0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (895 puan) tarafından

Merhabalar güzel annelerrr

Sorum yukarida 2. Ye hamileyim ve diger hamileligime gore farkli seyler oluyor evet tabikide her hamilelik farkli olur her cocuk farkli olur ama insan cinsiyetide merak ediyor :)

Yanı kızda nasıl belirtiler erkekte nasil belirtiler olur

13 Cevaplar

0 oy
(9,916 puan) tarafından
Kızda öldüm dirildim serumlarla beslendim aylarca kan kustum kızımda sağ tarafimdaydi kızımda tansiyom çıkıyordu ödem oluştu vücudum üstüne tuzlu şeylere aserdim neyse 

Oglandq ise ilk aylar kizdaki gibi zor geçmedi iyi geçti fln derken budefa gebelik şekeri tiroid kansızlık sık tansiyon düşüklüğü kolesterol. Vücutaa kaşınma vs oldu oglandq ise canım ilk başlarda meyve çekti. Oda sağ tarafimdaydi. Şimdide 6 haftalık boş gebelik yaşıyorum 
(895 puan) tarafından
Yaa öncelikle çok geçmiş olsun canim benim :(
Kizimda bende serumlarla ayakta olurdum cok zor bir gebelikti
Şuan 8 haftalik hamileyim ufak tiksinmelerim var yorucu geçmiyor bakalim ne olacak
(9,916 puan) tarafından
Teşekkürler cnm ♥️
-Reklam-
0 oy
(211 puan) tarafından

Erkekte karın cidden sivri oluyor, kızda yayvan olur diye biliyorum.

Bana dua eder misiniz bende 2.ye gebe kalmak çok istiyorum.:(
(895 puan) tarafından
Allah kalbindeki gecirdigin tüm seylerin en guzellerini yasatsin insallah ❤️

Ama daha 8 haftaligiz karindan nasil anlicam :D
(211 puan) tarafından
Çok ama çok teşekkür ederim amin amin.
Bugün aldığım en güzel dua beni çok mutlu ettinn :))
Biraz daha sabretmen lazım insaAllah hayırlı bir evlat olur size :)
(895 puan) tarafından
Ne demek canim benim allah insallah en yakin zamanda nasip eder insallah:)
Evet haklisiniz biraz daha beklemeliyim
0 oy
(4,091 puan) tarafından

İlkinde bulantı filan yoktu lakin düşük ve erken doğum riskim vardı 2 hamileliğimde de bulantı gıdalardan tiksinti vardı ikiside erkek :D

0 oy
(324 puan) tarafından
Hiç hic cinsiyetle alakasi yok inanın. Benim bütün hurafeler erkek olacağını gosterdi ama kız. Benim hamilelik daha gecmedi 35. Haftadayim cinsiyet ogrenmek içinde bicagin ustune mi oturmadim sacima yüzük mü baglamadim hepsinde erkekti. Deli gibi tatli yedim erkek dendi. Yüzüm degismedi lekelenir kizda bu erkek dediler ama değil. Bence cinsiyet sadece ultrasonda görülüyor bir belirtisi yok
(895 puan) tarafından
Haklisiniz ama bu gibi seylerde acaba mi diye düşündürüyor insani
(324 puan) tarafından
Düşündürmez mi ben karbonata bile işedim :D Allah affetsin iyiki carpilmadim ama anlaşılmıyor bazen denk geliyor tutuyor kiminde ama şöyle olursa kesin kiz yada erkek diyen uyduruyordur
0 oy
(14,128 puan) tarafından

Iki oglumda farkliydi:)merak ettigin cevap bu sanirim:)

