0 oy
182 göst.
Aile kategorisinde (2,304 puan) tarafından
Kızlar böyle bisey varmi acba doğrumu yada cevrenizde varni bioyle hamlie kaln

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çevremde vardı soğan suyu yumurtaliklari temizlieyip kalitesini arttiriyormus
(2,304 puan) tarafından
Teskkur edem cnm
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
Ben bu ay deneyeceğim. Hayırlısı bakalım:)
(2,304 puan) tarafından
Ay hadi inşllah cnm RABBİM gönlüne göre versin inşallah
tarafından
Nasıl yapacaksınız
(22 puan) tarafından
Öncelikle suyu kaynatıp sonra suyun içine bir adet ince kabukları soyulmuş soğanı dörde bölüp ekleyeceksin.
Yaklaşık 5 dakika boyunca soğanın su içinde kaynaması gerekiyor.
Tencere içindeki soğanı bir süzgeç yardımı ile süzüyorsun
Süzülen soğan suyunu ılıması için bekleyip içeceksin. Önemli olan soğuk olmaması gerekiyormuş. Ve sabah akşam aç karnına ve her seferinde taze yapılması gerekiyor.

Ve bu soğan kürüne adet bitince 3 gün sonra başlayacaksın. 15 gün boyunca.

Hadi bakalım Allah'ım hakkına hayırlısını nasip eylesin gönlüne göre versin inşallah
(2,304 puan) tarafından
Amin cnm inşallah RABBİM seninde gönlünde ki ni nasip etsin
0 oy
(5,868 puan) tarafından
Kızımda 14 gün içtim hamile kaldım dyerinde 5 6 gün içtim şuan 6 aylık hamileyim ama adeten çıktığım gbi ictim
(2,304 puan) tarafından
Maşallah cnn  nsl yaptın acaba anlatrmisn ilk kez bnde denecim
(5,868 puan) tarafından
İlk kızımda  adet oldum çıktım gün bir soğanı dörde boluyordum iki bardak su koyuyordum kabuklarıyla beraber ama kaynıyordu sabah aç karnı içiyordum akşamda uyumaya yakin hep öyle denedim 15 gün sen YouTube izle Dr saraç var o syluyor bir kaybim oldu 6 hftalik ti kürtaj oldum bir ay içinde beş gün içtim hamile oldgumu ogrendim
(2,304 puan) tarafından
Cok teskkur edrim cnm inşallah bnde faydasını görürüm
0 oy
(559 puan) tarafından
Soğan suyundanmı oldu bilmiyorum ama bebek duşundugumuz İlk ay hamile kalamadım adet olduktan sonra hergun sogan suyu içtim ve o ay hamile kaldım 
(2,304 puan) tarafından
Canım nasl yaptın acbaa ilk kez Bnde denecem
(559 puan) tarafından
Bir tane soganı yıkadım kabuguyla dorde boldum 5 dakika falan kaynattım bir su bardagı olacak sekılde su koydum
(2,304 puan) tarafından
Canım bn kabuksuz sanıyordum teşekkür ederim
(559 puan) tarafından
Rica ederm :)
0 oy
tarafından
Annem iki kere hamile kaldı ama yaşı büyük olduğu için ikisinin de kalbi durdu biri 15 haftalık diğeri 11 haftalık 
(2,304 puan) tarafından
Gerçekten mi cnm üzüldüm canm peki doktr bunun la bi ilgisi oldgunu souledimi bnde denecm
tarafından
Yaşı büyük olduğu için kalbi durdu diyorlar birinde 39 diğerinde 40 da  hamile kaldi hamile kalmasını da doktorlar istedi erken menopoza giriyordu durdurmak için çocuk dogur dediler nasip olmadı ama annem menopoza girmedi
(2,304 puan) tarafından
Anladim cnm teşekkür ederim cvbn icin :)
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Soğan suyu kullanan 3 ay reglden kesilen birde bunun için tedavi görüp gebe kalamayan ben :) 
0 oy
(106 puan) tarafından
Canım hamile kalamayan biri varsa her gün Meryem suresi okusun benim 1 buçuk sene bebegim olmadı bi sıkıntı da gözükmuyordu. Bi ablanın tavsiyesiyle her gün Meryem suresi başladım bir kaç aya kalmadı hamile kaldım.Sonra alışkanlık etmiştim Meryem suresi okumayı inan hamileliğim o kadar kolay geçti ki doğumun sezeryan oldu ne kesik acısı hissettim ne başka bisi.Inanarak okununca imkansız bisi kalmiyor
(2,304 puan) tarafından
Bnde okuyayım ozmn cnm cok teşekkür ederim  doğuma kdr hergun mu oku dun demj
(106 puan) tarafından
Evet canım hamile kalmadan başladım doğum olana kadar okudum inan çok faydasını görürsün Rabbım en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın inslah sanada
(2,304 puan) tarafından
Amin cnm inşallah Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 238 göst.
0 oy
1 cevap 185 göst.
0 oy
7 cevap 209 göst.
15 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecrin-Busra (2,399 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde yekbun63 (23 puan) tarafından soruldu

403,977 soru

12,101,990 cevap

36,418 kullanıcı

...