0 oy
1,047 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (357 puan) tarafından
İyi günler hanımlar biz kiz kardeşlerim annem falan villaya gtcez 2 günlüğüne oğlum kucuk olduğu için rahat edemicem eşime diyorum 2 günlüğüne bak zatrn aşırı babaci sen git diyor işten cagirirlar diyor kaynanamla aynı evde yaşıyoruz o da pek oralı olmuyor çalışıyor kendisi ama hafta sonu evde demiyorki sen git kızım tatili yap ben bakarim demiyor hiç yani ben abartıyormuyum yoksa bu anne oğul mu rahatlar anlamiyotum sizin esleriniz yada kaynananiz bu durumda bakarlarmi çocuğa

43 Cevaplar

+10 oy
(958 puan) tarafından
Asla küçük çocuğumu bırakıp tatile gitmem gidenleri de anlayamıyorum 
(11,609 puan) tarafından
Ben çocuklarım olmadan dondurma bile yesem vicdan azabı yaşıyorum. Bırak tatile gitmeyi. Eğleneceksem de çocuklarımla birlikte eğlenirim
(958 puan) tarafından
Yemin ederim bazen kızım uyuyor diyorum kahve yapayım rahat rahat içeyim sonra diyorum bari kızımda uyansın ona meyve suyu çekirdek falan vereyim birlikte keyif yapalım
tarafından
Bide eşiyle kaynanasını da  rahat olmakla itham ediyor :D
tarafından
Onlar rahatsa bu arkadaş ne oluyor acaba :D
Şaka gibi ya
Ben 5 aylık bebek ve 6 yaş çocukla gıttım hemde kamp yaptık denızde yanı Villa'ya gıtsem hiiiiç sorun yaşamazdım :D
Bırakmam orası ayrı zaten
-Reklam-
+3 oy
(13,001 puan) tarafından

Çocuğun çok ufakmis canım ben olsam kendim bırakamam 1.5 yaş ufak geldi bana kaynanaya eşe bırakmak için kimse senin gibi bakamaz 

(357 puan) tarafından
Orası öyle canım doğru
+3 oy
(13,392 puan) tarafından
Çocuğun anne çocuğu. 2 gün bırakılacak yaşta değil bebek sayılır henüz.
+3 oy
(7,155 puan) tarafından
Bence sen çok rahatsın bir buçuk yaşındaki bebeğe babası iki gün nası baksın. İki saat bile zor bakar
(357 puan) tarafından
Evet canjm ne yalan diyim rahatim çünkü babası çok çok iyi bakar eminim gözüm arkada kalmaz ondan yani
(7,155 puan) tarafından
Yani sen bilirsin ama ben empati yaptığım zaman diyorum ki aklım hep bebeğimde olucak bende tatilime odaklanamıycam en iyisi yanımda olsun kafam rahat olsun zaten annenlerde olucakmış onlar da sana yardımcı olur henüz anneden ayrılmak için çok küçük
+2 oy
(588 puan) tarafından
Ben güvenipte emanet edemen 2 günlüğüne babasida olsa asla birarakmam 
(357 puan) tarafından
Babası çok iyi bakar eminim zaten oğlum aşırı babaci
+2 oy
(6,962 puan) tarafından
Gerçekten mecbur olmadıkça çocuklarımı bırakmam bayramda kayınvalidemler çocuklar köyde kalsın sizin gidin gelin sabah gelirsiniz nasılsa dediler bırakmadım halbuki bakar görümcem kızı çocuklar frlanda vardı ama istemedim ben hastanr işi felan olmayınca bırakmıyorum ben nereye onlar oraya 
+1 oy
(5,477 puan) tarafından
Kendi zevkim icin çocuğumu bırakıp tatile gidemem gitmedimde zamanında ben nereye çocuğum oraya
(357 puan) tarafından
Haklısın canım bende biraz dinleneyim diye istiyordum
+1 oy
(2,253 puan) tarafından
Senin onlardan böyle bı şey taleb etmemen gerekiyor bide inlarimi sucluyorsun 
0 oy
(5,193 puan) tarafından
Kaç yasındaki benım esım de bakmaz açkcası ben de bırakmam heralde ya kaynanaya falan
(357 puan) tarafından
Oglum 1 bucuk yaşında e kaynanam da çok iyi bakar eminim ama aşırı rahatlar ozellikle kaynanam yani çocuk bakmak zor geliyor bence
0 oy
(13,609 puan) tarafından
eşim bakar 2 günden ne olacak 
(357 puan) tarafından
O da ilk bakarim dedi günü yaklaştıkca dönüyor lafından inşallah bakar :(
0 oy
(4,796 puan) tarafından
Oğlun kaç yaşında ki ben 2 yaşında ki oğlumla tatile gittim hiç zorlanmadım şükür suyu filan görünce sorun çıkarmadı bize
(357 puan) tarafından
Benim oglum 1 buçuk yaşında asla suyu sevmiyor işte ondan  zor olur diye korkuyorum
0 oy
tarafından
Bnm kaynanam bakar tabiki . Aynı evdeymissiniz birde . Bakması lazım sonuçta babaannesi
(357 puan) tarafından
Aynen öylede işte rahatina düşkündür kaynana
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Oğlun çok benek değilmiş aslında kızım 1.5 yaşındayken gitmeye başladık zorlanmadık oğlum da 1.5 yaşındayken gittik 

