0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından
Şuan 22 aylık kızım sürekli birşeyler istiyor eğer istediği olmazsa kendini yere atmalar elindekini yere çarpmalar. Evdeki işler asla bitmiyo zaten parka gidiyoruz sıcak diye akşamı bekliyorum sizde durumlar nasıl 

20 Cevaplar

+1 oy
(1,093 puan) tarafından
2 yaş gümbür gümbürdü 3 yaş eyvah eyvah eyvahhhhhhhhhhhh
(1,093 puan) tarafından
Hahahahaha ya çok tatlılar ya ama ömrümüz finish :)
tarafından
Tatlimiii isyanlardayimmm ne tatlısı kizzz
(1,093 puan) tarafından
Olsun ya bu anlar gelmeyecek evet uç noktadayım bende ama bak sen anlatınca sevimli geldi hahahahahha :))
(3,352 puan) tarafından
Yemek yerken karnım acıktı da diyormu. Yoksa 2 yaşındayken mi diyor sadece :))
(1,093 puan) tarafından
Yok onu duymadım çok şükür ama ağlamıyorum derken ağlıyo :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
,25 aylık kızım söylediklerinin fazlası var eksiği yok emin ol. Ne zaman biter atakları, bir an önce bitsin lütfen diye gözünün içine bakıyorum.
(103 puan) tarafından
İçime afakanlar bastı:))
0 oy
tarafından
Bende kızım 22 aylık baba al gel ver git teyze dede haricinde bir şey demiyor ih ih diye evin içinde düz duvarlara tırmanıyor 
(103 puan) tarafından
Kaydediyor o şimdi :))))
0 oy
(2,939 puan) tarafından
2 yaşn gözünü seveyim. 3 yaş delirmeme çok az kaldı. 
(103 puan) tarafından
Bende bitecek saniyordum
(2,939 puan) tarafından
Yeğenim 6 yasında ablam akıl sağlığını kaybetmek üzere. Bitmiyor.
(103 puan) tarafından
Boşuna cennet annelerin ayakları altında değilmis
tarafından
Cemre aynı ufff
(2,939 puan) tarafından
Valla bezdim iyice bezdim. Birde hafta sonu gelince anliyor babasının evde oluşundan düğüne gidicem diye tutturuyor. Her hafta bir düğün illa oluyor oraya götürmek zorunda kaliyorum. O düğün salonu cehennem oluyor.
0 oy
(13,876 puan) tarafından
27 aydan selamlar bizim de fena her şeyi ben yapcamlar 
(103 puan) tarafından
Siz iş yaparken ben mi yapayım diyo
(13,876 puan) tarafından
Sadece onu değil canım Wc kapısını o açacak klozetin o açacak aparatı o koyacak sifonu o basacak. Süpürge acıyorum ben supurcem fişini ben takcam. Ellerini yıkayarak çeşmeyi ben acıp kapatcam. Koydeyiz ineklerimiz var sut gugumlerini yikayacak oluyorum ben yikicam 2 saatlik isim oluyor 12 saat  :)
(103 puan) tarafından
Evettt anladım gerçekten bitmiyor işler
0 oy
(10,496 puan) tarafından
2.5 yaş ve 4 yaş yaşlar kavga gürültü kaos ağlama zirlama gümbür gümbür az kalır yaninda
(103 puan) tarafından
Sessizliği çok özledim çok
0 oy
(7,803 puan) tarafından

25 aylık olmak üzere buzdolabının karşısına geçip saatlerce ağlıyor bide abisini dövüyor:( başka yaptığı bir şey yok

