0 oy
869 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu gorumcemin kizi cok asabi ,benim kizlarimda asiri ses yaparlar bagirirlar cagirirlar ,neyse bu horumcemin kizj denk geldgmzde cocuklarima bagiriyor ,susun yapmayin rtmeyin flan. İyice sinir olmaya basladim ,yarin kaynanam gile gitcez buda orda kesin bagirirsa ne tepki vereyim artik duramam cnku ,yani seviyor onlari oynatiyor ama iste arada bagiriyor

16 Cevaplar

+10 oy
(4,386 puan) tarafından
Senin çocuklarından aşağı kalır yanı yok bence canim kim olsa yüksek sesi kaldiramaz bi de empati kurmak gerekir 
tarafından
Nasl yani cnm bagurmasi nirmalmi
(4,386 puan) tarafından
Değil ama kendin diyorsun aşırı ses yapiyorlar diye demek ki rahatsız oluyor o da
Dikkat edeceksin ne çocuklarını azarlattiracaksin nede karşıdaki insani rahatsız ettireceksin
(5,329 puan) tarafından
Bn yazcaktm sn yazmissin
-Reklam-
+5 oy
(3,159 puan) tarafından

Yok senin çocukların evi yiksin insanda kulak bırakmasin  ama kimse bı şey demesin hangi kafa bu . :angel:o zaman sen sahib çıkacaksın ki başkası çocuklarına bı şey dwmemk zorunda kalmasın 

tarafından
Agzına saglık
(3,159 puan) tarafından
Hani kadir ezildi doyrodu ya Mahmut tutmiş kapıyı ısırıyor annesi Mahmut oğlum yapma annecim ,bu da aynısı
(5,451 puan) tarafından
Artıladım. Böyle böyle dünyanın merkezi benim bilinci oluşuyor çocukta
(3,159 puan) tarafından
Böylelerini girunce sinir krizi geçiriyorum
tarafından
Ayyy gülmekten ölcem :D o videoyu ızlemıstım yenıden hatırladım :D Allah'ta senı güldürsün
Kesinlikle öyle doğa kızmıyor aılem onaylıyor demek ki doğru yada bana kımse karısamaz kafasında ıstedıgını yapabileceğini sanıyorlar
+1 oy
(4,319 puan) tarafından

Onlar çocuk bağırıyor fitratlari bu, sen ne diye bağırıyorsun diyebilirsin.

Bağırınca değil sakince söylersen aynı zaman da oyun ablaları olduğun için seni dinlerler diyebilirsin.Tatliş tatlış alması gereken mesajı alir.
tarafından
Yani bu seferde bagirirsa karsilik alacak hemde fazlasiyla
+1 oy
tarafından
Çocuğum hata yaptığında ben oradayken başkası bir şey dese hemen kızarak annesı olarak ben uyarırım. Ben varken başkasının karışmasına gerek yok derım. Eltımi de kardeşimi de o şekılde uyardım daha önce 
tarafından
Bu sefer bende aynisini soylicem
+1 oy
(2,538 puan) tarafından
Görumceni kızı kaç yaşında ki 
tarafından
19 yasinda ama burnu havada sert cevap veren bi tip
(2,538 puan) tarafından
Sen de de ki hadi onlar çocuk sen ne diye bağırıyorsun.benim çocuğuma müdahale etme gerekirse ben uyaririm de.
+1 oy
(14,447 puan) tarafından
Ergen yani ne bekliyon çatışma halinde olması normal çocuklar yaramazlık yapınca biz bile tahammül edemiyoruz yeri geliyor
+1 oy
(1,257 puan) tarafından
Önce çocuklarınızi eğitecek siniz  yerli yersiz bagirmamayi sakin olmayı ogretecekseniz sonra başkasında kusur arayacaksınız.ust komşumun çocukları da aynı durmadan bagiriyorlar pat küt koşmalar hareketler kapı carpmalar kimse kaldiramiyor yani bu kadar sesi .çocuklarınız neden bağırıyor önce onun sebebini araştırın belkide yeterince iletişim kuramıyorlardir sizle .veya hep bir işiniz vardır sizin dikatinizi çekmeye çalışıyorlar dir .yargilamiyorum yanlış anlamayin sadece tahmin .çocuk durduk yere bağırmaz
0 oy
(3,199 puan) tarafından
26 yasindayim bende ayniyim yani insanlarin artik kucuk buyuk hepsi ayni sese tahammulleri yok ne diycen kiz hakli
0 oy
tarafından
Tepki verirsen kaynanan gorumcen kizarmi zoruna gidermi.  Sonuçta gelinsin el kizisn.  
0 oy
(780 puan) tarafından
Ben burdayım çocuklarım bir hata yaptığında onları uyarması gereken kişi benim dersiniz bağırdığı zaman. Sen onların ablasısın akıllarında güzel kal ben terbiye ederim de bence kıza da sert çıkmadan
0 oy
tarafından
Canım yanı kim olursa olsun tepki verir senin çocuklarına müdahale etmen lazim
0 oy
tarafından
Oda başı şişiyor diye bağırıyor durduk yere bagirmiyor sonuçta sende çocuklarına sessiz olun deyip biraz yanında dur çocuklarına bak
0 oy
(115 puan) tarafından
Ben olsam ben kaynanama geldim senin evine gelince karışırsın çocuklarıma haddini bil küçük beyinli şey derim
(3,159 puan) tarafından
Canım bu kibir nerden geliyro
(115 puan) tarafından
Doğru olanı söylüyorum çocuğum söz konusuysa söylerim ne kibiri asıl görümceye bu cesaret nerden geliyo diye sormak lazım
0 oy
(795 puan) tarafından
Bacım ben kendi çocuğumun sesine tahammül edemiyorum yeri geliyorda başkası hiç çocuk sesinden rahatsız olmaz mı ?
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Çocuk bile olsa bağirmaya benim bile tahammülüm yok. Kızım bağırmaya başlayınca bana gelirler. Ve öyle bir cocuk olmasını istemediğim icin hep uyarıyorum. Bu bizim elimizde. 
0 oy
(599 puan) tarafından
Çocuklarınız bağırdığında ses felan çok olduğunda siz o sırada ne yapıyorsunuz müdahale ediyor musunuz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 799 göst.
15 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 644 göst.
15 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 254 göst.
+1 oy
9 cevap 514 göst.

Kategoriler