0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (2,880 puan) tarafından
Kızlar 1.doz tetonoz aşısı oldum bugün fakat ağrısı şimdi başladı sizce iyi mi yaptım aşı olmakla kötü mü 

26 Cevaplar

0 oy
(2,880 puan) tarafından
Yok mu kızlar aşı olan 
(1,295 puan) tarafından
27 haftalık gebeyim olmadım canım
-Reklam-
0 oy
(5,068 puan) tarafından
4 kez oldum toplam 2 hamileliğimde hatta ekimde 5. Dozu olacağım
(5,068 puan) tarafından
İlk doz hariç hepsi aşırı ağrı yaptı kolum kırılmış gibi hareket dahi rttiremedim
(2,880 puan) tarafından
Burda hep aşı olup yan etki yapanları gördüm canım ondan sordum kötümü yaptım diye sende sorun oldu mu
(5,068 puan) tarafından
Ağrı dışında sorun yaşamadım oda en fazla 1 hafta sürdü
(5,068 puan) tarafından
Mesela ben normal doğum beklerken aniden sezaryene alındım sezaryen yarası riskli evde bir şey değse fark etmeseniz sorun
0 oy
(3,361 puan) tarafından
1 2 dozu ilk hamileliğimde olmuştum. 2.doz çok ağrımıştı diye hatırlıyorum. 2. Hamileliğimde yapmadılar zaten oldum diye. Geçmiş olsun 
(2,880 puan) tarafından
Ben daha ilk kez oldum ağrı yaptı
0 oy
(10,507 puan) tarafından
Hamilelikte 2 veya 3 doz oluyo bir doz da doğumdan sonra oluyo aşırı kol ağrısı oluyor çalışırken yaptırmıştım tetanozu açıldığını duyduğum için cuma günü öğleden sonra yaptırmıştım acısını evde çekeyim iş yerinde kolum acımasın diye 
(2,880 puan) tarafından
Bende de ağrı yaptı canım ama burda yan etkileri olanları çok gördüm yok ishal oldum yok kustum VS diyenleri
(10,507 puan) tarafından
Sadece 2 3 gün kadar kolda acı ağrı oldu soğuk uygulama yaptım onun dışında bide etki olmadı bende
(2,880 puan) tarafından
Kolumun üzerine de yatamam dimi şimdi daha kötü olur
(10,507 puan) tarafından
Kolun üstüne yatmayı bırak elbise değse acıyo :D diğer tarafına yat bir iki gün
(2,880 puan) tarafından
Ayyy nasıl yatacam ya :))) sağol canım benim
0 oy
(3,355 puan) tarafından
 Ben ilkinde yaptırdım ama keşke yaptırmasaydim çok şükür ikincide yapmadım sezeryan oldum hiçbir sıkıntı da olmadı zaten hamilelere parol bile verilmezken içinde ne olduğu belirsiz sıvılari vuruyorlar keşke sende vurmasaydin biraz araştırmani tavsiye ederim çocuk asilarina da karşıyım artık 
(780 puan) tarafından
O kadar dünyaca ünlü profesörler bile bu kadar net konusamazken. Cahillik böyle bişey işte böyle kesin konusabiliyorsunuz
(3,355 puan) tarafından
Yürü git ya uğraşamam seninle git aşını ol sen
tarafından
şoktayim gercekten sma testi diye bisey var bilir misin anneden babadan alinir bakilir biz yaptirdik esimle temiz cikti cok sukur elinin altimda koca int var kaynak istiyorsun gir bak sen kaynak gosterebilir misin tetenozun sma yla ilgisi icin bu ne cahillik ya
(780 puan) tarafından
İşine gelmeyince yürü git dersin zaten zır cahil. Bilmiyorsan konuşma bari. Kendi fikrini sunabilirsin saygım sonsuz ama kafana göre kesin bilgi veremezsin
(3,355 puan) tarafından
Senin gibi cahille laf dalaşına girmicem sen zaten birazcık araştırsan neyin ne olduğunu anlarsın kör kütük inanmazdin aşıya
0 oy
(321 puan) tarafından
Canım 4 sene oldu doğum yapalı yanlış hatırlamıyorsam 2 doz oldum 1 ay arayla 6 ayliktim o zaman sanirim
0 oy
tarafından
Ben ilkini oldum ikinciyi olmaya cesaret edemedim ağrıdan dolayı 
(2,880 puan) tarafından
Okadar çok mu ağrı yaptı canım benimde hala ağrıyor kolum
tarafından
İki gün kolumu oynatamadim
0 oy
