0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (124 puan) tarafından
7.5 aylik oğlum aşırı hareketli.  Ama yere koyunca çabuk sıkılıyor. Istiyor ki hep ayaklari üstüne bassın o şekilde dursun çok mutlu oluyor.emeklemeden yürüyen bebek anneleri, nasıldı deneyimlerinizden bahs eder misiniz. Sanki hiç emeklemeyi öğrenmeyecek gibi

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belkıde o sekılde yürür benımkılerın emeklemesı kendıne hastı birisi sürünerek gıderdı bırısı kendını kaldırıp yere ata ata ılerlerdı :) ben örümcekte yürümeye alışmışım 11 aylıkken dırek yürümüşüm emekleme olmamıs 
-Reklam-
0 oy
(5,525 puan) tarafından
8aylikken birşeylere tutunup gitti durduramadim sadece bir ay emekledi yavrum:)
0 oy
(4,319 puan) tarafından
Valla ben emeklemeden yurumusum ama benim başımda 4 tane halam bekarmisti hep onlar bakmışlar yani anneme kolaylık olmuş :D 

Oğlum da emeklemeden yuruyecekti bı düştü sonra emeklemeyi öğrendi 
0 oy
(4,159 puan) tarafından
Benim bebeğim emeklemişti ama emeklemeyen bi bebek biliyorum 9aylıkken adımlamaya başladı. Yine bi emeklemeyen bebek 1 yaş dolmasına az bi zaman var yeni sıralıyor. Yeğenim 6.5 aylıkken emekledi 11 aylık yürüdü. Çok değişiyor yani. Emeklemese de ortalama bi vakitte yürüyorlar. 
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Oglum hic emeklemedi. Ay yurutmekten belimiz kopardi ya. Diyodumki yurusede rahatlasak. 10 aylikti kalkti yurudu
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Bir hafta sonra 7 aylık olacağız emeklemiyo yuvarlanarak gidiyor kızımda :0
0 oy
(882 puan) tarafından
Yani şöyle söyleyeyim yürüme hop diye gerçekleşmez diye düşünüyorum işk tutunup kalkıyorlar sonra bir iki adım ata ata yürüyorlar emeklemeden yürür tabiki zaten emeklemek bir gelişim basamağı değilmiş 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Benim kızım hiç emeklemedi yere koyardık kafasını yere koyar yativerirdi pozisyon alayim diye bile uğraşmazdı. Sonra sonra 11 aylıkken falan pozisyon alırdı ama gitmezdi hiç. Öyle dururdu. Tam 1 yaşında yürüdü. Yürüyünce otomatikman emeklemeyede başladı. Bazen emekler şimdi şımarıklığına :) 16 aylık 
0 oy
(305 puan) tarafından
Benim kızımda öyle hiç emeklemedi hep ayakta durmak isterdi pek zaman geçmeden de çözdü işi çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 342 göst.
16 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Maydonoz dereotu (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 209 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde SL (1,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 824 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mesude (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 175 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Cigdemasya (444 puan) tarafından soruldu

412,294 soru

12,411,302 cevap

44,849 kullanıcı