0 oy
516 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,275 puan) tarafından

en büyuk hobim zayiflama urunleri ile dolandirilmak:) bakalim ne ola ne gide busefer de bunu aldim

odem

modem atarmi atmazmi atmazsa da mozambik kahvesi icmis olurm :) varmi kullanan aranizda

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hahahahaaahaa kizzz yeter yeter sen bir esma iki ☺
(4,294 puan) tarafından
Ben şimdi bu suyu içtim de kaç kalkarım gece WC ye bilmem bı WC bı çocuk bugün uyku yok bak şimdi geldi bile cis :)
tarafından
Peki ya 1 kavanoz kahve içen ben napicam
(4,294 puan) tarafından
Gelsin kilolar mi diyelim ozmn sana da ☺️
tarafından
Kizzz canım nasıl çekti ama :((
(4,294 puan) tarafından
Geçmiş olsun :D :D
-Reklam-
0 oy
(13,402 puan) tarafından
Kız zaten hap kadarsın. Sağlığına bir şey olmasın aman 
(6,275 puan) tarafından
hobi iste dolandirilmadan duramiyorum :) şey.tan dürtuyor:))
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Enemmm kız içmeyin şunları ya ne olduğu belli değil bi ara spor salonu'nda çalıştım ileri zamanlarda bu tarz ürünlerin dönüşü kötü oluyor benden uyarması dediğin gibi almışşsın artık en kötü denemiş olursun :) 
0 oy
(137 puan) tarafından

Özür, bu belge tipi kabul edilmiyor.

image

(6,275 puan) tarafından
hindiba kahvesi aldim bide guarana ozlu detox cay ile harmana marka. ama o bende odem yapti asiri derecede hergun bir kilo arttik kup gibi sistim. bir haftada biraktim birakinca normal halime dondum
0 oy
(5,477 puan) tarafından
Kız eşimin bı arkadasi var kendi üretimleri çaylar vs var kendi kullanıyor adam baya zayıflamış istersen yarın sorayım bilmediğin şeyleri içme bide sağlığından olursun Allah korusun
(6,275 puan) tarafından
boli sor bakalim. aslinda hepsinde ayni icerik mate hibiskus funda yapragi sinameki yesilcay  limon arimasi yada kusburnu aromasi biberiye . cogunda ayni icerikler yaziyor artik icindeki cay ile yazan icerik aynimidir bilmem. kahveye de kahve ekliyolar iste aslinda
(5,477 puan) tarafından
Bilmiyorum canim esimede vermiş dene diye tuvalete çok cikariyormus ondan icmedi
tarafından
:))))))
(160 puan) tarafından
Merhaba adını öğrenebilir misiniz acaba ürünün? Spor yapmam yasak ondan bu tarz birşeylerle desteklemem gerekiyor da
0 oy
(63 puan) tarafından
Ne tesadüf bende. Bugün aldım ablam almıştı memnun kalınca bende alayım dedim. Bugün bir fincan içtim acayip iştahımı kesti ama mide bulantısı yaptı. Ablam bende de ilk gün yaptı sonra geçti dedi bakalım 
(6,275 puan) tarafından
mmnunmu kalmis :) ay hadi ins mmnu. kaliriz bizde
(63 puan) tarafından
İnşallah inşallah. Bakalım sende memnun kalırsan yaz
(6,275 puan) tarafından
bugun sabah geldi . ben kahvaltimi yapmistim ama yinede basliyim dedim zaten kus kadar yedigim icin ac sayilirim diey:) ilk gun icin guzel sanki baya istah kapadi oyle canim aman aman yemek istemedi aksami ogun kacirmiyim metablizmam yavaslamasin diye yedim yani. bakalim birkac gune ne ola ne bite
(63 puan) tarafından
Bende bugün sabah içtim gün boyu hiç açıkmadim ama gene de bişeyler yedim.
0 oy
tarafından
Ben artık burdayım herkesi tanimisim yemin ediyorum başlıktan kim yazmış anlıyorum sjsj
(6,275 puan) tarafından
hahah :)  hamdolsun derdim kederim yok slak sacma seylere kafa yormaktan baska:)
tarafından
Almicammm
(6,275 puan) tarafından
al al :) gecen burda biri iron kahve dedi. forx5 kahvesi kendini yeniledi ambalaji degisti guya icerik daha zenginlestirilmis. iron kahve olmus adi. bu mozambik bitsin de bi sonraki ay onu alacim kafaya koydum simdiden:)
tarafından
Ben vitamin aldım2000 liraya
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Forx 5 onu kullandım bıraz iyiydi sankı ama kabız ettu düzenli kullanmadm sonrada kötü ettu beni yan etki yaptı kac kg sun ku
(6,275 puan) tarafından
forx5 bende kullandim ilk kutu harikaydi da sonrakileri sevmedim. yenisi vikmis iron cafe onu alcam bir aonrakine forx5 kahve icerigi ve ambalaji degistrilsrek sunulmus satisa 58 kilo 160 boy
(1,282 puan) tarafından
Zayfn ne gerek var:) ben sonra diyet sporla verdim şimdide fazlalığım var doğum yaptım Leslie yaptım 1 ay yürüyüş çok fark etti bende
(6,275 puan) tarafından
aynn iste oyle hem hobi hem oyle en azindan sivi almis oluyorum cat may kahve ile. tatile gtcem bu pazar da donuste hemen basliyorum bende
0 oy
(810 puan) tarafından
Ozaman ben size gerçekten işe yarayan bir zayiflama kapsülü onerisiyle geleyimde bi degisiklik yapip işe yarayan birşey kullanin :) 

Çayimizin adı brown tea. Toz olarak yada kapsul olarak kullanabiliyorsunuz ben kapsul olaniyla bi bucuk ayda duzensiz kullanmama ragmen 20 kilo vermistim. Hamileyim dogumdan sonra yine alip kullanicam. İki kutu olarak geliyor bir kutuyu sabahlari diğerini aksamlari iciyorsunuz yemeklerden yarim saat önce. Beraberinde bol su ve saglikli beslenmeyle desteklerseniz cok guzel odem atıyorsunuz kilo veriyorsunuz sıkılaştırma özelliği var sarkmada olmuyor birakinca geri kilo da aldirmiyor ben cok memnun kalmistim denemek isteyenler deneyebilir 
(6,275 puan) tarafından
bir arastirayim bakaykm 58 kiloyim fazla bir kilom uok ama 50 falan olsam beni tatmin edecek.
0 oy
(723 puan) tarafından
Instagram da mutfakta bebek var sayfasına bakmanı tavsiye ederim.Onun ödem atmak için kendi kahvesi var.Her ürünü paylaşmıyor ve her satıcıyla işbirliği yapmıyor.Gelirini de sma lı bebeklere bağışlıyor.Paylaştığı ürünler kullanıp beğendiği ürünler.Kullanıcıların geri dönüşleri de hep olumlu.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 474 göst.
28 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 485 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde E.m.hs (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.
25 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zisan (1,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.

411,793 soru

12,396,471 cevap

44,189 kullanıcı

Kategoriler

...