0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde (783 puan) tarafından
Eşim hafta sonu bı arkadaşıyla plaja gidecez dedi bende tamam dedim. Ama gitsin istemiyorum sizin esleriniz gidermi 

36 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Kocana güveniyorsan sorgulama bile bunu . Güvenmiyorsan yollama 
-Reklam-
+1 oy
(703 puan) tarafından
Eşimiz diye ayağına pranga mi takalım :) arada gitmesin de sıkıntı yok.Eslerin de yalnız takilmaya ihityaci var.
+1 oy
(2,922 puan) tarafından
Şuan eşim Antalya Manavgat da gidiyor karışmıyorum çünkü güveniyorum 
0 oy
(988 puan) tarafından
Yani hava sıcak bence gitsin :) canım ne olacak ki gitse
(783 puan) tarafından
Bıraktım zaten canım. Ama pek bizsiz gitmezdi normalde alışkın değilim heralde:)
(988 puan) tarafından
Bazen onlarında tek takılmaya ihtiyacı oluyor canım benim eşimde hep bizimle arada ben derim hadi arkadaşının yanına git kahve iç gel diye arkadaşını da severim iyi biri yıllardır hep görüştüğümüz biri yani kafasını dağıtsın iyi yapmışsın
0 oy
(752 puan) tarafından
Dün gönderdim. Hatta benim zorumla gitti vicdan yaptı ben ve kızımsız gitti diye. O da insan nasıl biz arkadaşımızla bir kahve içip stres atmak istiyorsak onun da ihtiyacı var böyle şeylere. Pislik yapacaksa dizimin dibinde de yapar diye düşünüyorum ondan rahatım ben zaten benim eşim öyle çok dışarı çıkan bir tip değil 
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Hic sevmez suyu denizi vs ickiye gitmek istediginde bi bahane bulur gider arkadaslari biraz degisik ama yaocak bisey yok
(14,658 puan) tarafından
Eşin askeri personelmiş galiba bşr yorumda görmüştüm içtiği zaman sabahları nasıl kalkıyor 24 saat de nöbeti olursa :)
0 oy
(1,694 puan) tarafından

Benimki genelde bensiz gitmez geçenlerde ben yazlıktayken iş arkadasları ve mağaza Müdürleriyle birlikte akşam iş çıkışı saat 10 dan sonra göl kenarına mangala gittiler benden izin aldı tabiki gece 4 e kadar kalmışlar aralarında 3 tanede kız vardı hepsini tanıyorum sorun etmedim zaten gittiginede pişman olmuş sensiz hiç keyfi yoktu dedi bidaha gitmicem ilk ve sondu dedi :D 

0 oy
(5,440 puan) tarafından
Evet karışırım zaten gıtmez de göle gıder oda öyle plaj falan yok sapa bır yerde yüzer 
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Benim için gitmesi hiçbir sıkıntı yok .. gider de

Kocalarımız bizim hayat arkadaşlarımız onların da özeli ve istekleri olabilir..

Kesinlikle Sizin adınıza degil bazı kadınlar kendi için saygı beklerken Kocalarına aynı saygı ve anlayışı göstermiyorlar.

Hele bazıları sanki eşe-ği gibi davranıyor bunu da marifet sayıyorlar çok gıcık oluyorum 
0 oy
(5,112 puan) tarafından
Şahsen yarı çıplak ınsanların içinde olsun istemem ama gıtmek ısterse de gıtme demem 
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Gitmez kovsan gitmez biyere ama git derdim de için içimi yerdi sinirlerim gelirdi kızlara.mi baktın asıldı mi yani bsey yaoacsgindan değilde bakamsi bile beni delirtir 
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Balım istemiyorsan konuşsana düzgünce. Ben takılmam istediği yere istediği ile gidebilir
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Ailesiyle gitmek varkene 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Gitmek isterse tamam derim nolabilirki güvendikten sonra.gecen sene yollamisim gidesi yoktu hatta ben zorla yolladım havası değişsin diye
0 oy
(2,281 puan) tarafından
Plaja cok yakiniz ve hergün orada yaz geldiginden beri . Benlik hic bir problem yok gidebilir . İstemiyorsan bunu soylemelisin esine ama birak gitsin arkadaslariyla degisiklik olur . Hepimizin arkasl gecirilecek vakitlere ihtiyacimiz var . 
0 oy
(619 puan) tarafından
Benimkisi gidiyor çok nadir arkadaşları ile. Öyle şeylerde karışmayız 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Karışmazdım ben. Arada gitmesinde sakınca yok. Nasıl davranması gerektiğini biliyor çünkü. 
0 oy
tarafından
Eeee gider tabi ayrıca gitsin neden karışayım ki 
0 oy
(727 puan) tarafından
Arkadaşlar bırak geçen hafta eniştesi ablası yeğenleri gidelim dedi eşim olmadan Bir yere gitmem dedi BenDe hamile olduğum için gitmedim 
0 oy
(4,134 puan) tarafından
Eşim babamla gitti benim 2 defa falan hiç bir sorun yok gidebilir ...

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 421 göst.
0 oy
82 cevap 1,640 göst.
23 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Masalll20 (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 1,066 göst.
17 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
25 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Zahide_1995 (58 puan) tarafından soruldu

409,604 soru

12,313,663 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...