0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Yeni taktım ama sipiral ipi ilişki sırasında hissediliyor bu normalmi herkezde böylemi elimle baktığımda bir ip ele geliyo kusura bakmayın böyle şeyleri yazmak istemem ama herkezde böylemi merak ettim yoksa yarın doktora gidecem tekrar

5 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Ben hiç hissetmedim öyle ama burada okumuştum hissedenler varmış 
-Reklam-
0 oy
(160 puan) tarafından
Banada ebe hanım demişti ipini hissedersen sorun yok demişti ama ben hiç hissetmiyorum gelmiyorda ip bunun için gitmisitm aacaba sıkıntı mı var diye doktor ipi kontrol edebilirsen geliyorsa da sorun yok gelmesede dedi kaysa felsn çok ağrın olur dedi regl döneminde ağır kaldırma kayar onun dışında problem yok dedi
0 oy
(339 puan) tarafından
yeni taktigin icindir  adetime cok yakin oldugu zaman hisederdi benimde
0 oy
(774 puan) tarafından
Canım benim taktıralı 3 yıl oldu ama hala elimle dokunduğumda affedersin hissediyorum ebeye sorduğumda bazılarının ipi uzun mu kesiliyor ne öyle bir şey dedi ondan hissedebiliyormuşsun ama sıkıntı yok dedi
(2 puan) tarafından
Tmmda bu sizi rahatsız etmiyor mu
(774 puan) tarafından
Yok hiç rahatsız olmuyorum aksine ipi hisetmeyince acaba kaydimi diye panikliyorum
(2 puan) tarafından
Valla ayıp olmasın ilişki sırasında eşime batiyo rahatsiz ediyo böyle giderse gidip cikartirim
(774 puan) tarafından
Yaa bende ben hisediyorum ama eşim hiç hissetmediğini söylüyor sen bunu bı Dr danış olmadı çıkart canim
0 oy
(20,440 puan) tarafından
Normal canım bi sorun yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 207 göst.
20 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynopy (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 235 göst.
15 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 498 göst.
6 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canan1307 (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
5 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bicirik1 (124 puan) tarafından soruldu

408,148 soru

12,258,773 cevap

37,315 kullanıcı

Kategoriler

...