Kızlar o kadar doluyumki gercekten yaptiklarima verdigim değere o kadar acıyorumki 6 yıllık evliyim 6 sene boyunca eşimjn ailesini kendi ailem gibi gördüm hep asla bi saygisizlik yapmadim surekli kendimi sevdirmeye çalıstim ayrimci bi anne baba olmalarina ragmen belki esimide diger cocuklari gibi gorurler diye cabaladim ama yok olmadi ama hayatimda ilk kez bu kadar agir beddualar ettim ailem olmadigi icin onlari aile gibi gordum ama uzaktan gelen şeytan görümcem için bizi sildiler ve evden kovdular buraya gelip ortaligi karistirmaktan baska bi vasfi olmayan bi insan icin sirf gorumcemle tartistim diye kapiyi gosterdiler resmen kayinpederim esimi arayip ya bizi yada esini sec dedi beni boşamasini istedi inanabiliyomusunuz eşim onlari hic sevmiyo ben hep aralarini bulmaya calistim ve bana yaptiklarina bakin yani hala kayinpederimin bunlari dedigine inanamiyorum kizlar babam gibi goruyodum babam olmadigi icin belkide oyle gormek istedim bilmiyorum ama gorumcem nasil doldurduysa arayip esime bunlari dedi ben simdi ne yapayim kizlar hayatta hic bisey bu kadar zoruma gitmedi benim