(103 puan) tarafından
Buzdolabınin karşısinda ağlaması çok tatlı geldi :))
(7,803 puan) tarafından
Yaaa ne tatlı ne tatlı :D hahahha
(103 puan) tarafından
:))) tabi siizn için bir süre sonra sinir bozucu oluyor:))
0 oy
(14,907 puan) tarafından
2 yas ne ki sen 4 yasi gor 
(103 puan) tarafından
Yasa gerçekten miiiii neler olacak anlatır mısınız
0 oy
(501 puan) tarafından
3 yaş krizleri daha beterr bence 2 yaş da zordu gerçi de geçince unutuyor insan 3 yaş şuan bizde gümbür gümbür 
(103 puan) tarafından
Herkes 3yas diyo simdiden korktum
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Çok şükür değil uyumlu çünkü ben sakinim oyun oynatıyorum parka götürüyorum ortanca oğlum delirtmediği sürece çok iyi
(103 puan) tarafından
Yaaa ne güzellll
0 oy
(4,542 puan) tarafından
2 yaş sendromu, 3 yaş sendromun yanında melek kaliyor canim 
(103 puan) tarafından
Daha kötüsünübe şuan hayal gücüm yetmiyo
(4,542 puan) tarafından
Benim oğlum çok uyumlu biz 2 yaşı çok hafif atlattık ama 3 yaş cileden cikariyor herseye hayır diyor, inatçı sinirli, asansör dügmesine ben basarsam kendini yere atıyor neden ben bastım ona bastirmadim kendime sabır diliyorum
(103 puan) tarafından
Asansörü komple eline verme isteği :)))
0 oy
(747 puan) tarafından
Beterrrrr bizde Bi de erkek başladı onlar. 20 gün sonra 2 yaşına girecek evde kafayı yemek üzereyim bi de yeni bebek gelecek hepten huniyle gezicem 
(103 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
0 oy
(498 puan) tarafından
Gerçekten 2 yaş sendromu var canım ben başıma gelene kadar inanmazdim ama her agladiginda istediğini yapma derim ben seçenek sun konuş anlat yoksa ağlama alışkanlık oluyor 
(103 puan) tarafından
Demi sonra her istediğini yaptırır. Bak geçenlerde AVM ye gittik English home girmek istedi bende mağazayı talan eder diye girdirmek istemedim yere yattı bende kalkmasını bekledim hiç müdahale etmedim bizi birisi gelip balon verdi. Ama ben içimden dedim yani onun kendisi kalkması gerekiyordu diye
0 oy
(2,380 puan) tarafından
32 ay bitecek ve ikizler. Belimden su aldırıyorum. Niye bu günleri hayal edip kendimi hazırlamamışım ki. 
(103 puan) tarafından
Çünkü annelik çok güzel duygu dediler sadede kimse zorluğundan bahsetmedi sende yap dediler sadece :)))
(2,380 puan) tarafından
Aynen ondan :)
0 oy
(646 puan) tarafından
3 yaş berbat erken ergenlik gibi aksama kadar anne ne yapıyorsun anne nereye gideceğiz anne acıktım anne çiş saçını toplayayim diyorum hayır gel sen gel diyor üzerimi değiştiriyorum beş dk durmuyo ben of deyince bıktım ben demeler bunların üzerine hep inatlaşma aksama kadar sabır çekiyorum bazen artık ufak görevler veriyorum ki mecbur dursun sofra kurarken suyu goturuyo bardağı filan sofra toplarken getiriyor oyuncaklarını toplatiyorum filan 
0 oy
(1,177 puan) tarafından
Mahvetti bizi 3 yaşa gireceğiz bakalım daha neler neler var
0 oy
(32 puan) tarafından
26 aylık 22.30 olmuş hala oturacagım diyor karşıma geçmiş ağlıyor yan baksam ağliyor kaşıgı sağ eline al desem Ağliyor dışardan bu çocuk dayak yiyor derler 
(103 puan) tarafından
Bizde de az önce öyle bir bağırdı ki feryad figan dışardan duyan bu kadın bu çocuğu dövdü der
0 oy
(769 puan) tarafından
3 yaş berbat bence
0 oy
(3,352 puan) tarafından

Benim oğlum zaten hırslı ve sabırsızdı. Hafiften alışıktık:Dama farklı birşey yüklendi gerçekten bazen saçma şeylere ağlıyor. Gülüyorum o hallerine. ama ağladı diye birşeyleri yapmak istemiyorum. Bazen ağlıyor 5 10 dk geçiyor bir şekilde.

0 oy
(364 puan) tarafından
2 yaş sendromu zordu 3 yaş daha fena en basiti günes niye var cok sicak, rüzgar niye var üsüdüm, uykusu gelir uyumak istemiyorum, gece kalkar artik yeter uyudum ama uykum var niye uykum diye oturup aglar dururlar. herseyin sonunda ciglik cigliga aglama krizleri. birde büyümüsde kücülmüs kücük ergen gibi her seye karisan ve

hic bir seyden memnun olmayan bir halleri var. Herkesinmi oyle bilemem ama benim kizlarin durumlari bu canim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde smrmhmt (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 705 göst.
21 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Persona Non Grata (3,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 752 göst.
25 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 811 göst.

412,204 soru

12,408,917 cevap

44,735 kullanıcı

Kategoriler

...