Burdan urfali bir arkadaş yazmıştı ben de kopyalamistim dur aynısını buraya kopyala yapıştır yapiyorum ☺️☺️
Kuzu urfaliyum tarif vereyim mi
Kuru soğanları lahmacunun dogradiktan sonra süzgeçten tekrar yıka ve suyunu sarmasını bekle muhakkak soğan mor soğan olsun beyaz soganda tat yok lahmacunu tatlandırıcı beyaz soğan...
Sonra elinde de bi güzel suyunu sık lahmacun yapacağın kaba boşalt ardına kıyma ekle kıyma ve kuru soğanı önce biraz karıştır iç içe geçsin bu önemli..
Sonra biber salçası
Domates salçası
Pulbiber
Isot
Tuz
Siviyagi
.
.
. Lahmacun fazla malzemeyi sevmez Yeşil biber gibi
Domates gibi
Domates salçası yoksa Domates ekle Ama
Nane kimyon gibi
Ama sen bi çay kaşığı kimyon ekle rahatsız etmesin lahmacun sizi
Yarım limon suyu da sık harca
. Tiktokun olsa hesabımı verey8m ondan bak diyeceğim de...
En son lahmacun harcını duzelttikten Sonra elini ıslat üstüne ıslak harcın...