(998 puan) tarafından
Ben iki dozuda yaptirdim biraz acı oldu tabi igne yerinde kolu kaldırınca ama onun dışında bir sıkıntı yasamadim . Bence asilarinizi yaptırın sizin sağlığınız için yapılıyor 
(2,880 puan) tarafından
Aynen öyle doğru diyorsun sağol canım
0 oy
(20,529 puan) tarafından
Ben oldu. Hiçbir problemim olmadı 
(2,880 puan) tarafından
Sağol canım bünyeden kaynaklı demekki
(20,529 puan) tarafından
Kolumda ağrı oldunbiraz sonuncu seferde. Öyle aşırı bişey değil yani
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Ben olmuştum ama çok hasta olmuştum öleceğim sandim
(2,880 puan) tarafından
O bünyeden kaynaklı bence çünkü şuanda bende sadece kol ağrısı var
(3,891 puan) tarafından
Olabilir canisi
2. Yi yaptırmadım o yüzden
0 oy
(2,459 puan) tarafından
Pamuğa bolca kolonya dök o bölgeye hafif bastırarak daire şeklinde masaj yap günde 3 kere yap bunu canım ebe söylemişti çokta iyi gelmişti
(2,880 puan) tarafından
Allah razı olsun canım sağol
(2,459 puan) tarafından
Amin sendende canm
0 oy
(9,796 puan) tarafından
Canan karatay ve bir cok doktor gebelıkte vurulan tetanoz aşısını gereksiz buluyor. Ben ılk dogumda vuruldum ama ıkıncı de vurulmadım
(2,880 puan) tarafından
Bende ilkin de vurulmamıştım şimdi ikinciye vuruldum canım
(9,796 puan) tarafından
İnşallah sag saglıklı bitirirsin dogumunu
0 oy
(771 puan) tarafından
Aşılar ağrı yapar. 3 gün geçmeyen de var hiç ağrımadan atlatan da. 2022 de hamileydim 4 doz vurdurdum. Şimdi 30 haftalık hamileyim. 1 tane dozum kaldı o da doğum sonrası vurulacak 
0 oy
(14,127 puan) tarafından
2 doz yaptırdım kol ağrısı dışında sorun yok
(2,880 puan) tarafından
Benim de sadece kol ağrısı var
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Bünyeden bünyeye fark olur. Ben de yaptırdım ama hiç bir ağrı sızı olmadı. 4. Aşıyı da kasımda yaptırıcam.
(2,880 puan) tarafından
Aynen kesinlikle bünye ile alakalı
0 oy
(3,989 puan) tarafından
Tetanoz aşısı çok ağrı yapabilir kolun kütük gibi hissedersin normal bir durum ben dört kez oldum
(2,880 puan) tarafından
Aynen canım kolum ağrıyor valla
(3,989 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(2,861 puan) tarafından
2 dozunu da oldum hamileyken hiçbir sorunda yaşamadım. Ağrı olayı kişiden kişiye değişiyor, benim 2 gün kolumun üstüne yatınca ağrıdı sonra geçti
(2,880 puan) tarafından
Benimde kolum ağrıyor sadece
(2,861 puan) tarafından
Bu çok normal, parol atın iki gün, çok fazlada üstüne yatmayın şişmesin
0 oy
(780 puan) tarafından
Hamilelikte tüm tetanoz aşılarını oldum. Gebelik bitince  de devam edip tüm dozları tamamladım ki ikincide tekrar olmak zorunda kalmayım diye. İlkinde tüm dozları tamamladigim için ikincide yapmayacaklar ama evet aşırı ağrı yapar kolda normal
0 oy
(2,110 puan) tarafından
İlkinde yaptım koluk şişti kaldıramıyorum annem havlu bıraktı ilaç aldım o kadr berbat geçti bu sefer olmicam
0 oy
(13,497 puan) tarafından
İki güne geçer

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 94 göst.
12 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 496 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Filoo42 (8,407 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 269 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Prensesp (9,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Prensesp (9,009 puan) tarafından soruldu

413,408 soru

12,446,202 cevap

46,154 kullanıcı