0 oy
641 göst.
Diğer kategorisinde (3,773 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar eşimin aile grubu var bunlar benide aldı ben laz im Türk gruba yazmışlar ki işte gruba yazmışlar ki eşime sen Laz aldın bir sus otur bende yazdım ben Laz im evet ama Türk umde ve bununla gurur duyuyorum yazdığı işte 7 yaşındaki oğlum daha mantıklı cevap verirdi bu konuşmalar ben ve kayninin arasında geçiyor benim eşim hiç bir şey yazmadı sonra bende yazdım ki bizim taraf kimseyi ayrıştırmz siz ayristiriyorsunuz biz de Laz i cerkezi hepsi i bu arada eşimin tarafı Kürt 

Eşimde abisine bir şey yazamayip silmiş yazdıklarını siz soylesyin şimdi eşime dedim ki insan bir karisinj savunur 

13 Cevaplar

0 oy
(3,773 puan) tarafından
Kızlar bir bakın 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben de kürdüm hem de hası fakat benim bayrağım da Türk bayrağı. Al - beyaz bayrağım.....

Neden öyle bir şey dedin şimdi? , kayningil nasılsa kusura bakma sen de aynisin. Pek bir fark yok aranızda. 
(1,207 puan) tarafından
Saygı sıfır, sevgi sıfır, her postta herkese bir yargı dağıtma peşindesin,  git de hakim ol harcanma buralarda.  Ayıptır yahu.
tarafından
Senin deyisin ile " tomom"
(1,207 puan) tarafından
Senin kaç günlük ömrün var Azrail'e anlaşma mi yaptın? Hahahah
(1,207 puan) tarafından
O senin deyişin iste her yoruma
"Tomom sjsbsh " iyyyyy o kadar itici ki !
tarafından
Az ötede.
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Ben olsam anında çıkarım o gruptan resmen ırkçılık yapıyor kaynın eşinin bişey demesini beklemeden ağzının payını verip çıksaydın keşke hayırdır yani bide 7 yaşındaki çocuk mantıklı cevap verirmiş açık açık geri zekalı demeye getirmiş ayıp ya saygısız şey
(3,773 puan) tarafından
Evet sinir oldum yani cevap verecek bir şeyde bulamıyor bide utanmadan kalkıp işte çocuklar senden daha mantıklı yazardı diyor
0 oy
(7,319 puan) tarafından

Bu cins eşler bize denk gelir bacım:ninja: ailesi heeeepp haklıdır. 

