0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (666 puan) tarafından
Kızlar gebeyim 30. Haftada eşim yurt dışında kendi ailemin yanına geldim bir oğlum vsr yer değişikliği gebelik hormonlarım ekstra sıcak vs derken o kadar sinirli ve bunalım hakine girdim ki kendi ailem zaten kendi derdinde işinde gücünde yoğun insanlar aslında herkesin bir derdi var ama şunu farkettim benimle de ekstra uğraşmasınlar istiyorum çünkü istemsiz onlarıda üzdüğümü farkettim. Bağırıyorum çağırıyorum sinirleniyorum vs. Elimde değil sonra oturup ağlıyorum yani ileride belki güleceğim ağladığım konulara ama inanın tutamıyorum kendimi odada sinek var geç saatlere kadar uyutmuyor diye ağladım. Bu şehir o kadar kötü ki bu sıcaklarda elektrik gidiyor 5 6 saat gelmiyor osmaniye de yaşıyorum nefes alamıyorum diye ağladım.elektrik yok su yok diye kendi evime döncem dedim ağladım orada da kimse yok bebiş olsa eşim 2 hafta durabilecek sadece. Neyse uzun oldu aslında çok gereksiz konular yüzünden sinirlenip ağlıyorum. Mesela o büyük depremin etkileri hala herkeste var bende yaşadım ailemle birlikte herkesin psikolojisi allak bullak olmuş arkadaşlarım ailem komşularım onlarda çok etkiledi beni. Sizden böyle durumlar için rahatlamak için sıkıntı için okunacak dualar istiyorum bildiğiniz varsa yazabilir misiniz. Ya da her hangi bir öneriniz var mı gebelikte böyle durumlar normal mi

1 cevap

0 oy
(113 puan) tarafından

Evet hormonlar yüzünden böylesin . Bence ebru şallı ile gebelik pilates yapmalısın çok rahatlayıp dua edeceksin bana :).

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 406 göst.
19 Aralık 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 346 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Seloos (1 puan) tarafından soruldu
0 oy