0 oy
1,315 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,307 puan) tarafından

Başlığa ne yazacağımı bilemedim hanımlar ama sizinde fikrinizi almak istiyorum yorumlarınızı merak ediyorum 

Ben hastanede tedavi görürken eğer sağ salim evime dönersem aşure yapıp dagiticam dedim ve rabbim nasip etti eşimde yardım etti yaptık ve mahallede tanıdık tanımadık herkese dağıttı eşim herkesin kapısıni çalmış vermiş (ALLAH KABUL ETSİN ) 

ŞİMDİ SORUMA GELEYİM 

Ben aşure dağıtılırken küçük aşure kasetlerinde dağıtmaya karşıyım kimse evinde tek yaşamıyor ve bir çok insan ikinciye istemeye çekinir o yüzden büyük tencerem var onun içine koyar kapağını kapatır gittiğimiz yerde kab getirirler kepçe ile bol bol koyarız her sene böyle yaparım verdim yer doyasıya ailesi ile yesin isterim bugün eşim dağıtırken 2 kişi bu ne görgüsüzlük insan tabaklara koyarda dağıtır diye laf etmiş eşime morali bozulmuş bana göre görgüsüzlük olarak görmüyorum  ama yinede sizlere danışmak istedim benimde keyfim kaçtı çünkü biraz 

48 Cevaplar

0 oy
(5,044 puan) tarafından
Ayy ne terbıyesız insanlar var ya yemin ederım. Kafası calısmıyor onun da ondan. Nıye morlai bozuluyor esının belli ki hiç insanlk görmemiş anlaö verememiş bu yuzden. Bana 4 senedır burdayym ilk defa bırı aşuee getırmıs nasıl sevındım valla allah hayırlısını versın ya. 
-Reklam-
0 oy
(494 puan) tarafından

Öyle diyenlere verme:D

Komşum bim kovasına koymuş kepçeyle dağıttı hiç tuhafıma gitmedi üstelik büyük tabak götürdüm ayıp mı olur dedim neyse verdiği kadar koyar dedim. Allah kabul etsin 

0 oy
(536 puan) tarafından
Yoo neden görgusuluk olsun canım önceden bu kaplarda yoktu ayrıca komşularımız aynen öyle getirir kase tabak isterdi
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Eşin onlara b.k yiyin size yok diyip geçecekti. Hata yapmış. 
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Anneannem buyuk kazanda yapar bizde oyle dagitiriz genelde ben gorgusuzluk olarak gormuyorum aksine bunu diyen gorgusuz bence
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Benim için düşünmesi önemli tencere tabak önemli değil 
0 oy
tarafından
Hic moralını bozma onu diyenler gördüsüzün önde gideni
0 oy
(20,467 puan) tarafından
İnsanlık ölmüş ya cidden bu insanlardaki memnuniyetsizlik bitmiyor

İlgili sorular

+2 oy
20 cevap 1,234 göst.
28 Haziran 2024 Moda kategorisinde Gamzeliwampir (2,393 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 1,198 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Masallinam38 (744 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 409 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Berfingok (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 982 göst.
15 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu

408,507 soru

12,274,454 cevap

37,695 kullanıcı

Kategoriler

...