0 oy
624 göst.
Aile kategorisinde (424 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hanımlar ben doğum yaptım 2 buçuk ay oldu eşimle sadece iki kere birliktelik oldu . O yorgun geliyor bende yorgun oluyorum bebeğimle ilgileniyorum gece pilim bitiyor ama hani birliktelik sadece iki kere yaşadık 40 im çıktıktan sonra daha da olmadı . Bugün gece alarm kurdu balığa gitti gece 4 de sabah 10 da geldi . Balığa gittiğine eminim yem hazırladı evde oltalar vs vs uğraştı hep . Arkadaşlarıyla konuştular duydum balık muhabbetini . Herneyse gece 4 de balığa gidiyorsa demekki isteyince oluyor . Siz ne düşünüyorsunuz beni sevmiyor dimi  hadi her şeyi geçtim sarılsa öpse bile ben çok mutlu olurum . Tek sorun beraberlik değil :( 

12 Cevaplar

+1 oy
(7,504 puan) tarafından
Yine sizin 40 dan sonra 2 kez olmuş. Ben fırsat bulamıyordum aklıma gelmiyordu eşimde aklına gelmesin diye dua ediyordum resmen :)
(424 puan) tarafından
Aslında sarılsa ilgi gösterse bile yeterli bu süreçte
-Reklam-
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Erkekler dogum yaptiktan sonra bir sure esini anne figuru olarak goruyor 4 5ay suruyor bu sonra duzene biniyor 
(424 puan) tarafından
İnşallah geçer. Ben lohusa sendromu yaşamadım.ama koca  yaşıyor gerçekten  suslen puslen yazanlar var yapmali miyim fırsat bulursam peki
(5,297 puan) tarafından
Kadin kulagiyla erkek gozuyle sever kuzum tabiki de suslen
(709 puan) tarafından
Canim benim erkek bu aksama kadar disarda neler goruyor ister istemez eve gelince de oyle kadin istiyor firsat buldukca bebegin uyudukca kisisel bakimini yap suslen kokular sur makyaj yap giyin inanki erkekler onu istiyor bazen 4 cocukla ugrasmaktan terliyorum esim diyor hatun terlemissin dus al istersen diye evet kirmadan soyluyo allah icin ama ben cok utaniyorum o oyle diyince ha yeri geliyor bnde esime diyorum canim sigara kokuyon bi dus al filan diye illaki karsimizda bakimli istiyoruz once kendin sonra da esin icin suslen sana da iyi gelecek bu emin ol
(87 puan) tarafından
Ama gerçekten emzirince süt kokuyor insan ve eksiyor da süt gerçekten ben bir anne olarak kendim bile tahammül edemiyordum baskasi nasıl tahammül etsin ve ilişki her insan farklı seninle beraber olmayınca seninsevmedigi anlamına gelmiyor cnm yeni doğum etmişsin adamın da adapte olma zamanı var işte zaten sen yorgun oluyorsun birak akışına düzelir biraz bebek büyüsün ilk çocuk sanırım çünkü bnm koca da ilk cocukta öyleydi sonradan bir açıldı bir açıldı aman aman acilmasaydi iyiydi ben şimdi ekşi günlerimi arıyorum
(87 puan) tarafından
:-))))))
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Bence sen kuruntu yapıyorsun canısı, bir ara kendini süsle hazırla eşine sürpriz yap inan karşılık bulursun bide şimdi anne olduğun için eşin pek üstüne gelmiyor seni yormak istemiyor ama sen ona öyle sürprizler yaparsan inan adam da sana adım atar 
(424 puan) tarafından
Kadınlar mı cabalamali onun kokan çoraplarını topluyorum ben etraftan o napiyo kıllarını yatağa döksün anca
(2,068 puan) tarafından
Ben sadece fikrimi söyledim canısı yapıp yapmamak sana kalmış ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
0 oy
(315 puan) tarafından
Çok normal canım o dönemler zor vücüdün toplansa ve bebek rahat kalıyorsa eşinin kollarına girersin herşey yeniden baslicak 
(424 puan) tarafından
Bende uzak durucam çok üzdü beni
0 oy
(6,283 puan) tarafından

Bende başka yere gidiyo yazacaksın sandım korktum.  Keşke her erkek balığa gitse kötü kadınlara gitmektense :D

