0 oy
564 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar o kadar doluyumki gercekten yaptiklarima verdigim değere o kadar acıyorumki 6 yıllık evliyim 6 sene boyunca eşimjn ailesini kendi ailem gibi gördüm hep asla bi saygisizlik yapmadim surekli kendimi sevdirmeye çalıstim ayrimci bi anne baba olmalarina ragmen belki esimide diger cocuklari gibi gorurler diye cabaladim ama yok olmadi ama hayatimda ilk kez bu kadar agir beddualar ettim ailem olmadigi icin onlari aile gibi gordum ama uzaktan gelen şeytan görümcem için bizi sildiler ve evden kovdular buraya gelip ortaligi karistirmaktan baska bi vasfi olmayan bi insan icin sirf gorumcemle tartistim diye kapiyi gosterdiler resmen kayinpederim esimi arayip ya bizi yada esini sec dedi beni boşamasini istedi inanabiliyomusunuz eşim onlari hic sevmiyo ben hep aralarini bulmaya calistim ve bana yaptiklarina bakin yani hala kayinpederimin bunlari dedigine inanamiyorum kizlar babam gibi goruyodum babam olmadigi icin belkide oyle gormek istedim bilmiyorum ama gorumcem nasil doldurduysa arayip esime bunlari dedi ben simdi ne yapayim kizlar hayatta hic bisey bu kadar zoruma gitmedi benim

14 Cevaplar

+2 oy
(18,356 puan) tarafından
Sadaka ver fakir fukara sevindir oruç falan tut. Gereksiz insanlar hayatından çıkmış ne güzel. 
(1 puan) tarafından
Resmen yuvamı yıkmaya çalışmaya kadar gitti iş hala inanamiyorum ama çok üzüldüm demekki dedim Allah korusun daha farkli bisey olsa bunlar bana ne yapmazdi bi görümceyle tartıştım diye bunlar yapılırmı 6 senedir verdigim emege acıdım valla
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yapacak hiçbir şeyin yok daha ne yapacaksın? Ne halleri varsa görsünler bırak.. 
(1 puan) tarafından
Haklisin canim sagol yorumun icin
0 oy
(610 puan) tarafından
Yat kalk dua et böyle kötü kalpli insanlarla daha fazla muhatap olmayacağın için.  Ve bence her ne olursa olsun geri adım atma. 
(1 puan) tarafından
Allaha havale ediyorum baska elimden ne gelirki
0 oy
(4,610 puan) tarafından
Şuan aynılarını yaşıyorum istenmeyen gelinim ne yapsam yaranamıyorum eşimi çok sevmezler ama evlendiğimizden beri onu kullanıyorlar sürekli sus sus nereye kadar bilmiyorum 
(1 puan) tarafından
Çok zormuş gercekten istenmeyen gelin olmak sanki herkes arkamdan konusuyo herkese beni kötülüyolar gibi geliyo
(4,610 puan) tarafından
Aynen öyle sürekli bi iğnelemeler ezmeye çalışmalar
0 oy
(27 puan) tarafından
Şükür et ki böyle olmuş.! Boşver bunlar hiç bir zaman değişmez İnan bana.. bende 5 sene oldu evliyim hep aynı tantana! Ondan beri ben mesafe koydum oldu bitti! Mesafe hep iyidir, böylelerine...
(1 puan) tarafından
Emeklerime üzülüyorum inanki hala olayın şokundayım bu kadar kötümüyüm ben ne yaptım bunlara diye kendimi sorguluyorum sürekli
(27 puan) tarafından
İnan bana üzülmeye değmez! Ve seninle hiçbir alakası bile yok! Birşey yapmana da gerek yok. Bazı insanlara iyilik yaramıyor. Bunu öğrendim. Evet üzücü oluyor ama zamanla alışıyorsun hayatta böyle insanlar var olduğuna ve ona göre davranmaya başlıyorsun. Bende çok çektim İnan sinir krizleri geçirdim olan bana oldu... Ondan beri hiçbirini takmıyorum ve kafam çok rahat ..
