0 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (703 puan) tarafından
Eşim hafta sonu bı arkadaşıyla plaja gidecez dedi bende tamam dedim. Ama gitsin istemiyorum sizin esleriniz gidermi 

36 Cevaplar

0 oy
(1,543 puan) tarafından
Benimki hergun gidiyor zaten sahile 5 dkk uzktayiz nasıl gitmesin bu sıcakta işi gücü yapıp bebde çocukla gidiyorum evde durulmuyor
-Reklam-
0 oy
(555 puan) tarafından
Eşin senin gitmen konusunda tereddütte kalsa (ki neden tereddüttesin bu bariz belli) sorgularsın dimi bu adam bana niye güvenmiyor diye. Ya da gitmek için arada tartışma bile çıkabilirdi. Eğer daha önce böyle bir şey yaşamadıysanız bakar eder Bi şey olur diyorsan gönderme senin kararın. Ama onlar da sıkılıyor. Misal benim eşim iş ev iş ev bunalıyor git diyorum. Geçen akşam gitti Bi saatliğine. Şimdi gitme falan desem evde de huzursuzluk oluyır 
0 oy
tarafından
Kocama değil insanlara güvenmiyorum kusura bakmayın bizde kadınız ama bazı kadınlar azgınlıklarından kendilerini aşıyorlar birçok kez şahit oldum bulunduğum bölgede artık eskisi gibi erkekler kafınlara değil kadınlar erkeklere yürümeye başlamış o yüzden göndermem gidecekse benle gider arkadaş ortamlarına da güvenim yok size tavsiyem de erkelere bu kadar güvenmeyin hanımlar 
0 oy
(12,418 puan) tarafından
Gitmek istediği her yere gidebilir 40 yaşında adam gideceği yeri benden daha iyi bilir. Eşim çünkü velisi değilim onun izin alacağı
0 oy
(3,779 puan) tarafından
Gidebilir, gidiyor da karismam. Bende arkadaslarimla gidiyorum. Guven meselesi bu.
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Erkek erkeğe gitsinler nolacakmis.  Biz genelde ailecek gideriz ayrı gayrı gitmeyiz 
0 oy
tarafından
Valla kac gündür adama çık git diyorum gitmiyor arkadaşları ailenin gencleri tekne ayarliyorlar her sene benimki gitmiyor eskiden gidiyordu 4 5 yıldır gitmek istemiyor keşke gitse iki gün bende kafami dinlerdim 
0 oy
(2,595 puan) tarafından
Aynı talepte ben bulunduğumda kendisi bana tamam diyecek bir adamsa ben de izin veririm. Yok tüm izinler kendisine ama sıra esine gelince kıskançlık krizlerine giren bir tipse asla izin vermezdim zorla giderse de bedelini odetirdim 
0 oy
(153 puan) tarafından

Bu kadar sıkma darlama bence eşini gitme deme yani

Sonuçta adam çalışıyor para kazanıyor gitmeye hakkı var tabi ailesi ile de gitsin fakat erkek erkeğe vakit geçirmeye hakları var nasıl bizim kadın kadına varsa

Biz denizli'de oturuyoruz burda deniz bile yok eşim senede 1 kere arkadaşı ile gider sahile muğla fetiye falan bana da der hatta çocukla zor diye gitmek istemem ben eşime güvenirim ama yaparsa da bişi hakkımızı helal etmiyeceğimi bilir
0 oy
(2,443 puan) tarafından
Niye tamam dedin ki o zaman 

Valla güven muven boş heleki bu devirde guvensem de göndermem işi yok bensiz 
0 oy
(710 puan) tarafından
Benim esimden once kendime ozguvenim.var sonrada esime guvenim var gitsin ne olacakki ayrica zaten disardada acik sacik birsuru  bakacak adam heryerde bakar onlarinda birazcik nefes almaya ihtiyaci var
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Bensız bıyere gıdemez. 
0 oy
(87 puan) tarafından
Vallahi cnm böyle şeyleri kendime dert edemem gidiyorsa gitsinler benim eşim kardesleriyle arkadaşlarıyla takılmayı sever evde tutamam ama bilirim yani guvenirim yani ona 
0 oy
(2,735 puan) tarafından
Madem istemiyorsun neden düşünmeden tamam diyorsun ki. Eşim gidebilir benim için sorun yok ki daha öncede gitti çok kez.
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Ah canım dün dedi gidicez plaja dükkandaki elemanla tam git dedim aksam 6da arıyor hadi gel sende ya git diyorum gitmem sensiz manyak yapıstı bu aralar bana
0 oy
(2,110 puan) tarafından
Vllh cnm ben istemem güven ile alakası yok bence o da fikrimi sorar ama arkadaşlarıyla sürekli kaplıcaya gider .....

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 380 göst.
0 oy
82 cevap 1,542 göst.
23 Ekim 2021 Aile kategorisinde Masalll20 (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 931 göst.
17 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
25 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Zahide_1995 (56 puan) tarafından soruldu

401,988 soru

12,034,266 cevap

36,262 kullanıcı

...