0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (1,441 puan) tarafından
Valla iyice saçmalamaya başladılar annem ama yani nasıl diyebiliyor aklım almıyor.birkaç gün sonra izne çıkıcaz 1 Senedirli aynı yerde tıkılıp kaldık dedik ailelere gidelim önce benim memlekete sonra eşimin memleketine gidicez neyse annemle bugün konuştuk dedik 10 gün kaldı falan yemin ederim gitmek istemiyorum eşime birşey demiyorum ama soğuttular beni kendilerinden mal hırsı büyümüş özellikle annemin babamda onun arkasında tabi. bahçeye ev yaptılar dış cephe boyası kaldı, eşime diyor ki sen gel boyayı yap, kızımda gelip duvarları temizleyecek halıları yıkayacak ileride dersiniz bizim mal bizim mal diye. Ve her konuşmamızdq senin malın var bu mallar senin değil erkeklerimin diyip duruyor bende istemiyorum zaten birşeyde demiyorum hala neyin peşinde anlamıyorum Neyse dedimki anne 3 tane çocuk var orda kardeşlerim yani al onları yapın hepsi evde oturuyor  biz kırk yilin başı bi gelicez daha gelmeden söylediğin şeyler doğrumu biz iş yapmaya geliceksek iş burda da var bunaldık sizin için gelelim diyoruz bu ne dedim. Bana diyorki bizene 8 gün kalıcaksanız 4 günü işi yapın sonra gidin gezin benide gezdirin arabanız var 200tl koyarım heryeri gezeriz neyse baktım saçmalıyor tamam anne dedim haklısın. Eşimde artık soğudu konuşmak istemiyor her konuşmamızda annem senin maaşın şöyle siz açsınız babam eşime diyor sen hep ağlıyorsun birşey demese bile çocuk söylüyorlar ondan sonra annem bahçedeyse eşimi arıyor bak bahçeme eşimde bahçe çol seviyor ama paramız olmadığındnan alamıyoruz annemde bunu bilip eşime gösteriyor hava atarak ama bende ne güzel hazırlık yaptım babama anneme kardeşlerime bir sürü şeyler aldım geçen babam annem tatlı seviyor diye gurbetten küçücük çocukla bir koli eşya Tatlı gönderdim emeğime acıyorum gerçekten çocukluktam bu yana temizliklerinden kardeşlerime bakmaktan bıktım sayelerinde afedersiniz bi b.k olamadım halada yakamı alamadım şeytan diyor vur yüzüne sende kıyıpta demiyorum dedim diyelim hep kendileri haklı napsam kararsızım eşimede birşey diyemiyorum siz bana akıl verin kızçelerim.

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sen ailen ile arana mesafe koymayı bilmiyorsun. Önceki postlardan da hatırlıyorum kaynanam ve annen gelip sizde uzun süreli kalıyor. Bence tatili aileler ile geçirmek yerine kendinize ayırıp gezebilirdiniz. Mesafe koymadikca daha da sogursunuz birbirinizden. 
(1,441 puan) tarafından
Aşkım koymak değil koyamıyorum aramasam sormasamda hep böyleler yani eşimde ters biri değil ters olsa birşey demezde bende nasıl olsa kızlarıyım ee aramasam sormasam olmaz rahatsız birde annem gına geldi ya inan hiçbirşey demem onlara  insan hiç kızının malı var diye kıskanırmı sizin şuyunuz yok bizim var diye gülerek hava atıyor yani küçük çocuk gibi seviyesine inmiyorum annemin insem kavga ederiz he diyip geçiyorum ama gidersem mutlu olamayacağım gibi hissediyorum kendimi gitmek hakkım herşeyim orda çünkü evim orda eş dost akraba orda memleketim yani aileme de dedim ben gezmeye geliyorum diye yine konuşurken dedşm evini temizler biz gezmeye gıdıcez diye ya da gidip herkesi gördükten sonra baktım sıkıntılılar kalır dönerim dahada bizi beklemeyin derim
-Reklam-
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Yerınde olsam anneme babama gidecegime tatile giderim. Ya da sevıldıgım değer gördüğüm yerlere. 
(1,441 puan) tarafından
Bende öyle istiyorum eşime dedim merak ettığımız yerler var diye o da biz hep onları ağırlıyoruz birazda onlar o zorluğu yaşasın dedi.
(9,718 puan) tarafından
İyide adamlar size iş yaptıracak ve bunu da şart koşuyolar. Ana baba böyle olmaz kuzum ya
(1,441 puan) tarafından
Aradımm daha sinirden annemi dedi ben senin ağzını aradım ne işi gücü falan dedi halılar var sadece dedi damatta beni ilgilendirmez elin oğlu ne abarttınız dedi bende sonuçta gelmek için can atıyoruz senin dediğine bak dedim ondan sonra kardeşim aldı konuyu uzatmayın şaka yaptı falan dedi bende sen gurbette ol ailen için git sanada bunu desinler ne diyeceksin dedim sustu sonra konuyu değiştirdi bilmiyorum ne demeye çalışıyorlar anlamadım bi
0 oy
(553 puan) tarafından
Ay ne plan ne plan? Aıle yanında olmaz kaynana sa annne de tatıl mı olur?  Gıt denız kenarı o yol parasına çadır tut yıyecek içecek al çocuklarla kamp yap denıze gır yada tut bungalov evı tatıl yap ıkı gun mıllet bedava işçi arıyor 
(1,441 puan) tarafından
Çatladım daha sinirden annemi aradım dedi ben senin ağzını aradım ne işi gücü falan dedi halılar var sadece dedi damatta beni ilgilendirmez elin oğlu ne abarttınız dedi bende sonuçta gelmek için can atıyoruz senin dediğine bak dedim ondan sonra kardeşim aldı konuyu uzatmayın şaka yaptı falan dedi bende sen gurbette ol ailen için git sanada bunu desinler ne diyeceksin dedim sustu sonra konuyu değiştirdi bilmiyorum bende eşime öyle dedim ama o da diyor biz onları ağırlarken iyiydi birazda onlar bize sabretsinler dedi bilemedim ondan
0 oy
(2,062 puan) tarafından
Madem öyle ne kendi ailene git nede eşinin ailesine gidin kendinize gezin başka şehir turu yapın niye tatilinizi iş yaparak uzulurek maf ediyorsunuz ki

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 625 göst.
0 oy
9 cevap 742 göst.
31 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aylinmn (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 314 göst.
0 oy
28 cevap 1,028 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Balkaymak (2,215 puan) tarafından soruldu

411,024 soru