Kızlar ameliyat oldum miyomdan 3 gece yattım kaynanam geldi kalmaya devrildi uyudu tuvalete bile kendim gittim dikişli halimle seslendim kalkmadı dün köye gitti eşimin kuzeni askere gidiyor onu ugurlamaya bugün aramış oglunu gelecem diye sırf oğlu laf etmesin diye geliyor bı işin ucundan tutmak yok her işi annem görüyor kaç gündür çocuğa da bana da evime de annem bakıyor
Konuyu merak edenler eski postlara bakabilir
Neyse eşimi aramış beni sormaya sanki adam ameliyat oldu dedim bende eşime telefonum var beni de sorabilir beni benden iyi kimse anlatamaz sırf oğluna yaransın diye ee gelcem oğlum yarın merak etmesin demiş gelinim diyormuş yalandan. Geldi mi ne ben ne ev ne çocuk umurunda annemin canı çıkıyor o devrilip yatıyor
Bende dedim eşime ara söyle gelmesin bu sıcakta bende salonda yatıyorum kucağıma mi yatcak dedim ben nasıl diyeyim diyo
Ben de yarın ararsa diyim mi sizce gelme diye . Geçen dedim de hüngür hüngür laf söyledim diye öyle de hakediyor da yaralı parmağa şapmaz ancak yatar bide gösteriş yapar oğluna
Bende dedim eşime sen söyleme ben söylerim ama hiç aglamasin dedim .çünkü hakediyor dedim daha gelmeden huzur bozdu sinsi