0 oy
181 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (498 puan) tarafından

Varsa söyleyin  hanımlat deneyecem artık ne varsa. Uzun süredir iştahsızlık var.salgın hastalığa yakalandı üstüne  ateş kusma ishal iştahsızlık  daha da oldu:(

İlaç _takviye_ yemek ne varsa ?

6 Cevaplar

0 oy
(4,931 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Canım nekadarlik yavrun ben zinco kaşık kullandım hem iştah açıyor hem bağışıklık güçlendiriyor iki bitkisel zaten zinco urunleri

(498 puan) tarafından
2 yaşında canım. Dr dan mı yazdırdın şurup şeklinde olan mı
(4,931 puan) tarafından
Yok kuzum kaşık kaşık tek dozluk evet doktor önerdi ama devlet karşılamıyor özel almistim
(498 puan) tarafından
Tamam canım fotoğrafı şimdi gördüm teşekkürler
(2,280 puan) tarafından
İçeriğini araştırdınız mı bunun evinize dahi sokmamanız gereken bi şurup bu. Bitkisel demişsinic ama içerik kısmını ayrıntılı araltırmanızı tavsiye ederim 2 kaşık verdim içeriğine bakmadan baktığım gibi attım
-Reklam-
0 oy
(780 puan) tarafından
Canım benim kızım da çok iştahsızdı ben de senin gibi post açtım sağ olsun buradaki bazı arkadaşlar bana öneride bulundu zinco şurup diye onu kullandım çok şükür şimdi iştahı yerinde
(4,308 puan) tarafından
Resmi varmi yuklermisin
(498 puan) tarafından
İyi sevindim adına. Dün Dr a götürdüm söylemiştim reçeteye aldı ama almadık bugün alıcaz. Canım şurubun Tam olarak adı ne
(4,931 puan) tarafından
Ben yukarı yukledim cnm resim
(780 puan) tarafından
Canım arkadaş yüklemiş resim ondan aldik
0 oy
(4,308 puan) tarafından

Sırf bu yüzden yarın randevu aldım yemiyor asla inşallah yazan olur bende takip edeyim 

(498 puan) tarafından
Bak canım sağolsun 2 kişi zinco yazmış
0 oy
(7,531 puan) tarafından
Zühre ana macunu aldi arkadaşım.  Hem hastalanmiyo hem iştahı açıldı dedi ben kullanmadım. 

Trendyoldan aldi araştır bence sen 
(498 puan) tarafından
Buna da bakacam sağolun. Tam olarak adı ne geçiyor ne macunu olarak geçiyor
(7,531 puan) tarafından
Zühre ana Kids cocuklar a özel.  Trendyoldan bakın bakalım yaşına uygun mu ama
0 oy
(20,488 puan) tarafından
Benimde ortanca yemiyor ya zayıfladı napsam olmuyo ben yediriyorum o şekilde yiyor biraz 
(498 puan) tarafından
Yememesi kadar zor bir süreçleri yok dertli oluyor insan böyle sürüp gitmesinden korkuyorum çünkü 2 haftadan fazla oldu. Bırakın zorlamayın acıkınca yer diyorlar alsana bıraktık kendi haline acıkınca yer dedikçe hiç yemiyor günde 1 öğün yiyor zar zor. 1 öğünle gelişemezki. Arada dışarı götürüp oyalanıtken verdim ama nereye kadar onu da yapmıyor artık. Hele bu salgına yakalandı 0 öğün sadece meme :(:(
0 oy
(31 puan) tarafından
2 çocuğumda aşırı iştahsız değerleri ciddi anlamda düşükmüş vitamin ilaçlarına başladık. Özellikle küçüğüm bütün gün aç geziyor bende burada bekliyim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 487 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Fx (161 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 576 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
27 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 901 göst.
23 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu