Arkadaşım sana ne oluyor. Üçüncü kişi iticiliği diye birşey var ne alaka sen. Üstte kendimi gayet iyi açıklamışım. Kimsenin hamileliği toz pembe geçmez. Sor burada bir tane zorlanmayan hamile yoktur, hamilelikten sonra da zorlanmayan yoktur. Hele hele 2. Yada 3. Çocuğunu doğuran her kadın zorlanır zorlanıyor. Bu kadın ahtapotta değil örümcekte. Ama elinde telefon olan her kadın internetten de her türlü alışverişi yapabiliyor, beğenmediğini iade hakkı da var. Türlü türlü kılıf uydurmaları sağa sola çarpmaları bırakın. Ben kadına sertte yapmadım gayet kendi yazdığı yazıyı yorumladım, haksız da değilim. Şimdi geçip illa dur ben bir karşı olayım deyip komik olma. Yazılan yazı da herşey de ortada. Herkesin kendi evladı beni ilgilendirmez. Kendi çocuğuna kıyafet almıyor, kendi çocuğunun ismini kura ile belirliyor. Ama ben bu durumun ne kadar hoş olmadığını söyledim yine söylüyorum. Sonuçta istenmeyen çocuğu yapmayın. Özen ve değer vermeyeceğiz çocuğu yapmayın. Korunma diye bir gerçek var. Bile isteye yapılan bir çocuğa da anne de baba da herşeyi borçludur. Herşeyi elinden geldiğince en güzel haliyle yapmak zorundadır. Hamileliğinin sonuna gelip umursamamak hoş değil. Yok sıcak yok o, yok şu, babası da alabilir bu arada. Çıkamayan kadın eşine söyler mağazadan babası alır. En kolayı internet. Neyse ne. İsteyen istediğini düşünsün ben netim. Üstte de belirttim söyledim. Bahaneye gerek yok. Bari ileride çocuğa anlatmayın da aklı kestiği zamanlar üzülmesin.