Ben bu kayınvalidemin yapmacık halinden çok sıkıldım gerçekten . Kadın o kadar bencil ki anlatamam . Miyomdan ameliyat geçirdim ve sıkıntıli durumum vardı 3 gece yattım hastanede . 1 gece kayınvalidem kaldı o gün ilk gün zaten o ağrılı halimle sinirimi bozdu. Çocuk ona alışık değil sende durmaz dedim diye bozuldu ki durmadı ağladi neyse 3 gece yatınca 1 gece de o kaldı hastanede kanamam çok kalkmam ve tuvalete tek gitmem yasaktı. Kadın sözde refakatci geldi saat 11 de devrilip yattı ister istemez serumlardan tuvaletim geliyor afedersiniz neyse hiç birini duymadi resmen dinlenmeye gelmiş hastaneye hep kendim kalktım yaptım sırf oğlu tavır yapmasın diye gelmiş hastaneye.
Bugün eve çıktık annem var o var yine geldi devrildi yattı evde annem süpürge, bulaşık, yemek , çamaşır her ev işimi gördü . Neyse annem bı eve gideyim kendime çamaşır alayım dedi eşim de izinli götür annemi dedim aa ne gerek var 5 dk yol götürme dedi kaynanam kendi kızı 2 sokak ötede ona arabayla götürtür kendini. Annem olsun oğlum ben giderim dedi kadının zoruna gitti ama ses etmedi . Ee işte gelene gidene hizmet etmeye gerek yok kola koyar gecerim diyormuş bı ise dokunmaz ancak her şeye o öyle bu boyle der köye gitti eşimin kuzeni askere gitcek onu ugurlamaya
bende dedim eşime anneni ara söyle boşa kalabalık etmesin burda annemle birbirini yerler
Sizce tepkimde haksız mıyım?? Gerçekten kaç gündür strese soktu beni eşim pazartesi ise başlıcak valla yarın akşam gelcek ben bunlarla gündüz ne yaparım bilmem annem de beraber kalmayalım bı o bı ben geleyim diyor. Durumum riskli doktor 1 hafta daha çok bı iş görme dedi açık ameliyat oldum
Siz ne yaparsınız böyle bı durumda