(424 puan) tarafından
Ahh bacım her hafta gidiyor bıktım artık her yer olta yem ,:)
(6,283 puan) tarafından
Demekki çok seviyor kafa dağıtmak için yapıyor olsun üzülme sütün kesilir . Benmesela hiç ilgi bekleyemiyorum çünkü yorgunum uykusuzum. O ilgi gosteriyo. 4 ay oldu dogum yapalı 2 kere beraber olduk onun isteğiyle Ben istemedim.
(424 puan) tarafından
Ne güzel senin eşin sana gösteriyor ama benimki hiç sıfır . Yemek temizlik bebek le ilgileniyorum ona da zaman ayırmaya çalışıyorum ama yok beyfendi kahveyi bile yatağına götürüyorum daha ne yapayım . Haketmiyor hiç
(6,283 puan) tarafından
Çok yüz verme kaçan kovalanır.  Serbest bırak

Belkide adamın mizaci öyledir yani huyu
0 oy
(914 puan) tarafından
Bebek uyurken ya da kucağındayken fark etmez, başka koltuğa oturmak yerine kocanın dibine sokulmayı denedin mi hiç? Evde nasıl durduğunuzu bilmediğimden soruyorum
(424 puan) tarafından
Hep yanındayım canım yatak odada yatakta bebeği uyutuyorum oda yanımda telefon oynar Instagram da takılır saatlerce . Arada bebeği sever bana nadir laf atar . Normalde de sessiz biri ben bişi demesem demez konuşmaz kaç kez denedim konuşmayı değişmiyor malesef . Eve her şeyi alır eder ama ilgi sıfır yemekde yapar bazen basit şeyleri . O da bebekten yapıp yiyemiyoruz diye . Her haftasonu balığa gider . Ben evlenirken 50 kiloydum şimdi 76 kiloyum verdim biraz ama var hala bence beğenmiyor gibi ya ama süt veriyorum diyet yapamam ki şu an . Hiç isteği yok gibi onu geçtim sarılsa yeter önünde üstümu degisiyorum bakmıyor bile
(914 puan) tarafından
Açık açık ilgisine sevgisine ihtiyaç duyduğunu söyle. Kendini yalnız hissettiğini söyle. Evlisiniz bacım siz, her şeyi konuşabilmelisiniz. Hele ilgisine ihtiyacın varken sevmiyo diye düşünecek duruma geldiysen bekliyo olman kabahat bunu açıkça söylemek için. Erkeklerin bazen sözlü olarak uyarılması gerekir, hal ve tavırlarından anlamazlar her zaman
(914 puan) tarafından
Kendi kocam için şöyle ilgisiz böyle ilgisiz diyemem, ama bazen alıyo eline telefonu bütün bağlantıyı koparıyo, yanında otururken ilgilenmezse sataşıyorum, sataşma ters teperse telefonun ekranını kapatıp ilgi istediğimi açıkça söylüyorum
(424 puan) tarafından
Konuşucam bana süt kokuyosun falan dedi konuşsam da cevap vermez ki saçmalama der bu kadar dinler dinler gider :( zor birisi yaa konuşmak da fayda etmez eminim dinler sadece yine bildiğini okur
0 oy
(1,819 puan) tarafından
Yani isteyen her türlü herşeye vakit ayırır eşinle konuş istersen 
(424 puan) tarafından
Konuşucam inşallah bencede istese her şeye zamanı var bana yok
0 oy
(2,236 puan) tarafından
Süt kokuyosun mu dedi. Gıcık. Süt kokusu bu arada gerçekten çok kötü bak benimde aklıma geldikçe bi fena oluyorum insanı yaklaştırmaz yanına. Ama demesin yani yinede açık açık yaa. Çok mu bunaldı ki kokudan. Sık sık üst değiştir duş al dikkat et bakalım. Sonra açıkça dile getir ilgi istediğini bu durumun seni çok üzdüğünü söyle. Daha değişmezse biraz bekle vakit ver bakalım. Üstüne gitme. Kendinide üzme. İnsan sevmemekten değil bazen gerçekten her seyden uzaklaşası geliyor her zaman bir olmuyorsun bir arınma dinlenme döneminde oluyor. Belkide öyle bir sey
(424 puan) tarafından
Bakalım biraz kendime yonelicem bakımlı olmaya calisicam . Belki oda farkeder
0 oy
(896 puan) tarafından
Balığa giden erkeği bu alışkanlıktan vazgeçirmek mümkün değil sanırım  :) bizim bir komşuda öyle. Kocası kaçak göçek gidiyorum bu sefer beni görüntülü arayıp, etrafı göster diyor dedi  :D 

Benim eşimde kışın 2-3 defa ava gitti. Sabahları uyanamayan adam geceden film izledik , 2-3 saat uyur uyanırsam daha kötü olurum diye hiç uyumadan ava gitti :D bu erkekler yeter ki istesin o çok duskun oldukları uykularını öyle harcarlar ki.

