Bugün hastaneye gittim orda bi kadın keşke ben sizin yerinizde olsam diye iç geçiriyodu bende üçüncü bebeğime hamileyim nasipse inşallah diyorum nasıl bakımcam nasıl başa çıkıcam bunlarla falan diye kendi kendime söylenirken kadın bana başından geçenleri anlattı herşeyi parayla alabilirsin ama evlat asla dedi 10 yıldır bebeği olmuyomuş gitmediği doktor kalmamış o kadar kotü oldumki farklı yerden vurdu beni resmen o yüzden başımıza gelen en güzel şey evlatlarımız Rabbim yokluğunu vermesin sabretmek lazım
Seni ele ğeçirmiş o canım.ağladığı zaman tut sıkı sıkı sarıl konuş onunla.yanlış birşey mi istoyor yada yapıyor onu sakince anlat.yaramazlıkmı yapıyor sakince anlat hiç sinirlenme.cokmu ağlıyor git başka odada ağla hadi annem burada sesin çok çıkmıyor orda daha iyi bağıra bilirsin de yada bu kadar çok ağlamaya devam edersen göz yaşların bitecek bir daha ağlayaamayaçak dediğinide yaptırayamacaksın de.ama hep sakin ve kararlı şekilde bizzat yaşadım konuşun bol bol konuşun ama ağlayarak dediğini yaptırmaya çalışınca yapmayın.bu sıkı sıkı sarılma fikrini de çocuk gelişimi uzmanı tavsiye etmişti bize.bir sene olmadı bayağı değişti oğlum.spor yapın top oynayın daha çok dışarda zaman geçirin çok şey varda bunlar geldi şu anlık aklıma deneyimlediklerim
1,492,062 soru
24,380,284 cevap
348,684 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın