0 oy
731 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,708 puan) tarafından
Ben bu kayınvalidemin yapmacık halinden çok sıkıldım gerçekten . Kadın o kadar bencil ki anlatamam . Miyomdan ameliyat geçirdim ve sıkıntıli durumum vardı 3 gece yattım hastanede . 1 gece kayınvalidem kaldı o gün ilk gün zaten o ağrılı halimle sinirimi bozdu. Çocuk ona alışık değil sende durmaz dedim diye bozuldu ki durmadı ağladi neyse 3 gece yatınca 1 gece de o kaldı hastanede kanamam çok kalkmam ve tuvalete tek gitmem yasaktı. Kadın sözde refakatci geldi saat 11 de devrilip yattı ister istemez serumlardan tuvaletim geliyor afedersiniz neyse hiç birini duymadi resmen dinlenmeye gelmiş hastaneye hep kendim kalktım yaptım sırf oğlu tavır yapmasın diye gelmiş hastaneye. 

Bugün eve çıktık annem var o var yine geldi devrildi yattı evde annem süpürge, bulaşık, yemek , çamaşır her ev işimi gördü . Neyse annem bı eve gideyim kendime çamaşır alayım dedi eşim de izinli götür annemi dedim  aa ne gerek var 5 dk yol götürme dedi kaynanam kendi kızı 2 sokak ötede ona arabayla götürtür kendini. Annem olsun oğlum ben giderim dedi kadının zoruna gitti ama ses etmedi . Ee işte gelene gidene hizmet etmeye gerek yok kola koyar gecerim diyormuş bı ise dokunmaz ancak her şeye o öyle bu boyle der köye gitti eşimin kuzeni askere gitcek onu ugurlamaya

bende dedim eşime anneni ara söyle boşa kalabalık etmesin burda annemle birbirini yerler

Sizce tepkimde haksız mıyım?? Gerçekten kaç gündür strese soktu beni eşim pazartesi ise başlıcak valla yarın akşam gelcek ben bunlarla gündüz ne yaparım bilmem annem de beraber kalmayalım bı o bı ben geleyim diyor. Durumum riskli doktor 1 hafta daha çok bı iş görme dedi açık ameliyat oldum 

Siz ne yaparsınız böyle bı durumda 

13 Cevaplar

+3 oy
(238 puan) tarafından

En İyi Cevap
Benim annemin canı cıkacak uğrasacak kendi çeneden baska birşey yapmayacak ben kovarım valla hadi sen bi git benım moralımı bozma diye böyleleri kıskanc fesat oluyor canım ne yazıkki benim kayınvalidem arkadas gibidir hastalansam kosar gelir belim ağrısa kremimi sürer yat der.. Allah iyilerle karsılastırsın
(4,708 puan) tarafından
Arar yarın o gelirken ben biraz iyiyim anne ikinize gerek yok çünkü gelirse hiç iş görmez anam da hizmetçi değil kusura bakmasın . Annem kızdı gitti eşime bı şey demeye fırsat kalmadı ki
(238 puan) tarafından
İyiym toplarladım de yalandan annen gelsin canım ALLAH sabır versin tatlım sanada sağlığına kavuş tez zamanda
(4,708 puan) tarafından
Öyle derim yalandan valla yoksa hiç iyi olamam stresten anam bebek gibi bakıyor bana kızıma evime
(238 puan) tarafından
İnsanın canı kanı gibi olamaz tabii kimse canım annenden iyi kimse bakmaz baksa bile arkandan söylenir çene yapar
(4,708 puan) tarafından
Gelmesin yalandan Dicem iyiyim ben
-Reklam-
0 oy
(4,708 puan) tarafından
Kızlarrr delircem dertleşelim 
(6,452 puan) tarafından
Valla sana yararı yoksa bu hasta halinle sana zarar veriyorsa gelmesin sana evinde otursun
(4,708 puan) tarafından
Canım zaten yanıyor bide onu çek işin yoksa bide her halta yorumu var
(6,452 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun gülüm yaa valla bide çok çok geçmiş olsun
(4,708 puan) tarafından
Sağol canım çok sağol
(6,452 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️
0 oy
(5,279 puan) tarafından
Hayıe annenı götürmeye ne dıye karısıyor kaynanan. Eşin de nıye onu dinliyor. Bence de postala gitsin işe yaramıyosa
(4,708 puan) tarafından
Valla yaramıyor eşim olmaz dedi de annem zoruna gitti kalktı gitti . Doğumda da aynısını yaptı koca gece uyudu ben normal doğum yaptı dikişli halimle kalktım aldım çocuğumu
(5,279 puan) tarafından
Kız benımkı de aynıydı hastaneye zaten kabul etmexım de annem gekdı eve de bi de çok yer varmıs gıbı o da grldı kaldı 5 dk meafe vae evıne. Gece 11 de yatto ertesı gun 5 de kalktı. Biz annemle temızlıhı yemegı falan yaptık o da annem gitti o dda utanmadan yedı geri yattı. Ben de postaladım evıne geri.
(4,708 puan) tarafından
Bende öyle yapcam gucenirse gucensin
0 oy
(238 puan) tarafından
Kaynanın kendi kızı olsa neyapardı acaba nefret ediyorum şöyle bencil insanlardan yüz verme canım sende tavrını koy kendi Allah bilir zamanında kaynansından cekmıstır sımdı sana yapmaya calısır adam olcakları yere
(4,708 puan) tarafından
Ohoo ona deli oluyor kosuyor etrafında anneme dedim sen söyle ben söyledim mi duygu sömürüsü yapıyor ağlıyor dedim . Sana ses edemez dedim
0 oy
(3,629 puan) tarafından
Benim tuhafıma gitmedi canım klâsik Türk kaynana türü
(4,708 puan) tarafından
Deli oldum deli
0 oy
(709 puan) tarafından
Valla kaynanan madem ise yaramiyor esin gormuyor mu bunu ne diye bide senin annen ona hizmet etcekki ayip ya
(4,708 puan) tarafından
Kız çocuk acıktım diyor kalkıp da yapmadi bı şey
0 oy
(2,333 puan) tarafından
Eşinin annene yaptığı ayıp olmuş, şahsen ben olsam bundan sonra bende senin anneni yada kardeşini bıraktığını görmeyeyim olay çıkartırım derim. Kendi ailesine gelince hoş geliyor herhalde. Kayınvalidene de çaktırmadan şakayla karışık deseydin hem de eşinin yanında, tatile geldin herhalde hiçbir faydan olmadı sadece yattın, bir su getirmedin bir yastığı yerinden kaldırmadın diye
(4,708 puan) tarafından
Annem kalktı gitti fırsat vermedi ki eşime otur götürcem dedi yok giderim dedi gitti kadın eşime dedim söyle gelmesin faydası yok kalabalık etmesin kavga ederler burda beni de uzerler dedim
(2,333 puan) tarafından
E yani ameliyatlı halinle bide onların stresini çekme, yok yere strese sokup üzmesinler. Ve bu arada çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda toplarlarsın
(4,708 puan) tarafından
İnşaallah canım çok sağol
0 oy
tarafından
ay ayni benim yasadigim olay ya sezeryan dogum yaptim ve kaynanam 2. gun kaldi yanimda  8 9 gibi bi uyudu sabah 8 di kalktigi o geceyi olsem unutmicam o kadar yalniz ve caresiz hissettim ki kendimi cocuguma bakinca bile aglayasim geliyordu cok cok zordu :( mama yap su hazirla altini degistir yatir emzir dikislerle o kadar zordu ki hatiraldim simdi tekrar agladim 
(4,708 puan) tarafından
Doğum da da aynısını yaptı mahvetti beni bende istemedim gelsin ama illa oğluna iyi görünmek için geldi bı halta da yaramadı
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Yolla gitsin annen yeter sana
(4,708 puan) tarafından
Valla ararsa yarın dicem iki kişi gerek yok
(1,466 puan) tarafından
De tabi ya aman ne faydası olcak bu Kaynanalar hep öyle benimki de doğumda geldi yattı sabaha kadar sorsan aklı coxuktaymis gelde sinirlenme
(4,708 puan) tarafından
He ondan :D hepsi aynı demek ki
0 oy
(2,941 puan) tarafından
O lafı anneme etse ben büyük arıza çikartirdim. Eşin bunları bilmesine rağmen ne diye tutuyor annesini. Süs eşyası niyetine mi? 
(4,708 puan) tarafından
Gitti zaten ee gideyim köyde o var bu var diyor dedim git sen gönderdik akşam üstü
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Benm annem yorulacak kaynana gelip yan yatıp yecek içecek yatacak direk yüzüne sen git evinde yat annem bana bakıyor oğlun seni bıraksın hazırlan derdim gonderirdim
(4,708 puan) tarafından
Yarın arar o beni gelme dicem.bede . Ben iyiyim annem bakıyor çocuğuma Dicem
0 oy
(4,499 puan) tarafından
Bir bardak su vermeyip hayrı dokunmayacaksa gereği yok güzelce gönder gitsin bu arada geçmiş olsun sana 