Sana gelince de kendini bırakma canim once kendini sev, kendini güzel görünmek istediğin için bakim yap sonra kocanı düşün. Sen kendini begenmezsen başkasına begendiremezsin zaten. Bebisin yatınca 2 krem sür yüzüne. Kocanın gelmesine yakin git pijamalarını cikar elbise giy. Sonra yine pijamalarını giyersin. Gelince sarıl, parfüm sık değişikliği hissetsin. Yemeyenin malını yerler derler. Sen uzak durursan sende bulamadığını başkasında arar. 
(424 puan) tarafından
Öneriler çoğunlukla bu yönde dur bakalım.bende bı elimden geldiğince kendime çeki düzen vereyim evin temizliği bı dursun kendime bakayım. Ev pis değil ama her gün supurmeyim her gün toz almiyim gece bile temizlik yapıyorum yapmicam kendime bakicam . İnşallah fayda gorurum
(896 puan) tarafından
Amannn evin işi bitmiyor. Eşim ise gidiyor , evde çocuk yok daha hamileyim. Yani evde bir tek ben varım. Sadece aksam yemeği pişiyor. Ne pisliği ne bulaşığı bitiyor evin. Saçını çokta süpürge etme değmiyor hiçbir şeye.
(424 puan) tarafından
O kadar haklısın ki . Ev işi çok nankor yap gene aynı madalya da takmıyor AA ne güzel temizledin diye . Ama bakımlı olsan göze carparsin haklısınız
0 oy
(36 puan) tarafından
Bence canının yanmas8ndan korkuyor birde senin yorgunlugunu görüyordur 3 ay bizde öyleydim sonra ben isdedigimi belli ettim hazırlandım vs öyle öyle şimdi daha iyiz 
(424 puan) tarafından
Annelik rolünde görüyor beni galiba hep .
0 oy
(632 puan) tarafından
Canım göğüs pedi kullanıyor musun? Onlardan yoksa onlardan al mutlaka eve. Sürekli değiştir süt kokmazsın öylece.
(424 puan) tarafından
Evet kullanıyorum sık sık değişmem lazım arada cocukla ilgilenmekten unutuyorum sanırım dikkat edeceğim.
(632 puan) tarafından
O kokuyor aslında içi pamuk olduğu için bir süre sonra vıcık vıcık süt içinde kesiyor canım. Veya daha temiz olmak için gümüş kapak kullan. Onda kesinlikle koku olmuyor
(424 puan) tarafından
Gümüş kapak var bende doğru mantıklı bunu hic dusunememistim yaa teşekkür ederimm
(632 puan) tarafından
Rica ederim kuzum tak onu rahat edersin hem daha hijyenik. Takma kafana zamanla herşey rayına oturur :)
0 oy
(522 puan) tarafından
Sen şuan lohusaliktan yeni çıktığın için da sadece bebekle ilgilenmem zor geliyor sevgi ilgi istiyorsun. O zamanları çok iyi hatırlıyorum bn de sadece bebekle ilgileniyordum sanki sadece annelik rolü varmış gibi ama zamanla düzeliyor hatta dışarı bile cikmazdim ne zman gezxem diye düşünürdüm gerçi şuan 9 aylık hala uzağa gidemiyotuz orası ayrı ama gezen var. Velhasıl bebekten sonra hayat yavaş yavaş eskiye dönüyor ama doğmadan önceki gibi rahatlık olmaz. Çünkü sorumluluk var. Hep bebeği duusnmek zorundayiz Rabbim bize bağışlasın 
(424 puan) tarafından
Aminnn ilk onceligimiz çocuklarımız oluyor haklisiniz . Lohusalıkta ilgi sevgi şefkat bekliyor insan ufacık güzel bı söz sarılma yeter aslında

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Canparcam (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 415 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 313 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 63 anne (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 325 göst.