0 oy
(1,880 puan) tarafından
El kızısın canım sen ne yaparsan yap el kızısın ins bidaha yuzyuze gelmezsin düşünme bukadr 
(1 puan) tarafından
Valla öyle dert edindimki kendime sana anlatamam kaç gündür sanki dünya basima yıkılmış çok üzgünüm
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Esin senin yanındaysa boşver gerisinj, bi daha kovuldugun kapıya gitmezsin olur biter
(1 puan) tarafından
Yanımda ama istemsizce üzülüyo insan ben ne yaptımki diyorumki sürekli bu kadar kötü olacak
0 oy
(8,825 puan) tarafından
Bizim 2 yıldır köpük böyle daha iyi keşke hep kopuk olaydı
(1 puan) tarafından
Yeni diye belkide bende ilerde iyiki olmuş diyicem ama şuan çok canım yanıyo valla :(
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Zil tak oyna ya zaten eşine değer vermesiklerini söylüyorsun karını boşa diyecek kadar namussuz bi aileden kurtuluğun için sevin bence
(1 puan) tarafından
Haklısın yuva yıkmaya kadar gidecek ne yaptım yani herkes tartisir bunlar arayi bulmak yerine bizi bi kalemde silip o seytan gorumcemi tuttular benimde evladım var bitane daha olursa nasil aralarinda ayrim yapabilirimki bu nasil beladir ya
0 oy
(1,162 puan) tarafından
Gözün aydın canım biraz zaman geçince iyiki kopmuş diye dua edeceksin .eşinde sevmiyor sa ne ala işte kendine dert arama.kimseden sevgi bekleme .eş ailesi gelini hiçbir zaman kızları gibi görüp sevmez .binde bir çıkar öyle oda çıkarları ters düşünce biter .
(1 puan) tarafından
Bunu keşke daha önce anlasaydim 6 senedir kendimi yipratmazdim yaptiklarima aciyorum valla
0 oy
(569 puan) tarafından
Şükür namazı kıl otur. Seninkiler gibi bir grupda benim başımda darısı benim başıma inşallah eşim onları gerçek yüzünü göstersin gerçi eşim görüyor ama kondurmuyor 
(1 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Allah yardimcin olsun canım çok zormuş insAllah bir an önce eşin gorur gercek yüzlerini
(569 puan) tarafından
Amin inşaallah canım
0 oy
(506 puan) tarafından
Eşin senden yanaysa kötü alışkanlıkları da yoksa boşver ne yapacaksın öldü varsayın yuvanıza bakın...
(1 puan) tarafından
Valla ölselerdi arkalarindan ciddi uzulecegim aglayacagim insanlar icin suan keske ölseler diyorum hayat ne garip
(506 puan) tarafından
Hayat bu neler öğretiyor insana...
Aynı yatağı paylaştığın eşini taniyamiyor insan
0 oy
tarafından
Bak farkındamısın Rabbim sana yolu öyle güzel acmışki öyle güzel bi sebeb vermişki onlardan uzaklaşman icin bu fırsatı sakın kacırma al kocanı git ve bunların suratına birdaha bakma eger bakarsan daha cok ezilirsin 
(1 puan) tarafından
Allahlarindan bulsunlar valla Allaha havale ettim elbet bulurlar belalarini
0 oy
tarafından
Yani canım şükür et ki Allah sana gercek yüzlerini göstermis sakin bir daha onlar sana adım atmadikca sen konuşma gerek yok yediği kaba s.ican insanlara muhtap olmana barışsan bile aran da sürekli mesafe olsun samimi olma Allah yardım olsun 
(1 puan) tarafından
Sagol canim benim suanlik üzülüyorum ama ilerde gecer insAllah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 332 göst.
3 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 165 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nur120302 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.
0 oy