0 oy
85 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (75 puan) tarafından

Herkese merhaba doğuma girerken kilom 110 idi  doğumdan sonra 95 e düştüm sarkmalar falan derken çok sıkıldım artık bebeğim 5 aylık ve diyet yapmak istiyorum ama korkuyorum resmen neden korktuğu mu da bilmiyorum su var kafamda ya yapıp kilo veremezsem ya aç kalirsam galiba psikolojik bu ne yapacam bilemiyorum bu şekilde olan var mı.

Sizce diyetisyen eşliğinde mi yapsam tek başıma mi buna da karar veremiyorum

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tabi ki diyetisyen. Kan değerlerinize bakıp tamamen size özel bir diyet programı uyguluyor ve haftada bir kontrol ediliyorsunuz. 1 ayda hatrı sayılır şekilde kilo verirsiniz.
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok önemli dikkate alacağım
-Reklam-
0 oy
(770 puan) tarafından
Bende oğlum 6. Ayına girer girmez başladım .diyetisyen eşliğinde  çünkü diyetisyen emziren anne diyeti veriyor.benm bulgurlu kisirim vardı .ara öğünde kahveyle tahin helvam vardı.sut yapıyor diye .ben 30 kilo verdim.hala da devam ediyorum.eger kafanda kesin karar verdiysen herşey olur.
(75 puan) tarafından
Maşallah ne güzel bende basliyayim yapmam lazım öncelik kendi sağlığım için.
Olduğum yerde diyetisyen yok maalesef bulabilirsem online yapacağım
(770 puan) tarafından
Benim diyetsyenim online de yapiyor
(75 puan) tarafından
Instagram hesabını söyleyebilir misiniz acaba sakıncası yoksa
(770 puan) tarafından
Dytsidreorhan

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 229 göst.
19 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 015.u (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 272 göst.
20 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabiaadar (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
30 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Trknkrc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 166 göst.
25 Kasım 2023 Aile kategorisinde BG (4 puan) tarafından soruldu

406,234 soru

12,180,083 cevap

36,676 kullanıcı

...