0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde (9,036 puan) tarafından
Güneşten gözleri kötü oluyomus doktora gitmişler gözlük yazmış eşime reçeteyi verdiler üstüne sen para kat dediler bız 300 TL diye bilirken elimde 900 TL var maşlar yatmadı 1500 TL dedi doktorun yazdigı camın biz aradık bizde yok para dediler dokturun dediği olmadı başka yaptırdık 900 TL olanindan paramız olsa yapardik yok kötü gunlerden geçtik şimdi bize sormadan böyle yalan söylemeleri kötü diğil mi 

5 Cevaplar

+2 oy
(1,474 puan) tarafından
Annesi bir ömür bakmış büyütmüş bir gözlüğün lafını etmeyin .
(9,036 puan) tarafından
Temkinli diğil haberimiz bile yok ki ay sonu abisinin kactane altını var bir kuruş vereyim demiyo
(1,474 puan) tarafından
Rabbim yâr ve yardımcınız olsun
tarafından
Kadın para yok diyoo annesi n'olacak diyosun bu kadın evde duvar mi yesin çocuğu bişey isteyincede babannene gözlük yaptırdık dur çocuğum bekleyiver der .
(1,474 puan) tarafından
Anne babaya yapılan iyilikler Rabb'imin hoşuna gider hiç olmadık yerden en güzel nimeti yollar Rabbim
(9,036 puan) tarafından
İsallah öyle olur
-Reklam-
0 oy
(982 puan) tarafından
yani sizn durumunuz nasıl? herkesn bi kendi. bütçesi var sormak lazım tabiki kimse multimilyarder değil
(9,036 puan) tarafından
Aynen canım su 5 ay daha geçse daha güzel maştan para kalcek zamlar gelirse
(982 puan) tarafından
akıllı ol boş ver birikim yap onlsra verme.dar zamanda insans bçyle davranılmsz yazık günah
(9,036 puan) tarafından
Birikim yapacam canım seneye motoru satacam altına baglicem ipoteklemisi kalksın
(982 puan) tarafından
yap bir şeyler canım.Kimseye de söyleme neyin var neyin yok.yok de geç.acımayana acınmazki.bu yaşlılar da olgun olup kucak açmadı gereken yerde gençlere iyice biniyolat ya sinirimden ölüyorum
(9,036 puan) tarafından
Asıl ölemicek insan eşimin halası onların maşını alıp sadece kirayı ödüyo başka bişey yok
0 oy
(566 puan) tarafından
Yine mi kandırdılar bacım seni
(9,036 puan) tarafından
Kandirildik yine
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Güneşte yaşlıların dışarı çıkması tehlikeli zaten cikmasinlarmis canım.yalan soyleyip ahiretini yakıyorlar boşu boşuna.harunzademsiniz değilsiniz .gerçi işte ana baba.esinde bişey diyememistir
(9,036 puan) tarafından
Diyemiyoz canım sadece karaltisi değişik oldu yok para 300 TL gozluge verdim
(2,537 puan) tarafından
Te Allah'im ya 300 un 500 olsun inşallah nediyelim.boyle dusuncesizler olduğu sürece çok yıpranirsiniz
(9,036 puan) tarafından
Yıprancez canım tam parasız zamana denk geliyo böyle şeyler sanki biliyolar
(2,537 puan) tarafından
Bizde de öyle geldimmi üst üste geliyor ordu gibi :(
(9,036 puan) tarafından
Aynen canım habersiz götürmüşler hastaneye sormadan iş yapiyolar hep
0 oy
(20,550 puan) tarafından
Senin son postunu da ne zamandır yaşadığın maddi sıkıntıyı burda ben bile biliyorjm. Bunu bile bile sizden mi istiyolar. Pes. Kendilerinde hiç mi yokmus. Yıkılacak yer mi ariyolar. 
(9,036 puan) tarafından
Canim heber verseler orda kaldık eşimle doktorun dediği karaltı numarasinı yaptiramadim 1 gün önce kurtuldum ben icralıktan

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 437 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 521 göst.
7 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 631 göst.
8 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bir_gull (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 222 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,036 puan) tarafından soruldu

413,777 soru

12,455,234 cevap

46,452 kullanıcı