(895 puan) tarafından
Evet :)
(14,128 puan) tarafından
Iki oglumda farkliydi hatta birinde tatli yedim birinde tursu diyim.sen anla:)
0 oy
(10,302 puan) tarafından
2 oğlum var ikisinde de farklı geçti birinci de çok bulantı kusma uyku hali yaşadim. İkincisi de tam tersi enerji patlaması yaşiyodum. Bulantı kusma oldu ama.cok değil ilkinde yemekten sonra kusma hissi oluyodu ikincisi de sabah bulantı ile uyaniyodum. İlkinde 20 kilo aldım ikincisi de 8 kilo :D ama ikisinde de aşırı aşırı mide yanması vardı. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Hiç hamile gibi değildim. Ne kusmam oldu, ne bulantım oldu, ne cildim değişti. Normalde nasılsam öyleydim. 2 aylıkken hamile olduğumu öğrendim bu yüzden. Gün içinde sürekli hamile olduğumu unutuyordum. Karnım filan da çıkmadı fazla. 35. Hafta da 4 aylık gibiydim. Sürekli tatlı yedim. Çevrem hep erkek olucak dedi ama doktor kız dedi kızım oldu. Cinsiyet ile belirtilerin alakası yok. Hepsi hurafe. 
0 oy
(13,707 puan) tarafından

Sağlıcakla kavuşun inşallah :)

Kızımda hiç belirti yoktu iki buçuk aylik öğrendim 

Doğuma kadar hiç bir bulantı vs olmadı 

Oğlumda bulantı vardı beş haftalık öğrendim 14cı ayda geçti rahat ilerledi 

(895 puan) tarafından
Amin canım sagolasin ❤️
Ben kizimda çok kötü gecirdim hamileligimi serumlarla falan iyi olurdum
Ama bu gebeligimde cok sukur iyiyim
0 oy
tarafından
Düşük tehlikesinin geçti 4 ay bulantı kusma 9 ay boyunca uykusuzluk çektim 7 ay boyunca riskli bir gebelik geçirdim 
(895 puan) tarafından
Bende kizimda cok sikintilar yasadim ama bunda iyiyim çok şükür
0 oy
(158 puan) tarafından
3. Hamileligim üçüde atni gecti. Hatta bu bi tık daha kötü geciyor diğerleri kiz bu erkek
(895 puan) tarafından
Yaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
0 oy
(295 puan) tarafından
Kızımda hiç hamilelik adına bişey yaşamadım 9 ay, buda 7 haftalık cinsiyeti bilmiyorum ama çok uykum var halsizim başım hep ağrıyor bklm nasip hayırlısı 
(895 puan) tarafından
Bende kizimda cok mide bulantisi kusma yaşadım ölü gibiydim resmen bulaşık yikamaktan bile midem bulanirdi o derece
Bende 7+5 haftalik hamileyim simdi çok şükür rahatım
0 oy
(325 puan) tarafından
1cide çok kustum yuriyemiyordum ödem vardı preklampsi dediler olabilirmişim

2cide ne kusma var ne bişey az ödem var oda normal bu çok rahat geçti maşhallah inşhallah tüm hamişler rahtlat gecinir
(895 puan) tarafından
Aminn ya kizimda ben cok kötüydm bunda cok şükür rahatim
0 oy
(342 puan) tarafından
Kızımda 4 aya kadar kustum ondan sonra rahat geçti son ayda gün ağrısı başladı son ayda bebeğimin ağırlığı oldu 

Şimdi oğluma hamileyim kusma olmadı ama iştahsızlık oldu 6 kilo verdim sonradan iştahım açıldı 6 aydan sonra bebeğimin ağırlığı hissetmeye başladım su an felaket durumdayım çok ağır kızımda kendim çok kilo aldım vücut olarak oğlumda sadece karnım büyüdü arkadan hamile olduğum anlaşılmıyor o derece her hamilelik farklıdır önemli olan sağlıklı olması birde hissettiğin anneler hisseder ben ikisindede hissettim çok şükür 35 haftalık olduk şimdi oğluşumlaa 
(895 puan) tarafından
Maşallah canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 488 göst.
15 Ocak 2020 Diğer kategorisinde EmelYsfMelek (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,226 göst.
0 oy
13 cevap 862 göst.
22 Kasım 2018 Aile & Aşk kategorisinde Nurun (32 puan) tarafından soruldu
0 oy