Biz de bungolava gidiyoruz bahçesi vs olduğu için çocuklar için daha iyi 
(357 puan) tarafından
Bizde villaya gidiyorz zatrn yaşadığımız yerde 1 saat uzaklıkta oğlum asla havuza girmiyor korkuyor  ondan biraz korkuyorum durmaz diye
(173 puan) tarafından
Konudan çok alakasız bir şey soracağım. Bu bungolava tatillerini nasıl ayarliyorsunuz ben instgramda goruyorum fakat dolandırıcı çıkarlar diye çok korkuyorum. Gitmekte istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Siz nasıl ayarliyorsunuz? Fiyatları nasıl?
(357 puan) tarafından
Canım tam bilmiyorum ama yeğenim ayarladi bize  güvenilir bi sitede Sapanca'da sitenin isimi ogreneyim özelden mesaj atarım size
(14,748 puan) tarafından
Ünv ark sakaryalıydı onun sayesinde bulduk biz
Uğurlu bungolava gidiyoruz 4 senedir

Başka bir ark da dolandırıldı 2 bin liraları gitti
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Benim eşim çocuk bakmaz ama kaynanama desem bakardı 
(357 puan) tarafından
Helal olsun kaynanana o zmn
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Yani kimseye güvenerek bir şey yapmam genelde. Acil durum olmadığı sürece keyfi için bırakmam. Tatile giderken kızımı da alıyorum yanıma. Zaten istesem de bırakamam dibimden ayrılmıyor. Öyle dışarı arkadaşlarla oturmaya gittiğimde filan eşim bakar ama diğer türlü sürekli çalıştığı için bırakamıyorum maalesef. Sen de yanında götür ne olacak. Kaç kadın zaten bakarsınız orada.
(357 puan) tarafından
Kardeşlerim de oyke diyor bakarz hepberaber  :))
0 oy
(742 puan) tarafından
Kayinvalidem o kadar bakamaz rahatsiz da esim ise gitmese evde olsa bakar sen git der ki birakip aksam gezmesine bile gidiyorum o da onu alip cikiyor yedirip icirir gezdirir beni aramaz  
(357 puan) tarafından
Normelde bakar da çalışıyorum diyor işten çağırırlar diye tedirgin
0 oy
(2,777 puan) tarafından
2 gün neden bırakacaksınız ki. Oğlunuza da değişiklik olur 
0 oy
tarafından
Çalışan insandan zorda kalıp önemli Bi durum olmadıkça böyle bisey istememelisin eşine gelince bakar mısın demeyeceksin ben bu çocuğu tek başıma yapmadım sende babasisin bakacaksin deyip çekip kapıyı cikacaksin babasi bakmak zorunda
(357 puan) tarafından
Haklısın aslında ben en iyisi uzatmayayim ama o dedigini malesef diyemem yaa keşke diyebilsem ama yokkkkk:(((
tarafından
Neden diyemezsin güzel kardeşim çocuğu tek başına mi yaptın bu çocuk sadece senin mi
0 oy
tarafından
Ben çocuğumu bırakıp asla tatile gitmem

Ayrıca senin anneler de varmış sana iyi kötü yardım ederler 
(357 puan) tarafından
Evet zatenn bakariz bi sekilde Allah büyük
0 oy
tarafından
Bu durumda bakarim deselerde bırakmam ben nereye onlar oraya

Ama hastane postane isi olsa mecbursa ancak bırakırım

He senin durumunda kaynanama bak desem bakar benimde kendi annem bakmaz

İlgili sorular