0 oy
1,104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,194 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Arkadaşlar kanser teşisi koyuldu bana dua edin lütfen eylülünn2 si rengli tomografi cekilecek ozaman tamamen beli olur 

24 Cevaplar

+1 oy
(5,443 puan) tarafından
Mr sonucunu atabilir misiniz? Veya yapılan tetkikleri. Akciğer için bronkoskopi yapıldı mı?
(2,194 puan) tarafından
Attım bakınız
(5,443 puan) tarafından
Raporlanmış halini atar mısın? Nodül var ama tutulum yok gibi görünüyor. Pet çekilecek. Pet diğer organlarda var mı? Metastaz var mı? Ona bakılacak. Yani şu an net bir şey yok. Lohusasın dua et ve lütfen kalbini karartma. Şu an net bir şey yok.
(2,194 puan) tarafından
Inşallh öyledir
(2,280 puan) tarafından
Annem de kanser , akciğer filminde nodüller vardı ama o nodüller pet sonucunda korona kaynakli cam kırığı seklinde olan taneciklermis . Kendini üzme kuzum herseyin tedavisi var . Rabbim korktuguna ugratmasin ,tertemiz sonuclar al insallah .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin canım 
(2,194 puan) tarafından
Teşekür ederim bacım
0 oy
tarafından
Ay allah korusun inşallah yanliş teşhistir canm ne için acaba 
(2,194 puan) tarafından
Ak ciğer kanseri denildi dua edin lütfen
tarafından
İnşallah değildir ya
tarafından
Ne gibi belirtilerin şikayetlerin oldu ki
(2,194 puan) tarafından
Astım vardi ak ciğerimde büyük iz cıktı ümraniye hastanede göztepe süleyman şehir hastanesine sevk etdiler sonuc bu iste
0 oy
(2,360 puan) tarafından
RABBİM sifa versin inşaallah cnm cok geçmis olsun 
(2,194 puan) tarafından
Sağol bacım
0 oy
(2,324 puan) tarafından
Geçmiş olsun, şikayetiniz neydi , teşhis konuldu demişsiniz ama inşallah değilsinizdir Rabbim şifa versin 
0 oy
(751 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun İnşallah tez zamanda sağlığına kavusursun
(2,194 puan) tarafından
Inşallah
0 oy
(1,921 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah çok geçmiş olsun
(2,194 puan) tarafından
Teşekür
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Gecmis olsun RABBIM sifa versin korktuğuna ugratmasin insallah belirtin neydi

Banada gecen sene meme kanseri dendi ultrasona bakilip biyopsi istendi biyopsi bi geldi temiz cıktı  insallah degildir canim korkma
(2,194 puan) tarafından
Gecmiş olsun teşekür ederim
0 oy
(7,109 puan) tarafından
İnşallah kurtulursunuz tez zamanda .
(2,194 puan) tarafından
Amin inşallaj
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Rabbim sana şifalar versin inşallah değilsindir  
0 oy
(238 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin İnşALLAH yanlış teşhistir bir sıkıntı yoktur 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Açlık orucuna başla ve ökse otu iç. Ne gibi belirtiler ile gittin doktora 
0 oy
(155 puan) tarafından
Sakin ol canım tıp çok gelişti, birçok yeni yöntem tedavi var. Senin başına gelen birçok insanın başına geldi. Yalnız hissetme sakin kalıp iyi tedavi seçenekleri bulmaya çalış. 
0 oy
(120 puan) tarafından
İngiliz karbonati araştırın kullanın annem kanseri yendi lütfen kullanin zararsız bisey sonra sonuçlarına inanamiycaksiniz
(2,194 puan) tarafından
Nerden bulabilirim
(120 puan) tarafından
Eczaneden alın sabah akşam bi bardak kaynar suya bir tatlı kaşığı koyun erisin İlik olduktan sonra için yemeklerden yarim saat önce günde iki defa bol bol su için ayrıca annem iyileşti isterseniz annemin bütün sonuçlarını atarim size iyilesebilirsiniz ilaç kullanmadan vok fazla örnek var ingiliz karbonaati kemal milar yazın google görsellere tıklayın orda iyileşen bir sürü hasta var doktorların umudunu kestiği hastalar bile iyilesmis
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Bende meme kanseriym canm. Lütfen üzülme moralini bozma. Tip çok gelişti artk inan herseyin tedavisi var. Önce Rabbım e güven duanı eksik etme.  Bende dua edecegm senin için 
(2,194 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(4,147 puan) tarafından
Canım sadece akciğer filmi var bununla teşhis koyulmaz belki yalnış anlamışsındır tomografi sonucun bi çıksın daha kapsamlı tahliller gerekir 
(2,194 puan) tarafından
Doktor dedi ben doktorun söylediğiniz soylüyorum
(4,147 puan) tarafından
İnşallah öyle değildir canım bu sadece istem kağıdı pet istemiş bütün vücut tarama yapılıp kitle var mı diye bakılacak varsa alınıp patoloji yapılacak çıkan patoloji sonucuna göre kanser yada değil denecek şu an sadece şüphe sen kendini bırakma iyi düşün iyi olsun inşallah
(2,194 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(84 puan) tarafından
Rabbim şifanı versin yoktur öyle bişey yanılma da olabilir içini ferah tut dua et bitanem sakın moralini bozma bu illetin dostu moral 
(2,194 puan) tarafından
Cok teşekür ederim
0 oy
(87 puan) tarafından
Umarım değildir rabbim tez zamanda sifa versin cnm çok üzüldüm 
(2,194 puan) tarafından
Allah kimseye dert vermesin
(87 puan) tarafından
Bnm görümce de kanserdi yani tedavi oluyordu oda galiba ak ciğer kanseri tam hatırlamıyorum
0 oy
(28,953 puan) tarafından

Rabbim şifa versin ama Eylül ikisi çok geç degilmi erken teşhis her zaman iyi başka hastanelere gidin

0 oy
(51,174 puan) tarafından
Rabbim şifa versin gecmis olsun canim

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,133 göst.
4 Şubat 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 580 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Damlakaramuk (45 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,547 göst.