+2 oy
337 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (177 puan) tarafından
Kızlar 4 gün önce eve fare girdiğini fark ettik.edimle ne yaptıysak yakalayamadık. Ertesi gün eşim şehir dışına gitti çalışmak için. Fare yapışkanı ile tuzak falan kurduk bizde. Eşim gidince de bende evde kalmadımm 3 gündür evde değildim. Bugün eve geldim. Fare hala tuzaklara girmemiş. Mutfağa gittim 2 defa oradaydı. Aniden çıkıyor korkuyorum bağırıyorum. Hamileyim zaten bebeğe de birşey olacak diye korktum. Korkudan mutfağa giremiyorum. Ne yapıcam. Ağladım artık sinirlerim bozuldu. Eşimde evde değil. Aradım dedim kimse yokmu gelsin bu fareyi öldürsün korkuyorum dedim. Yarın abim gelip bakacak dedi. Açım şuanda hamileyim zaten korkudan mutfağa giremiyorum. Acıktım. Aç ikende uyuyamam. Ama korkuyorum. Yokmu bildiğiniz bir yöntem nasıl kurtulucam o pis şeyden 

15 Cevaplar

+2 oy
(518 puan) tarafından
Öncelikle siz yaklaşmayın doğru değil sizi yaralrsa ciddi sıkıntı olur . Ama önerim bi örtü alin çarşaf gibi mesela gördüğünüz yerde atın üzerine en dıştan içe doğru hızlıca çarşafı dolandırin bunu biri yapsin arasına dolanirsa en fazla bağırır hareket eder ama bisey olmaz alın çarşafla dışarı atın gitsin . Bu arada ev kediler8 fwre yemez oynar . Evde örümcek görünce yada böcek geniş bir peçete ile temas etmeden nasıl alıp dolayıp atiyorsak dışarı büyük çarşafla da yapabilirsiniz fındık faresi ise hiç şansı yok direnmez zaten lağım fareleri fenaa ama saldırır.  Ben 3 aylık hamileyim binada kapımın önünde rast geldim kapı önünde 19 litrelik damacana vardı sert olan onla çıkışa kadar kovaladım saldırdı bana allahtan soğuk kanlı davrandım o bana bağırdı ben ona :))) nasıl carliyo kesin disiydi:)) yelloz seni .
(518 puan) tarafından
Korktum yalan yok :)) ama ben korkunca kendimi korumak konusunda daha gözü kara oluyormusum uygulamalı gördük o gün:)))
(494 puan) tarafından
Neee saldırıyormuymuş Allah'ım fare fobim X5 oldu valla düşmanıma bile bedduasını etmem yeter ki Rabbim denk getırmesin ne evimde ne sokakta ne başka yerde
(139 puan) tarafından
Birinin öldurmesini beklemek ya da yapışkanlı adeta işkence tuzağı kurmak yerine farenin ölmeyecegi bir yolla uzaklastrilsa çok daha yerinde olur.
(518 puan) tarafından
Bende hayvanlara kıyamam ama zararliysa uzaklastiririm elime bisey alırım yüksek sesle ürkütür kaçırırım bence de öldürülmesi mutlu edici değil malesef
(139 puan) tarafından
Farenin yiyebilecegi bir gıdayı bahçe ya da evin dışında bir yere koyarsanız koku alma duyuları keskin uzaklasmasini umuyorum. Korkunuzu elbette anliyorum
-Reklam-
+1 oy
(358 puan) tarafından
Canm vallahi biz koydeyken o kdr çok vardiki sana bişey yapmaz o da senden korkuyo biliyomusun korkma sen hamilesin git ne yiyceksen al odana çık kapıyı kapat ye elinede bişey al gördüğün zmn fırlat kaçıp gitsin
+1 oy
tarafından
Bi kedi olacaktı evde var ya sen oturup izlerdin sadece olayları kdjdksjaj
(974 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin inşallah :D ☺️☺️☺️
tarafından
Ahahajsj amin aminn bende evde tereddüt ederim bazen bahçe katı ev bakıyorum kedide tık yok tamam diyom bisey girmemiş eve
(974 puan) tarafından
:D kedilerde olmasa halimiz ne olacak
0 oy
(2,952 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki,benimde mutfağımda vardı,hatta yuva yapmıştı yapışkan kattık her gün birtane yapışıyordu 
0 oy
(237 puan) tarafından
Canım dışarıdan söyle mutfağın kapısını açma keşke eve gelmeseydin abisi gelip cikardaydi öyle gelirdin 
0 oy
(857 puan) tarafından
Canım 3 sene önce benim de başıma öyle bir şey gelmişti önemli olan farenin giriş çıkış yerini bulman lazım yani yuvası nerede olabilir nereden inip çıkıyor olabilir tam yoluna koyarsan yapışır Ben de öyle koymuştum iki üç gün yapışmadı ta ki yerini buldum koltuğun tam arkasıymış parkenin altından geliyormuş O zaman koydum yapıştı. Bir de yapışkanın üstüne onu cezbedecek bir yiyecek koy
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Yıllar önce lojmanda oturuyorduk bekarken annemlerin evinde lağım faresi dadanmıştı her yere. İşe gitmek için banyoya gittim elimi yüzümü yıkıyordum birde ne göreyim kocaman fare banyo giderinde ben bağırınca deliğe girdi gitti tabi biz öyle sandık meğersem giren girmiş o devamıymış :D ben yatarken saçlarım kabarsın diye örerdim kafama konmuş meğer dönünce örgüm havadan düştü:D bayağı uğraştık uğraştık asla yuvalarını bulamadık ev müstakildi bütün ev eşyaları A dan  Z ye dışarı taşındı bir delik aradık nereye yuva yaptıki bulamıyoruz yapışkanlara gelmiyor arayınca kayboluyor en sonu ablamın kayınvalidesi dedi ocağın beynine bakın ordadır diye ne alaka dedik ama açtılar yinede içini ohoo içerde parti var kuruyemiş taşımışlar fıstıklı lokum taşımışlar yani bir tv eksik :D tabi ocağın beynide gitmiş her herukarda atacaktık zaten çamaşır makinasının beyninide mahvetmişler o da çöp oldu anca o şekilde kurtulduk uzun yazdım anılarım canlandı bir yandan da kendimi kaşıyıp durdum :) güldüğüme bakma canım benim içinde felaket kötü bir durum evde böcek varsa bile yatamıyorum inşallah kurtulursun tez zamanda o psikolojiyi çok iyi bilirim 
(1,486 puan) tarafından
7 adet lağım faresiydi o detayı unuttum :)
(96 puan) tarafından
Tuylerım diken dıken oldu
(1,486 puan) tarafından
Maalesef bende hala kaşınıyorum kurban olduğum boşuna yaratmadı hiçbir hayvanı biliyorum ama çevremde istemiyorum
(96 puan) tarafından
Aynen oyle cnm
0 oy
(1,000 puan) tarafından
Küçük fare mi, bişey yapamaz sana o da senden korkuyor. fare fakı oluyor peynir alıp takiyosun yarın alın bı yerden o tutar hemn 
0 oy
(170 puan) tarafından
Ayy korkulu rüyam resmen psikolojim bozulmuştu uyurken bile tikirtilarini duyar gibi oluyordum uzun bir süre. Bugünü atlatin yarın ilk işiniz fare pastası almak olsun. Kesin ve net çözüm. Ben fare pastasiyla kurtuldum. Pastanın kokusu fareyi çekiyormuş fare bir ısırık aldı mı hop diğer dünyaya. Yapışkanlı falan uğraştım olmadı. Pastayla yemek peşinde öldü gitti.
0 oy
tarafından
Ay canım fobim ya ilac koyun eve okurken bile rahatsız oldum annenlere git abin gelir ilaçlar evi olmadı 
0 oy
(593 puan) tarafından

