0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (3,039 puan) tarafından
Eşim 2 kardeşler kaynimla eşi çalışıyor ama istese eşi izin alabilir kaynanam bnmde iki oglm var 3,5 ve pazartesi 1 yaş olacak , küçük durmaz bahçede kaynnamd abakamam diyor gözü de enfeksiyon kapmış hem kan hem buğulu oglumn , işciyle topladılar islimlwdiler smdi patik yapılacak işçiler iş guzelik yapıyor fazla para.almai.icin 10 dk önce kaynanam aramış eşimi bu işçiler iyi yapmıyor kaydı mahvoluyor eslerinize söyleyin yapsınlar diye bnde eşime dedim söylesin diğeri izin alsın kendi gelsin çocuklara baksın ben giderim Anam.bakamaz çocuğa dedi iyi kendi bilir ozmn bnde ortak mal yapmam dedim kardeşinin karısı bı slm bile.vemrez ne diye yapacak bol ozman mali herkez.kendi işini yapsın eşimde sinirlendi kardeşlik bitsin mi dedi ne alaka dedim yine.kime.lazimsa yardım edilir ama.herkez kendi malını bilsin yapsın dedim bozuldu çıktı gitti dinlemedi bile , kaynanam insna olsa colugunu çocuğunu etrafında tutardı ikili oynuyor herkese herkesi farklı kayiriyor kayirmasin versin herkez kendi işini yapsın bu seferde hepimiz yapıyor yok diğeri yiyecek yok bu yiyecek diye yapmak istemiyoruz haksız miyim

3 Cevaplar

0 oy
(5,905 puan) tarafından
Hale hazırda yapan zaten var ne diye sizi zora sakuyorki herkes yapacaksa seninde yapman lazım derdim ama herkes keyfinden kalmayıp sen niye iki çocukla rezil olacaksın ki 
(3,039 puan) tarafından
Kaynanam beğenmemiş işçinin yaptığını , başta eltisi faln dedi biz yapalm diye kaynanam yok dedi kırın kırın etti onlarda başka yerden aldılar yapıyorlar ,
-Reklam-
0 oy
(233 puan) tarafından
Bencede yapma. Eğer bir ürün ortak paylaşılacaksa hepsi gelsin bir ucundan tutsun. Enayi yerine koymasınlar kimseyi. Ya kaynananda yardımcı olsun bebeğine baksın yada herkesi çağırsın herkes iş yapsın yada yapan işçilere sesini çıkarmasın. 
(3,039 puan) tarafından
Bnde dedim eltim izin alsın kaynanamda çocuklara baksın el birliğiyle malımızı çıkaralım herkes hakkını alsın neymiş bakamazmis ama işte yapamazmis isciyide begnmemis mış mış mış hep
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Ortak mal ise bütün ortaklar toplansın yapılsın 
(3,039 puan) tarafından
İşte toplamiyor kaynana ayırıyor herkesi çocuğa baksa digerinide cagirsa bn de gider yapardim
(3,136 puan) tarafından
Ozmn gitmem de benim topladigimi o mu yoyecek de banane de
(3,039 puan) tarafından
Eltimide muhtemelen böyle düşünüyordur o gelmiyorsa bn ne diye gideyim diye kaynna başında yönetmesi lazım Ken böyle kayiriryor snra huzurmuz kaciyor
(3,136 puan) tarafından
Kendi bilir :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 113 göst.
2 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Tostininin annesi (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 908 göst.
9 Nisan 2024 Aile kategorisinde Hayal1907 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 526 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,104 puan) tarafından soruldu