+2 oy
1,472 göst.
Diğer kategorisinde (941 puan) tarafından
Bir günlük gibi düşünelim bu post u herkes ucunu döksün ama kimse kimseye cevap eleştiri yorum yapmasın., beğen yada beğenme gec

Ben içimi birilerine dökmesem patlayacam gözyaşım burnumun ucunda o derecedeyim. 

6 yıllık evliyim eşimi seviyorum oda beni. 

Gelelim meseleye şu lanet oyun papci oynuyor işten gelir çocuğuyla vakit geçirir şu saate kadar oyun oynadı bende ***** gibi berabeer bir film izleriz dıe bekledim. Tabi o kadar moralim bozulduki gittim duş aldım geldim uyuyacam ddim. Aslında çok kırıldım. 

Eşim 3,5 ay oldu eşimle cinsel anlamda asla bise yok Bi yakınlaşma bile yok, çok istediğimden değil ama eşin sana dokunmadığın çok rencide oluyorsun. Kendi kendime kendimi suçluyorum cirkinmiyim, çocuktan sonra bedenimmi sarktı gibi şeyler beğenmiyor mu beni gibi şeyler. Ama bu durum çok zoruma gidiyor bu erkek nasıl karısına 3, 5 ay dokunmaz. Aldatma gibi mesele yok zaten telefonu elimde hep. Yoruldum sabah kalk evi temizle çocukla uğraş çayı kahvesi alışverişi marketi bulaşığı herseyi yap, eşinden Bi ilgi görme çok bunaldım çok sıkıldım oturup saatlerce ağlayasım var ama işte oğlum var yanımda, o kadar saçma bir durumdayım ki, ha ayrı uyumalarda var bu arada tv izlerken uyuya kalır ben uyandırıp yatağa çağırırım. Galiba kabul etmesemde bizim evliliğimiz bitmiş.,yada esimde Bi sorun var da bana mı anlatmıyor.

Okuyunca E eşim değil mi git konuş dıe içinden geçiren çok olur. Asla konuşmam bilmiyor mu ne yaptığını konuşunca daha farklı bir durum ortaya çıkar ben ***** misim gibi. Neyse işte bu dünyada önce kız, sonra kadın sonra anne olmak çok zor, şu halimde bile kapıyı çarpıp çıkarmıyorum çıkıp Bi yerlere hava almak istiyorum ama yok. 

43 Cevaplar

+7 oy
(13,074 puan) tarafından
anne ve babamdan gün geçtikçe uzaklaşıyorum. şu an olan bir şey değil. yılların birikimi 
-Reklam-
+3 oy
(6,110 puan) tarafından
kilo veremiyooooommm debelendikce aliyorum tek derdim bu .
tarafından
Allah seni ya :)
(709 puan) tarafından
Ohh bende hersabah sucugun yagina ekmek baniyom caspir kiz dur bugunde senin icin yiyim yaninda da sicak cay misss misss:)))))
(6,110 puan) tarafından
ye kiz:)) gerci yoldayim suan tatile gidiom bi 13 gun bende veryansin edicem:) sonra sıkı bir diyete cekmem lazim kendimi
(709 puan) tarafından
Oh en guzeli yolunuz acik olsun bacim kazasiz belasiz guzel bir tatiliniz olsun insallah
+3 oy
(2,557 puan) tarafından
İçimdeki yaşama sevincini alanları, şu an kızımın yanında sessizce akıttıgım gözyaşıma sebep olanları Allah'a havale ediyorum:(((
+2 oy
tarafından

Ablamdan nefret ediyorummm..  Şuan karşımda olsa saçını başını yolasim var. Derdim değil  ama sinirimi bozuyor :)

+2 oy
(3,407 puan) tarafından
Rabbim eşimin sıkıntılarını refaha kavuştursun inşallah
(1,692 puan) tarafından
Amin inşallah....cumlemizinkini..
+2 oy
(1,333 puan) tarafından
      O kadar çok şey yaşadım ki 5 yaşından beri akıl karı değil kimse derdim var demesin tek şükrüm bir şekilde şuan normal insanlar gibi bir hayatım var 25 yaşında biseyler düzene girdi tabi geçmişi saymasak  sayılmayacak gibi değil orası bambaşka bir dünya Rabbime bin şükür şimdi herkes merak edecek ama yemin ederim hiç birinizin inanacagi türden bir hikaye değil ben bile zaten inanamıyorum Velhasıl zaman geçecek her beden ölümü tadacak.

