0 oy
369 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Ben kayınvalidemin evinin üstünde oturuyorum bize kira ödemesi yapmadan gelin oturun hem borcunuz var onları ödeyip toparlayın dediler bizde çoğunu ödeyip kapattık Kredi ile araba aldık arabamız yoktu şimdide onu ödüyoruz aylık. Kayinpederim de çok paraci biri kira ödeyin yoksa çıkın diyor bize bizim zaten huzurumuz yok burada taşınacağız ve bildiğiniz sobalı kel kötü ev var mı KONYA içi lütfen 

13 Cevaplar

0 oy
(9,718 puan) tarafından
Yaa çok üzüldüm canım. Mezara mı goturecek o evde o yavrunun makul bir kira ödeseniz olmuyor mu. Bosna da hizmet siteleri sanırım sobalı. Başka nerede vardır bilemiyorum 
(12 puan) tarafından
Bize bu kadar kin güdüyor madem kira ödemesi istiyor hiç olmazsa başka bi eve çıkar kira öderim kafam rahat olur. Stresten hasta olmaktansa. 2 çocuğum var hiç düşünmüyor torunlarim var herşey çok pahalı oturun şurda el misiniz ne kirası demiyor
(9,718 puan) tarafından
Evet üzücü olmus canım bazı insanda böyle maalesef sabredin bakalım
-Reklam-
0 oy
(12 puan) tarafından
Yok mu hiç ya  gerçekten çok ihtiyacım var bilen varsa sobalı uygun ev söyleyin nolur
tarafından
Uyguna ev olduğunu sanmıyorum sobalida doğalgazda aynı ben doğalgaz olmayan yerdeyim o bile berbat
(12 puan) tarafından
Semtine göre değişir bence tam emin değilim ama sobalı ev boş ev gibi görüyorlar ve daha uyguna veriyorlar
(4,223 puan) tarafından
Sobalı olması sartmi canım kömür olmuş dünya para biz geçtiğimiz yıl 1 ton kömüre 6800 verdik. 2 ton kömürde sonradan aldık 7000 ödedik bu sene bı 9 10 olur da fazlayı bilmem. Doğalgaz fiyatları ne kadar onuda bilmem de şuan odun kömür uçmuş durumda
(4,223 puan) tarafından
3 ton kömür aldık 21 bin ödedik işte tabi siz ne kadar alırsınız bilmem 1 ton bile yetmez yani 1 soba yaksan
0 oy
(208 puan) tarafından
Bende konyadayim ama bildiğim bı ev de yok kaça kadar fiyat düşünüyorsunuz bide doğalgaz hesaplı niye soba istiyorsunuz ki 
(12 puan) tarafından
Sobalı evler daha uygun oluyor bütçemiz doğalgaza yetmiyor..
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Karatay tarafında çok var. Sobalı ev 
(12 puan) tarafından
Saraçoğlu benim için çok ideal bir konum ama ev hami bölgede var tam bilmek lazım
(5,572 puan) tarafından
Canım sahibinden indir oradan bak bildiğime göre oradaki evlerin çoğu sobalı ve müstakil
(12 puan) tarafından
Baktım ama İnan hiç o dediğin fiyata yok hatta o fiyata yakın bile yok
(5,572 puan) tarafından
Babaannemin evi vardı. İçi de gayet güzeldi. 5 bine vermişler. Hem ahırı bahçesi bile var. Ama nasip değilmiş demek ki. Selim sultandaydı
(5,572 puan) tarafından
Arabanız varmış gidip arayın
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Bende Saraçoğlu tarafinda oturuyorum yorumlarda gördüm de evet burada sobalı müstakil evler var ucuz ona göre de. Kv ne de gelecek olursa Allah ıslah etsin 
(12 puan) tarafından
Aaa öyle mı Saraçoğlunda nerde var tam olarak gelip baksak bildiğiniz
0 oy
(5,104 puan) tarafından
Ben erenkoydeyim canım burda var ama hep lux villa tipli evler 
(4,704 puan) tarafından
Erenköy ün ev sahipleri uçuyor ya fiyat konusunda bi yer sorduk ta 2 sene önce o zaman bile 11-12 istiyordu
(5,104 puan) tarafından
Valla ben yol agziyim 3 e oturuyorum aynı benim ev gibi dibimde 12 ye verdiler aynı kat aynı duzen
(4,704 puan) tarafından
Benim akrabam vardı 6 ya oturuyordu bi anda 15 e çıkardı senin ev sahibin iyiymiş bence
(5,104 puan) tarafından
Allah razı olsun ev sahibimden bize sorar ufak bı zam düşündüm ama nasıl durumunuz varmı abim diye iki gün kiramiz geciksin arar bı sikintiniz mi var yapacağım bişey varmı diye
(4,704 puan) tarafından
Ne güzel insaflı insan
0 oy
tarafından
neden sobali ariyorsun ki sobalisi da kaloriferlisi de ayni fiyata bulabilirsin kotu ev arama cpcugun varsa hele cok dikkat et 
0 oy
(8,838 puan) tarafından
İnterneten bak bulursun konya sobalı ev kiralık diye araştır 
0 oy
(347 puan) tarafından
Sahibindene bakın kiralık çok ev ilanları var filtrele özelliğinde ısıtmayı soba olarak seçerseniz ona göre ev çıkar karşınıza 
(12 puan) tarafından
Bunu gerçekten bilmediğimi mı sanıyorsunuz
(347 puan) tarafından
Bilmiyor olabilirsiniz yani normal bu fikir açısından yazdım
0 oy
(32 puan) tarafından

Netten baktım en düşük 10 bin var

image

(32 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun inşallah bulursunuz karatay tarafı uygun olur  oraya gidip bizzat soruşturursanız iyi olur imkan varsa
0 oy
(4,704 puan) tarafından
Ben küçük bi ilçesindeyim orada bile sobalı evin kirası 10 en kötü inş istediğiniz gibi bi ev bulursunuz
0 oy
(695 puan) tarafından

Böyle Bi ev var 

image

0 oy
(695 puan) tarafından

Bide şöyle bir şey var 

image

(12 puan) tarafından
Evet güzel evlermis bide fiyatları da iyi ama oralar hep ilçe. Merkez lazım bana

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 353 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 453 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Muhammed.mirac (197 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 551 göst.
6 Mart 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 408 göst.