0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (2,547 puan) tarafından
Sabah saatlerinde çatışma çıktı uyuşturucu bağımlısı bir genç ailesini evde rehin aldı .sonra etkisiz hale getirildi ve öldürüldü.bir şehidimiz var basimiz sağolsun.birde yaralimiz var inşallah rabbim ona şifa versin .çok ürkütücüydu özel hareket geldi her ilimiz de olması gerekiyor Çankırı'dan geldiler .bugün de şehidimize üzülüyorum hergun bı olay rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın çocuklarımizi korusun rabbim :((

6 Cevaplar

0 oy
(1,388 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ayy pisi pisine resmen ya kurtulamadık şu illet kişilerden eşimde çok yaşadı karadenizde aşırı var malesef böyle şeyler gidenemi üzüleyim ardında kalanamı kör kuşun yaktığı yer bizi yakıyor işte birileri hayat kurtarır bunun uğruna varını yoğunu bırakıp gider diğeride bu aslan kardeşlerimizi ailelerini ülkeyi rahat bırakmazlar Allâh rahmet eylesin ateş düştüğü yeri yaktı bitsin artık bu zulüm nereye kadar ya Rabbim sabır güç kuvvet versn şehidimizin mekanı en güzel yerde olsun inşAllah 
(2,547 puan) tarafından
Aynen öyle oldu canım pisi pisine gitti çok üzüldük insan şahit olunca daha bir etkisinde kalıyor evlatları vardı rabbim ailesine sabırlar versin.ozel harekat vardi ilimizde lakin çektiler eğer olsaydı böyle pisi pisine gitmeyecekti :((inşallah en kısa zamanda tekrar gelir ilimize .bir yaralimiz daha var inşallah rabbim onada şifa versin iyi olsun :(( ihmal söz konusu aslında cezaevindeymis pis.lik izne gelmiş böyle birinin aramızda dolaşıyor olması çok tehlikeli zaten .izni bitmiş geri dönmemis böyle kötü sonuclar oldu altı saat etkisiz hale getirmeye çalıştılar ya Çankırı'dan geldi özel harekat gebertttiler bagimliyi ama olan masumlara oldu :(((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Az önce gördüm muhtar paylaşmış çok üzüldüm Rabbim yanlarına koymasın ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef 
(2,547 puan) tarafından
Ah ahh çok üzüldüm çok rabbim ailesine sabırlar versin :( zaten pisl.ik geberdi ama iş işten geçti:(
0 oy
tarafından

Rabbim ailesin

imagee sabır versin

(2,105 puan) tarafından
Boğazım düğümlendi şu yazıya:(( çok üzüldüm Rabbim şehadetini kabul etsin, geriye kalanlara sabır versin
0 oy
(16,860 puan) tarafından
Uyuşturucu çok kötü bir hal almaya başladı kullanıp kendini kaybedenler yüzünden sokağa bile rahat cikamayackmiyiz biz neden önüne geçilmiyor anlamıyorum 
(2,547 puan) tarafından
Kastamonu uyuşturucu batagi olmuş resmen.eskiden böyle değildi çok kötü durumda Kastamonu herkes şikayetçi.universite geldikten sonra böyle olduğunu söylüyor yerliler
tarafından
Gerçekten de öyle Kastamonu merkez köyden farkı yoktu ne zaman üniversite geldi suyu çıktı
(2,547 puan) tarafından
Valla çarşıya çıkmak istemiyorum resmen kucak kucağa oturuyirlar duraklarda ahlak kalmadı kimsede
0 oy
(2,105 puan) tarafından
Siz yakın mıydınız olaya , çok üzüldüm Rabbim ailesine sabır versin çok çok zor:(
(2,547 puan) tarafından
Evet giriş çıkışlar kapatıldı çok kötüydü ortalık.polisimizin emeği çok seminerler duzenlerdi neler neler izleyebilirsiniz ağlamamak elde değil.iki.cocuk babasıydı akşam burdaki evinin önünde toplanildi yasin okundu.nevsehirde toprgaa verilecek
(2,547 puan) tarafından
Pisi pisine gitti bı bağımlı yuzunden
0 oy
(14,302 puan) tarafından
Ne zaman bitecek bu uyuşturucu Gençleri yakıyor polisimiz askerimiz hiç uğruna ölüyor

Bir ara Kütahya da da çok oldu eşiminnkwrakol her akşam yol kontrolün de yakalıyorlar 

Eşim diyor 15 16 yaşında Kızlar gece 3 de adamlarla araba da uyuşturucu kullanıyor adliyeye götürüyoruz diyor ne arayan var ne soran aileler de bıktı 
(2,547 puan) tarafından
Burada da çok valla dışarı çıkmaya korkar olduk ne olacak bilmiyoruz . Allah'a emanet yaşıyoruz rabbim yardım etsin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 80 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 548 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Cantanelerim (371 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.
23 Haziran 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Yv (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 425 göst.