Şuan ağlıyorum Kızlar çok üzgünüm dertlesmeye ihtiyaçim var annem evlat ayrımı yapıyor boşanma asamasindayim ailemin yaninda kalıyorum bir bebeğim var sürekli ev temizliği toparlaması banyo tuvalet yıkama aklınıza gelecebilcek çamaşır işleri dahi ev düzeni bende diyeyim kısaca annem kendince ev temizliği yaptığı sanıyor ve oysaki ev toplamak temizlik değildir sürekli evin içinde bana agresif sadece oturdugumu görsün kız kardesime seslenir annecim hadi gel birlikte yemek yapalım der kimse kalkıp yapmasın biz yapalım onlar hazıra konsun der bir bebeğim var birazcık bebeğimle oynamaya basliyim en ufak şeyi kafama dider ben bisey diyince afedersiniz ****** git bir kurtulamadim senden bende ağlayınca bu laflaraa karşılık bende burda memnun değilim ama mecburum inanın beş kuruş param yok şuan bebegim büyüsün ise girirp caliscam elbette burası benim babamın evi diyorum burası benim evim diyor benim duzenime karışma oturcagina kalk iş işle diyor kardeşimi bana karşı dolduruyor babamida dolduruyor ama babam yanımda babamla konuştum babam hak verdi kızım ben senin yanındayım apart alacagim dedi oraya yerlesirirz ben senin yanında olurum kızım dedi çünkü artık bu sürekli olmaya başladı bana karşı hep bir cephe var geldiğimden beri öyle ağrıma gidiyor ki bana belalar okuyor çok uzun oldu biraz dertleşmek istedim :'(