(3,773 puan) tarafından
Sorma ya insan derki evet laz olabilir ben tırnağını değişmem kimseye diyip insan bir cevap verir yok yazmış bir şeyler sonra silmis
0 oy
(609 puan) tarafından
Ben olsam hiç takilmazdim bence kaynin şaka yapmak istemiş ama olmamış
(3,773 puan) tarafından
Canım şaka yapilacak konu var konu var sürekli bu konuda yapıyorlar yani yeter bir yerde oturuyoruz sen Laz din dimi falan yapıyorlar yani kucumser gibi yok sen lazdin yok Türk tun dimi deyip duruyorlar evet Türküm yani gururda duyuyorum
0 oy
(988 puan) tarafından
Boş muhabbetler böyle muhabbetler var mı hala Kürt Türk laz diye 
(3,773 puan) tarafından
Ya canım sürekli ayritirip kucumsuyirlar valla yeter artık sanki kendilerinden zeka fiskiriyor
0 oy
tarafından
Canım belki şaka amaçlı demiştir. Sen mi alındın bilemedim. Hepimiz bir bayrak altında yaşıyoruz bende kürdüm. Türküm de aynı zamanda.
(3,773 puan) tarafından
Canım sürekli ortamda küçümser gibi sen lazdin Türk tun dimi deyip duruyorlar yani yeter da
tarafından
O zaman haklısın. Ayıp etmişler
(3,773 puan) tarafından
Yani o ne öyle sanki kendilerinden zeka fiskiriyor yani insan bir der iki der eşimin büyüğü diye saygizlik ta etmeden yazdım ben kendimle gurur da duyuyorum laz olmamlada Türk olmamlada kucumseyecek bir şey de değil alnında ak yani
tarafından
Tabi öyle canım. Kim olsa alınır gruptan çık bence canım. Ayrım yapan insanları hiç sevmiyorum. Lazsan nolmus yani hepimiz insanız.
(3,773 puan) tarafından
Kız her ortamda ayristiriyorlar yan yana gelsek bile yani yeter bende insanım kucumseyecek bir şey yok ben de insanım yani
tarafından
Aslında eşin ağzının payını bir kere verse. Cesaret edemezler bir daha
(3,773 puan) tarafından
Eşim az önce yazmış işte ben konuşmuyorum diye çocuklarımla karımı kucumsemektem vazgeç yazmış abiside ikimizde çocuk gibisiniz bilemm ne yazmış gruptanda çıktım insan ayıran kişilerle işim olmaz
tarafından
İyi yapmış canım
(3,773 puan) tarafından
Vall ben söyledikten sonra yazsa ne yazmasa ne
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Eşinin tarafı galiba manipülasyon maduru olmuş. Üzülüyorum böyle olunca. Allah akıl fikir versin. 
(3,773 puan) tarafından
Oylee canım bir değil iki değil kimsede beni kucumseyemez yani kim olursa olsun cevabını alır o kimki benim ne olduğuna ilgileniyor.Ona mı kalmış
(2,257 puan) tarafından
Sende küçümse ozaman ama gerçek bir küçümseme değilde sadece ne hissettiğini anlasınlar diye.
(3,773 puan) tarafından
Yani canım yani sürekli sürekli yeter ben gurur duyuyorum yani onlara kalmamış benim ne olduğum gerçekten sinirlerim bozuldu sürekli işte yani insanın bir Sabri var ben eskiden büyük diye bir saygısızlık etmedim ya kaç senedir evimde bedava oturuyorlar hangi elti eltisine evini verir ALLAH ASKİMA SEN SOYLE BEDAVA 5 YILDIR OTİRUYİR EVİM SUAN MAFOLMUS DURUMDA BEN ONLARA İSTEDİGİNİZ KADAR OTURUN EV SİZİN EVİNİZ DİYORUM O BENİ KUCUMSEME DERDİNDE İNSANİNDA BİR SABRİ VAR
(2,257 puan) tarafından
Çok fazla haşır neşir olmuşsunuz anladığım kadarı ile bu haddi aşmaları mesafeyi koruyamadığınızı gösteriyor.
(3,773 puan) tarafından
İşte iyilik yapınca böyle oluyor
0 oy
(3,773 puan) tarafından
Bir bakar mısınız 
0 oy
(10,135 puan) tarafından
Canım Türk'te Kürt te lazda Çerkezde kısaca tüm erkekler aynı ailesine karşı karılarını savunmazlar. Eşim gibi nadir kısım hariç bu arada bende eşimde kürdüz:)
(3,773 puan) tarafından
Canım yani ayirmalsrindan bıktım bu ilk değil hep sustum dedim ki tamam neyse boşver ama yeter yani her ortamda ay sen Laz din dimi bilemm Türk tun dimi diye kucumsemelerinden bıktım yani TÜRKÜM GURUR DA DUYUYORUM NE OLMUS YANİ İNSANİNDA BİR SINIRI VAR BEN ZATEN İNSAN AYRİSTİRSAM ESİMLE EVLENMEZDİM
(10,135 puan) tarafından
Haklısın cnm yaptıkları hiç hoş değil hepimiz Allah'ın kuluyuz ne fark eder
(3,773 puan) tarafından
İşte bunu anlamıyor bide cevap verdim diye konuyu soyasete bulastirmayin bilmem ne
0 oy
(272 puan) tarafından
Kürdü türkü mu var bende kurdum çok laz arkadaslarim var çok da severim lazlari bizde de türk gelinler var Kürtçe konusurken bile yanlış anlamasinlar diye açıklama yapıyoruz hepimiz insanız ne demissen iyi demişsin hak etmiş 
(3,773 puan) tarafından
Yani canım kalkıp laz im Turk üm diye her ortamda kucumseyemeye cakisiyorlar insanın bir Sabri var yani
(272 puan) tarafından
Biri bana da yapsa bende ağzının payını veririm kaldiki ikiside insan evladı ayrım yapmak nedir
(3,773 puan) tarafından
İşte canım zaten kızdığım nokta bu ama onun anladığı siyasetmis burda siyaseti söyler misin kendimi savundum ya onu bile siyaset diye anlamış
0 oy
tarafından
Ben gruptan çıkar onlarla bir daha muhatap olmazdım 
(3,773 puan) tarafından
Çıktım zaten canım
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Ben olsam kurt türk laz ayrımı yapan cahile laf anlatılmaz derdim susarım 
(3,773 puan) tarafından
Canım bir yere kadar susulur ya sürekli sürekli kucumsenmez bir insan

İlgili sorular

0 oy