0 oy
726 göst.
Aile kategorisinde (88 puan) tarafından
Eşim kardeşi ile telefonda konuşuyordu şuan yurt dışındayız dedi bana bir bilezik takarsın biraz Euro gonderde evleneyim felan benimkide güldü dedi ben kendimi ikinci kez evlendirmek için biriktiriyorum deyip güldü beni gösterdi bak bak nasıl bakıyor diyip güldü sinirlenmem çok hoşuna gitti galiba hiç birşey demedim telefon açıkken telefonu kapatınca ikinci kez evlenmezsen beni bırakmazsan sen adam değilsin deyip namus şeref hep kattım okadar zoruma gitti ben 40 haftalık hamileyim onun şakası mi artık gerçek dusuncesimi şakası bile olamaz ilk defa böyle birşey dedi ben ne haldeyim o ne derdinde dedi şaka yaptım deli misin felan oda bana kızdı nefret ettim ondannnnn demeki fikri niyeti bu 

16 Cevaplar

+9 oy
(11,206 puan) tarafından
Benim eşim Almanya’daki dayısıyla konuşurken açıldı aynı konu. Eşime gel buraya sana da buluruz bi tane dedi. Bende dedim boşasın istediği bku yiyebilir.  her yaz farklı kadınla gelir arkasından pezeve.nk derler dedim. Dayısı aynı espriyi bir daha yapamadı çünkü her sene farklı kadınla gelen kendisiydi
(18,898 puan) tarafından
Burdan benim bile içimin yağları eridi. Efsane laf söylemişsin.
(11,206 puan) tarafından
Teli kapatınca eşim çok kızdı ama böyle cıvık muhabbetleri hiç sevmiyorum benim de içimin yağları eridi :))
(4,079 puan) tarafından
Ayy çok güldüm lafı iyi oturtmussun:))
tarafından
Ufffff harikasın :D
(11,206 puan) tarafından
:))).
-Reklam-
+1 oy
(536 puan) tarafından
Benim eşimde bazen böyle saçmalar bende espri yapmak zeka işi sen yapamıyorsun zorlama diyorum 
(88 puan) tarafından
Belki de bunların niyeti bu biz yapsak neler olur midem buladi ya
0 oy
(443 puan) tarafından
İğrenç bir espri 
(88 puan) tarafından
Ben yapsam ohooo kıyamet kopar ve belkide niyeti nefret ettim gece gece beni çıldırttı
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Erkeklerin şaka anlayışı çok garip. Espri yaptığı sanıyor ama çok kötü gerçekten. 
0 oy
tarafından

Aynı şakayı ona yapacaksın densız kendını bılmez ya laf konuştu bal kabaaaaa koy tabağa ye sabaha :D

0 oy
(935 puan) tarafından
Tabi aranızdaki samimiyeti bilmem de benimki anneme diyor ikinciyi alırsam görücüye seni götürecem diye sjsjsjs 

Bazen de çok yoruluyorsun ikinciyi almam şart oldu falan diyor. Bende bari şöyle olsun , böyle olsun diyorum,  gülüp geçiyoruz. 
tarafından
Bizimde var muhabbet cok yoruldum filan desem tatyanayi getiremmi diyo bende gecen dedim getir tatyanayi bebeye baksın dedim ben size zor bakıyom be karı bide o gelirse olmaz dur simdi diyo jsjsjs
(935 puan) tarafından
Post sahibi kocasının şakasını kaldiramamiş. Senin yerinde olsaydı Tatyana diye biri ile beni aldatıyor derdi sanırım  :D
tarafından
Relaks olmak gerek diyen adamdan korkma demeyenden kork jsjsjs
0 oy
tarafından
En nefret ettiğim espiri bazen eşimin ailesinden de eşime derler ikinciyi getirecek misin eşim direk ağzının payını verir onlara 
0 oy
(1,476 puan) tarafından
Kardeşine para vermemek için söylemiş ama ayıp etmiş başka bir şey bulabilirdi 
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Erkeklerin geneli böyle galiba etrafımda bütün kadınlar yaşamıştır bu durumu ben de dahil 
0 oy
(4,814 puan) tarafından
Kız tamam kötü bi espri ama adamın niyeti espri bence bu kadar takma
0 oy
(18,898 puan) tarafından
Eşim de yapar bazen böyle ***** *****. Ben de en son dedim ki. Sen de 2. Ye evlen. Ben de 2. Yi alayım evde parti yaparız birlikte. Hmm tmm dedi. Sesi kesildi. Erkeklerin ağzında ***** saçma bı laf bu. Hiç kendini üzme bunun için. Ve ciddiye alma. 
0 oy
(6,603 puan) tarafından
Hamilelikte hormonlardan dolayı aşırı sinirli alıngan olunur

Kafana takma bence
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Benim eşimin cevresindeki insanların şaka anlayışıda çok garip sürekli başka kadınların benim eşimle şakasını yaparlardı. Ortada fol yol yumurta yok mesela işyerindeyiz pizza dükkanı var eşimin arkadaşının eşim pakete gider öncesinde bir kadın aradıysa seninki aradı yada eşimin adını söyleyip onunki diye benim yanımda şakasını yaparlardı arkadaşları falan. Bende en sonunda patlayıp hiç hoşuma giden şeyler değil bunlar birdaha yapmayın diye kızdım. Şakaysa şakaya herkes güler ama ben gülmüyorum dedim.
0 oy
(323 puan) tarafından
Benim eşimde der bana hatta der Rus hizmetçi sana tutayım çocuklara baksın evin işlerini yapsın yemek falan. Bazen tamam diyorum bazende kendi işimi kendim hallederim diyorum.

Takma ya erkeklerin öyle boş esprileri oluyor 
0 oy
(2,472 puan) tarafından
Daha sabah dedi bnde dedm sen ikinci kârı al bmde ikinci kocayı alıp gelim hep beraber yaşarız dedm birdaha sesi kesildi 
0 oy
(9,612 puan) tarafından
Şakasını dahi yapsa çok pis yaparım. Devrişin fikri neyse zikri odur.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 573 göst.
5 Ekim 2021 Aile kategorisinde Esinsonmez (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 1,356 göst.
27 Mart 2024 Aile kategorisinde Ayseisik (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 309 göst.