0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından
Kızlar aranızda 3 aylık iğne vurduran varmı korunmak için ebe bugün onu tavsiye etti ama yan etkileri var diyorlar bir de emzirirken koruyucu hap kullanabilir miyim spiral bana güvenilir gelmiyor çevremde birçok kişi hamile kaldı onunla yerinden kaydığı için hangisini kullansam bilemedim sizce hangisi 

6 Cevaplar

0 oy
(840 puan) tarafından
Cilt altı implant var canım. En iyi koruyan o, %99 koruma sağlıyor. Bende doğumdan sonra hemen onu uygulayacağım insallah :)) Koldan yapılıyor ve ağrısız. 3 yıla kadar ömrü var. Bir araştır istersen. 
(210 puan) tarafından
Onun yan etkisi var mı peki canım üç yıl koruması çok iyi ama
(840 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla en sagliklisi o ve sadece özeller yapıyor sanırım. Bu arada iğneden sonra adet duzenligi yaşayan çok kişi var tavsiye edilmiyor. Ve kuzenim 1 aylık vurdurdu 5-6 sene çocuğu olmadı. Gitmediği doktor kalmadı en son umudu kesince kendiliğinden oldu ama çok pişman oldu. O yüzden iğne gibi şeylerden çok korkuyorum.
(214 puan) tarafından
İstedigin zaman cikartabiliryor musun mesela hamile kalmak istediginde 3 yili mi bekliyorsun yoksa istediginde cikartiliyor mu
-Reklam-
0 oy
(7,132 puan) tarafından
3 aylık iğne kullndım o kadar ağır bişey ki düşün 3 ay vucuduna geziyor bütün hormonları alt üst ediyor bende adeti kesti hiç adet olmadım onu yaştırdığım zaman bide çok diz ağrısı yaptı bende sürekli dizlerim ağrırdı

Şuanda hap kullanıyorum emziriyorum da o da pek iyi değil ama idareten kullanıyorum çok lekelenme yapıyor o da ayın 15 20 günü sürekli kan var az az doğru düzgün adet olmuyorum akmıyor olunca da hep damla damla . Benin kullandığım hapla alakalı olabilir farklı marka haplar da var onlardan memnun kalan daha çok emzirmeyi bırakınca ona geçicem
(210 puan) tarafından
Anladım canım benimde korkum o işte sonuçta vücuduna hormon basıyorsun sağlığı etkileyebilir
(635 puan) tarafından
Emzirmeden sonra hangi hapı önerirsiniz aceba merak ettm bende sprial var ama artı olarak hap da kullanmak istiyorum
(7,132 puan) tarafından
Yasmin diye bir markayı çok övüyorlar bekar kızlarda cilt tedavisinde de kullanılıyormuş cilde iyi geldiğini söylüyolar benimde çok sivilce sorunum var emzirmeyi bırakınca ona geçerim diye düşünüyorum
(635 puan) tarafından
Evet bende duymuştum bunu teşekkürler alıp kullanacağım denemekte fayda var
0 oy
(21 puan) tarafından
Ben bir defa kullandım hiç yan etki yapmadı iğne oğlum 10 aylık ti sonra yasmin hapına geçtim 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum hiç bir yan etkisini yaşamadım kilo da aldırmadı oğlum 4 yaşında şuan iki buçuk yaşa kadar emzirdim de halada kullanıyorum güvendiğim tek yöntem 
0 oy
(67 puan) tarafından
Ben kullandım çok ıyı bı korunma yontemı ama yasın genç se çocuk düşünecek sen hıc tavsıye etmem  doktor bana zamanla yumurtalıkları bitiriyor hamıle kalamazsın dedı  adet duzenımı çok bozdu bu yüzden de psıkolejık sorun yaptı ve bıraktım 
0 oy
(437 puan) tarafından
Cnim ben kullanmıştım 3 aylık iğne benim vücudum kldirmdi galiba iğneyi yptirdim 3ay boyunca her gece hastnedeydim ya tansiyon düşerdi y hlsizlik sürekli kanama vardı adet olayım yada olmayın herkeste aynı olmaz ama benim bünyem kabul etmedi bir daha da yptirmadim
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Doktorum 3 aylık önermedi. Aylık iğnenin daha iyi olduğunu söyledi ben onu kullanıyorum. Eşim prezervatif kullanıyor. Ve geri çekilme. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
9 cevap 374 göst.
0 oy
3 cevap 187 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Edanurkpln (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 258 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Zisan (1,154 puan) tarafından soruldu

401,983 soru