İzledim çok etkileyici. Ben de 3 aylık hamileydim, zengin, kendini beğenmiş, havali, seni beni beğenmez (sosyetik dindarlar diye tanimlamak geliyor içimden) birinin evinde kiradaydık ayni binada ev sahibinin kendisi gibi olan abisi de oturuyordu. Selam bile vermezlerdi . Pek muhabbetim olmasa da nihayetinde köylüm ve komşumdu bu insanlar. Ev sahibinin abisi evimin dibinde kızına yemekli davullu zurnalı köy düğünü yaptı. Bizi düğüne davet etmediler, düğün yemekleri güzel olur bizim buralarda ben de severim, yemeklerin kokusu buram buram geliyordu canım istemişti ama nasıl gidip yiyecektim ki! çok icerlemistim, insan muhabbeti olmasa bile komşusuna köylüsüne bi davetiye veremez miydi? Bahcede bir sürü meyve vardı bir kere bana da vermediler, al demediler hic dokunmadim. Cocugum doğdu bir hediye bile alip hayirli olsun demediler. Oysa ayni binadaki ev sahibinin kizi dogum yapmisti ben ona iki kere gittim iki kere de hediye almistim daha önce. Cok ayipladim onları. 1 sene sonra da evden çıkardılar paragöz oldukları için. Allaha havale ettim, hayır işleri yapsa ne olur onlar