+1 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler oğlum 3 ay 20 günlük bu günlerde iştahsız gibi sadece mama ile besleniyor ve normalde 180 ml icmesi gerekirkn 120 ml ancak çok nadir de 150 ml içiyor özellikle bu aralar mama verdiğim zaman eliyle diliyle itiyor gülüyor falan aç mı olmuyor yoksa bi red mi yaşıyorz anlamıyorum nasıl bir yol izlemeliyim onu da bilmiyorum

3 Cevaplar

0 oy
(4,793 puan) tarafından
Büyük ihtimalle aç değil annesi red olsaydı biberon gördüğü anda amansız bir savaşa girerdiniz redde genelde mamayı veya memeyi görünce ağlama krizi oluyor 
(26 puan) tarafından
Yok bu itiyor sonra bakıp bakıp gülüyor ama genelde ayina göre az iciyodu smdi iyice azaldı
(4,793 puan) tarafından
Büyük ihtimalle sıcaklardan filan iştahı azalmıştır :) red olmasında iştahı düzelir
(26 puan) tarafından
İnşallah düzelir:) çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(588 puan) tarafından
Sürekli ağlıyor mu. Eğer ağlamıyorsa iştahı yoktur. Benim kızım da sadece mama ile büyüdü bazı dönemlerde iştahı pek olmuyor 
(26 puan) tarafından
Yok ağlamıyor keyifli gülüyor ediyor sadece içmiyor ki genelde de ayına göre az iciyodu
0 oy
(891 puan) tarafından
mama reddi olunca tamamen almaz.sıcaklardan iştahları olmuyor su icir surekli susuz kalmasin
(26 puan) tarafından
Su veriyorm her mamadan sonra

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 633 göst.
15 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 76 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 144 göst.

411,451 soru

12,385,757 cevap

43,514 kullanıcı

Kategoriler

...