibi dusun

0 oy
(14,926 puan) tarafından
fakirlesmek mi adi bilemem ama ister istemez kisiyorsun kendinden evden felan aman kira odensin aman faturalara yetsin geri kalan parayla gecinmeye calisiyorsun
0 oy
(2,511 puan) tarafından

Aynen öyle mecburuz cunku:angel:

0 oy
(7,041 puan) tarafından
Neden gidiyorsunuz ki kiraya 

Arkadaşım kirada oturuyo valla benim almadığım yerden (marka yada çok pahalı yerler ) giysiler vs alırdı ben çok pahalı dersem nesi pahalı derdi kızını parasina bakmadan kreşte iyi yere verdi ve eşinin maaşı da öyle dolgun değil kendisi ev hanımı tabi ki ben buna karşıyım ayağına göre uzat yorgani diyorlar ya ona dikkat edersen hiçbirsey olmaz iyi düşün iyi olsun her kirada oturan fakir olmuyo bu lafın çok yanlış her kendi evinde oturan da zengin değil 
tarafından
kayinvalidemgille yasiyorduk artik ayrilacaz buradan
(7,041 puan) tarafından
Valla öyle bir durumda aklına para yok fakirlik getirme bile bende bir oturuyorum ayrılma ihtimalim olmuş olsa ben eşya bile hemen istemiyorum bırak diğerlerini evet çok şükür iyi anlaşıyoruz beni kendi kizlarindan ayırmazlar ama 2 aydır onlar köyde ayrı gibisi yok herşeyin rahat yemesi gezmesi giyinmesi
0 oy
(554 puan) tarafından
Yoooo :) aksıne battı balık yan gıder nasılsa ev sahıbı olamayacagız ye iç gez dıyorsun 
tarafından
hayir hayir ev sahibi olacaz daha fazla eziyet cekemem
0 oy
(228 puan) tarafından
Sıkma kendini hiç bir şey için, çoğu insanın kiraya çıkma durumu da olmuyor, ev içinde ev kayın ailesiyle oturuyor sonra da mutsuzluk oluyor.

Ayrı evinde kafan rahat mutlu yaşarsın 

Tasarruf kötü bir şey değil bence kendi evin de olsa tasarruflu yaşamak lazım
0 oy
(3,363 puan) tarafından
Kısmen.Allah ödeme kolaylığı versin canım 
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Fakirliği özlersin kiraya çıkınca ayda yılda üst baş .tek ayakkbiyla yirtilina kadar giymek ,bir kg muz alacağına çocuk yesin diye iki tane alacaksın kendin yemeyeceksin çocuğuna yedirip içirip giydiriceksin vs vs uzar gider .

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 508 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Elifmelek35 (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 206 göst.
6 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 445 göst.