:(
(724 puan) tarafından
Çok merak ettim hikayeni
(692 puan) tarafından
Ben de
tarafından
Bu yorumu okuyunca bende çok kötü seyelr getirdi umarım düşündüğüm şeyleri yasamamissindir ve hayatın bundan sonra hep güzel olur
(4,274 puan) tarafından
Aşırı merak ettim.
(1,333 puan) tarafından
Merak ediyorsunuz ama eminim anlatsam çocuğunuz piskolojisi bozulur benim yüküm çok ağır   kimsenin  yüreği kaldirmaz rabbimin vardır bir bildiği şükür
+1 oy
(5,344 puan) tarafından
Esim gorevde guclu gozukmekten dayanmaktan skildim 
+1 oy
(2,004 puan) tarafından
O kadr çaba vermeme ragemn kimseye yaranamadım mutlu olduğum gün yok olsa ikinci gün berbat bennm ne derdim ne çilem biter bunada şükür diyorum kızım bana gülüyor yeterlidir 
+1 oy
(18,181 puan) tarafından
Sanırım beni anlattın bizde eşimle çoktan ev arkadaşı olduk ilgisi sevgisi var ama yakınlaşma yok o inada gidip spirali çıkartırdım zaten boşu boşuna vardı diye şimdi o yaklaşsa da istemiyorum 
+1 oy
tarafından
Mesele evlilik değil, fakat iki sene önce çok farklı kararlar almayı dilerdim. 
+1 oy
(724 puan) tarafından
1 yıldır u.yuzla uğraşıyorum çamaşr nevresim yıkamaktan ilaçlanmaktan bıktım psikolojim  bozuldu sürekli mutsuz ve düşünceliyim çok kötüyüm :(((
(674 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah biran önce kurtulursunuz.
(724 puan) tarafından
Amin canım inşallah
+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Benimki de hergun ister ,bende reddetmekten bıktım:(((
tarafından
Ne güzel işte aranız bağlanır
(2,546 puan) tarafından
Aramızda sorun olduğunu nerden cikarttin
+1 oy
(986 puan) tarafından
Çok yalnızım bunaldım insanlara güvenimi kaybettim kimseyi de istemiyorum herkes sadece kendini düşünüyor annem de dahil çok yoruldum sessiz sakin bi yerde çok sevdiğim bir insanla oturup sabaha kadar ağlamak istiyorum 
+1 oy
(647 puan) tarafından
Çift maaşınız ama evlendigimizden beri 5 yıldır sürekli yeni borçlar ödüyoruz. Şükür ev aldık diyorum en azından boşa ödeme yapmıyoruz şu an ama her ay hesap kitap yapmaktan yoruldum gerçekten. 
+1 oy
tarafından
düzenlendi
Şuan tek derdim evdeki böcekler. Tiksiniyorum bitmiyorlar asla. Çoğalıyorlar tavsiye varsa alırım Allah rızası için. Delircem 
(7,796 puan) tarafından
Nane yağı ve lavanta yağı kokusuna gelmiyorlarmis onunla evini sil ayrıca böcek tabletleri var sende işe yaramıyor mu
tarafından
Sağol canım denicem bunları.
(165 puan) tarafından
Bayer in maxforce die bir şırınga şeklinde ilacı var o kadar iyi ki minik damlaciklar şeklinde çocukların dokunamayacagi yerlere damlatirsun böcek gelen yerlere felan 6 7 ayda bir yeniliyorsun yetiyor hicccc böcek olmuyor bnde bahçe katı dayım çok uğraştim çok şükür bununla iki senedir kafam rahat
tarafından
Çok sağol canım eşime soyliyim alalım
+1 oy
(674 puan) tarafından

Burdan tam 4 yıl öncesine gitmek isterdim. Sadece Annem'le yanlız kimsenin olmadığı kendimize ait küçük bir dünya kurup o dünyada birlikte sonsuza denk beraber mutlu, huzurlu, sağlıklı, daha çok zaman geçirebilseydim hatta birlikte yaşlansaydık. 4 yılım tek kalem de çöp oldu gitti, ne olursa olsun o 4 yılım geri gelmeyecek :(

+1 oy
(7,155 puan) tarafından
Kendimi hiç sevmiyorum ya buraya yazayım da rahatlayayım
+1 oy
(857 puan) tarafından

5 ay önce annem vefat etti. :'(Vefat eden tüm annelerimizin mekanı cennet olsun.. Meğer annem hayattayken hiç derdimiz yokmuş. Herşey üstümüze yıkıldı sanki. Annem varken laylaylom yaşıyormuşz meğer. Annem gitti prenseslik bitti.:'(

(674 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah, çok üzüldüm :(
+1 oy
(145 puan) tarafından
Annem vefat edeli 1.5 yıl oluyo alışamadı. Hep sesi kulagımda ani bir ölüm oldu ve annesi. Olmayanın kimsesi yok  keşke bi kez sarılsam keşke
(145 puan) tarafından
Cigerim yanıyo Amin inşallah
(674 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
(417 puan) tarafından
Allah'ım rahmet eylesin rahatsizmiydi
(145 puan) tarafından
Yok beyin kanaması geçirdi
(941 puan) tarafından
Annem 6 yıl önce babam 13 yıl önce vefat etti baban ölünce yaslandığın dağın gidermiş gitti ama anne ölünce gerçekten kimsesizlestim. Öyle güzel anılarım vardiki uzanirdm dizine. Yeri geldi annemin kalbinide kırdım pişmanlığım büyük o yüzden ANNEM inşallah beni affetmistir. Cenazesine bile yetişemedim çok zor günler geçirdim geçmiyor galeride fotoğrafları var korkudan bakamıyorum ağlamaya başlarsam bir daha toparlanmam bende anneyim dıe önceliğim artık evladım anne baba gidince kardeşler yalan olup gidiyor,
+1 oy
(162 puan) tarafından
Aynı benim evliliğimi yazmışsın oyun harici bende oturdum bu saatte ağlıyorum yalnızlığıma şu koca dünyada evin içinde bile yalnızım 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 546 göst.
+1 oy
26 cevap 782 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
0 oy
3 cevap 139 göst.
8 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (35 puan) tarafından soruldu

409,817 soru