Sokaktan bir kedi bul mutfağa kapat o halleder :D

0 oy
(4,223 puan) tarafından
Evde kireç varsa ,un ile karıştır kireç fazla olacak şekilde eldivenle, el kokun geçmesin hemen yaklanir.
0 oy
(8,805 puan) tarafından
Bende hamileyken eve yarasa girmişti okadar korktum ki babamı kardeşimi carğırdım onlar gelip cıkardılar kabus gibiydi
0 oy
(169 puan) tarafından
Canım kapana citoz falan koyabilirsin gelip hemen kapana kisiliyorlar 
0 oy
(187 puan) tarafından
Aklıma bundan 1.5 sene önce evde tek kaldığım eşimin ise uzun gorevlere giittigi zamanlar geldi gurbetteyim kimsem yok es yok küçük çocukla yanlızım 1 yaş civarı idi eve balkondan kertenkele girmişti bende oturup ağlamıştım ne yapacağımı şaşırdım sürekli karşıma çıktı evin içinde günlerce mutfağa giremedim sonra ne olduysa kayboldu ama aylarca o üzerimde kaldı önüme cikacakmis gibi oldum hep yerlere bakiyordum böyle de kötü bir anim var benimde:))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 180 göst.
0 oy
8 cevap 175 göst.
26 Mayıs 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Meryemasaf (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 357 göst.
20 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 586 göst.
10 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berna65 (53 puan) tarafından soruldu

410,529 soru

12,349,227 cevap

40,357 kullanıcı

Kategoriler

...