Aklıma Kendi kaynanam geldi bu sene Mart'ta benim diş şişti kafamı kaldıramıyorum resmen 2 çocuk var evde eşim dedi ki annem gelsin en azından yemek yapar çocuklara bende tamam dedim 1 gün dinleneyim neyse geldi ben kötü oldum diş acilene gittim beni devlet hastanesine enfeksiyon bölümüne yolladı onlar dedi yatış dedim yok 1.5 yaşında oğlum var asla durmaz dedim bunlar iğne verdi yolladı neyse eve geldim kaynanam çocuklara hiç bir şey yapmamış makarna yap anne uğraşma dedim hatta bu başladı acıktım acıktım demeye kalktım ağlaya ağlaya yemek yaptım ertesi sabah dedim hadi git senin ineklerin var sağılacak iyiyim dedim yolladım Kendi kızına da gelin kovdu demiş 
(4,708 puan) tarafından
Derler yarala parmağa isemesler ama sen doğruyu dedin mi kötüsün.kardesnin oğlu askere gitcek köye gitti ondan yarın arar o beni bı şey lazım mı diye Dicem ben iyiyim biraz iki kişiye gerek yok sonuçta bebek yok bakilcak iki kişi de tutmaya gerek yok çocuk da sende durmuyor zaten Dicem . Hemen herkese yayar geçen hafta yaptığı gibi
(4,499 puan) tarafından
Yatsın boşver eşin farkında değil mi olanların zaten arkanda eşin olsun yeter
(4,708 puan) tarafından
Arkasında da boşver uğraşma onunla he de geç bem gibi diyor da denmiyor işte
0 oy
(619 puan) tarafından
Ara annem gidince gel zaten oturuyorsun kadin bana mi baksin sana mi de açık acik bazi insanlar bundan anliyor hic korkma eşini doldurursa da yalan mi soyluyorum gozunle görmedin mi dersin 
(4,708 puan) tarafından
Doldurur doldurur . Ama benim adamı da yıldırdi zaten cenesiyle git sen köye demiş geçen gün dün bana söylüyor bende güldüm:D
Arar bugün var mı ihtiyacınız diye Dicem iki kişi beklemeyin ev zaten dar bende dikis var diye ayrı yatoorum sıcakta gerek yok kalabalığa Dicem yarın sabah dolmuşla gelir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 302 göst.
18 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 211 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,991 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.