Geçen post açmıştım eltim lere gitmiştik davetli ord akaldık 3 elti oturduk eskilerden falan konuştuk özellikle benimle ilgili olan sorunları o kadar çok suç iftira arılmışki mecbur kalıp bende kendimi savundum ve işin doğrusu neyse anlattım eşimle ilgili mevzularım hep ortada sağolsun eşim herkese duyurduğu için söylemek zorunda kaldım eşim bana oynadıpı oyunları bile söyledim bile isteye ama gerçekten mecbur kaşdığım için yoksa ondan bile beni suçlamışlar kendimi ifade ettiğimi düşünüypeım orda konuşuldu kapandı ben kimseye ağzımı açmadım eşime dahi yoksa çok kavgalar çıkacak ama eski mevzular dedim konuyu daha açmadım . Şimdi büyük elti kaynana ma eski konuları açmış konuşmuş diğer eltim lere olan sorunları söylemiş saçma sapan konuşmuş kaynanam canı sıkılmış ama inanın tüm olaylar benim üzerinden konuşulfı onların o kadar bi konusı yoktı ama çenesini tutamamış benimle ilgili konuşsa da umrumda değil ben olan biten ne yanlış anlaşışmışsa doğrusunu söyledim zaten benden habersiz konuşulmuş mevzular ben salakmışım bilmiyorum eşimde demin söylendi hemen kalmışsınız kavga falan mı ettniz yok dedim ne konuştınuz evde annem sıkılmış diğer gelin konuşmış bir şeyler atmış ortaya bende öylemi dedim bunlr konuşuldu ama dedim hep bizim mevzular suç hep üstüme kalmış bende dedim kendimi savundım kavga falan da olmadı dedim şimdi yarın kaymanamı arayıp konuşayım mı yoksa bekleyeyim mi