Bir günlük gibi düşünelim bu post u herkes ucunu döksün ama kimse kimseye cevap eleştiri yorum yapmasın., beğen yada beğenme gec
Ben içimi birilerine dökmesem patlayacam gözyaşım burnumun ucunda o derecedeyim.
6 yıllık evliyim eşimi seviyorum oda beni.
Gelelim meseleye şu lanet oyun papci oynuyor işten gelir çocuğuyla vakit geçirir şu saate kadar oyun oynadı bende ***** gibi berabeer bir film izleriz dıe bekledim. Tabi o kadar moralim bozulduki gittim duş aldım geldim uyuyacam ddim. Aslında çok kırıldım.
Eşim 3,5 ay oldu eşimle cinsel anlamda asla bise yok Bi yakınlaşma bile yok, çok istediğimden değil ama eşin sana dokunmadığın çok rencide oluyorsun. Kendi kendime kendimi suçluyorum cirkinmiyim, çocuktan sonra bedenimmi sarktı gibi şeyler beğenmiyor mu beni gibi şeyler. Ama bu durum çok zoruma gidiyor bu erkek nasıl karısına 3, 5 ay dokunmaz. Aldatma gibi mesele yok zaten telefonu elimde hep. Yoruldum sabah kalk evi temizle çocukla uğraş çayı kahvesi alışverişi marketi bulaşığı herseyi yap, eşinden Bi ilgi görme çok bunaldım çok sıkıldım oturup saatlerce ağlayasım var ama işte oğlum var yanımda, o kadar saçma bir durumdayım ki, ha ayrı uyumalarda var bu arada tv izlerken uyuya kalır ben uyandırıp yatağa çağırırım. Galiba kabul etmesemde bizim evliliğimiz bitmiş.,yada esimde Bi sorun var da bana mı anlatmıyor.
Okuyunca E eşim değil mi git konuş dıe içinden geçiren çok olur. Asla konuşmam bilmiyor mu ne yaptığını konuşunca daha farklı bir durum ortaya çıkar ben ***** misim gibi. Neyse işte bu dünyada önce kız, sonra kadın sonra anne olmak çok zor, şu halimde bile kapıyı çarpıp çıkarmıyorum çıkıp Bi yerlere hava almak istiyorum ama yok.