0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (128 puan) tarafından
Kızlar evimin mutfak tezgahının üstünde fındık faresi gördüm. Üstelik dördüncü kattayim son kat ama mutfakta çatı var. Mutfak pencerem çatıya bakıyor . Ordan  gelmiş olabilir mi.

Ama dört yıldır aynı yerdeyim gelecek olsa dört yıldır gelmez miydi 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,706 puan) tarafından
Çatıdan gelme olasılığı yüksek, ben olsam evi bırakır kacardim çok korkarım şu anda aynı evde durabiliyorsan o kadar korkmuyorsun demek ki, yarın yok etmenin yoluna bakacaksınız bir de çatıya biri çıksın baksin
(128 puan) tarafından
Yakaladık ama
(1,706 puan) tarafından
Yakaladiysaniz sorun yok :)
(128 puan) tarafından
Yine gelebilir diye çok korkuyorum
-Reklam-
+1 oy
(4,134 puan) tarafından
Benim bazanin altında duruyordu 2 gün yatmisiz farkında olmadan selamlastik kendisiyle sonra kaçtı ertesi gün yapışkan koymuştum yakalandı maalesef :D
0 oy
(2,651 puan) tarafından
Fareler için yapışkan var karton koy 1 tane kartonun üstüne yapışkanı sık bir kça tane de peynir koy onun kokusuna gelip o yapışkana yapışır canım 
0 oy
tarafından
Nasıl gelmişse gelmiş artık kapan kur zehir bırak ama dikkat et evde çocuk varsa çocukların erişemeyeceği yere koy anca öyle kurtulursun canım pencereden geldiğini düşünüyorsan da kapat orayı 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Ay huylandim gece gece çok korkarım kvalidenin evine de musallat olmuşlar resmen ardı arkası kesilmiyor muhakkak devamı vardır önleminizi alın yapıskan en iyisi 
0 oy
(587 puan) tarafından
Kuzenlerimde de o fareden vardı ve bı yapışkan vardı fare yemek yemeye gelince sanırım ona yapışıyormus o şekilde kurtulmuslardi
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Ayy benm evdede görmüştüm sabahın körü kalktigim gibi anneme gittim annem geldi ilaç falan bıraktı şükür çıkıp gitmisti
0 oy
(8,280 puan) tarafından
Yapışkan koyuyoz biz hemen geliyo
0 oy
(694 puan) tarafından

Valla ben küçükken evimiz mustakildi fare olurdu sürekli. Ben bikeresinde o kadar bikmistim ki tüm tezgahı Domestosla kaplayıp lavabonyu tıkayıp su doldurmustum. Fare sen gel domestostan kay, lavaboya düş, boğul öl :D:D:D sonra su biraz bulanikti ben de sabah uyku sersemi akıl edemedim suyu çeksin diye tipayi cikarcaktim elimi içine attim ki fare elime geldi kafayı yicektim :D:D:D

(694 puan) tarafından
Bikeresinde de kocaman lağım faresi girmiş bide bana da saldırmıştı o fare. Bir gece uyurken babam kaldırdı kalk dedi sana sürprizim var. Beni kaldırıp mutfağa götürdü bir baktım ki fareyi mutfakta silahla vurup öldürmüş :)))))) supriiiz dedi temizle burayı dedi :)) fırının arkasında görmüş alttan silah sıkıp öldürmüş her yer kan :)

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 356 göst.
11 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde damlaaktas4682 (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 287 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (343 puan) tarafından soruldu

410,794 soru

12,361,644 cevap

41,603 kullanıcı

Kategoriler