erkekleri savunacam diye bu kadar çalışmanıza gerek yok. evet bizim eşlerimiz de böyle bir hataya düşebilir. insanoğlu çiğ süt emmiş gözü dönüp böyle bir olaya kalkışabilir. evet boşanmak da çok kolay bir olay değil. annem babamdan 1 kere dayak yedi. ben ilkokula falan gidiyordum. şu an 34 yaşındayım. ben o görüntüyü unutamıyorum. 3 yaşında itibaren olay şeyleri çocuklar unutmaz. bu olay üstüne bir post açtım, üşenmezseniz girip bakın.
benim yengem de boşandı 4 çocukla ne işi vardı ne maaşı ne de arkasında duran bir ailesi. kadın dik durabilirse kimseye ihtiyacı olmaz.
siz 1 kere bile olsa dayak yemeyi meşrulaştırırsanız olmaz. belki bir daha sesini bile yükseltmeyecek eşine ama inanır mısınız buna. kaldı ki yorumları okuyun adamın nasıl biri olduğu belli. kadın terketti diye arabayı yakmaya kalkmış birine güvenir misin sen? bu sağlıklı bir erkek davranışı mı? tek seferlik hata mı? yoksa göz göre göre gelmiş bir şey mi?
1 kere şiddeti mazur görüyorsanız, kendinize bunu layık görüyorsanız kendi değerinizi bu kadar görüyorsunuz demektir.